Matkustaminen vauvan kanssa

Keskustelun 'Laskettu aika heinäkuussa 2015' aloitti Äidiksi81, 3 loka 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Tirppa81 Piirimestaruustason postaaja Heinäkuunmammat 2015

  Saman 5v se on kuin normaalistikin. Tietyt kasvonpiirteet kuitenkin säilyy. Ja kun ei ihan pienestä vauvasta enää oo kyse.
 2. Yomanda Luottohahmo langoilla Heinäkuunmammat 2015

  Helppoa ruokaa mukaan on smoothiepussit ja naposteltavat, sen kummempia ei kannata varailla. Ite imetin ennen nousua koneessa..
 3. Yomanda Luottohahmo langoilla Heinäkuunmammat 2015

  Passi on ihan normisti voimassa vauvoilla
 4. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Oon mietiskelly että vois ihan muuten vaan hommata tytölle sen passin että JOS vaikka joskus eksyis Suomen rajojen ulkopuolelle ni se ois valmiina sit ..:rolleyes:
 5. Tou. Puuhakas puhuja Heinäkuunmammat 2015

  Hyvä kun muistititte. Viroon oli meilläkin meininki kesällä, mutta lapsiltahan puuttuu passit. Viime käynnistä on jo sen verran aikaa, et mites se meni aikuisten kanssa, ajokortti riitti?
 6. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Eikö viroon tartte passin? Ja ruotsiin riittää ajokortti?
 7. Tirppa81 Piirimestaruustason postaaja Heinäkuunmammat 2015

  Juu, Viroon tarvii edelleen passin (tai kuvallisen henkilökortin). Ruotsiin ja Tanskaan, kaiketi myös Norjaan, on ajokortti riittänyt tai esim kuvallinen kela-kortti. Lapsilla jopa kuvaton on riittänyt, koskaan ei oo sillä suunnalla henkkareita kyselty.
 8. Yomanda Luottohahmo langoilla Heinäkuunmammat 2015

  Ajokorttihan ei ole virallinen henkilötodistus koska se on voimassa niin kauan.. laivaan mennessä eivät kysele mutta lentokentällä kysyttiin nimenomaan passia Ruotsissa. Pohjoismaissa on vapaakulku sopimus mutta virallisille tahoille ajokortti ei käy, henkilökortti tai passi pitää sillon olla
 9. Yomanda Luottohahmo langoilla Heinäkuunmammat 2015

  Ja viroon mennessä pitää olla passi, jos sitä ei kysyttäessä löydy ni 400€ rapsahtaa sakkoja.
 10. MammaMaria Päivystävä dosentti Huhtikuunmammat 2014

  Ollaan menossa juhannuksen tienoilla kylpylään, ja siis varmasti vauhdikas kaks päivää 2-veen ja lähes 1-vee kanssa...Onkos joku käynyt?
 11. Jebsu Piirimestaruustason postaaja Tammikuiset 2021 Heinäkuunmammat 2015

  Meillä olis edessä viikko hotelli ja reissuelämää kotosuomessa.
  Ainoa mikä mietityttää on pojan ruokailut. Se on niin sotkusta hommaa välillä, kun lusikasta ei suostu (paitsi iltapuuron, tai itse), ja sorminkin menee vähän enempi välillä leikkimiseksi, eikä viitsis vissiin koko viikkoa pussiruokaa syödä!?
  Miten hoituu iltapuurot (missä sen voi valmistaa) ja kuinka paljon tarvii olla tuttipulloja mukana (iltamaito vähintäänkin on pullosta kun muut menee mukistakin, ja siis korviketta vaan juo...) ja missä niitä pulloja pystyy pestä - pitääkö ottaa oma tiskiharja ja fairyt hotelleihin mukaan :D

  Onko jotain hyviä vinkkejä tarjota?
 12. hannanna Asioista perillä oleva Heinäkuunmammat 2015 Kesämammat 2017

  Ainakin sormiruokailuihin reissun päällä sellainen vinkki, että mulla on vahakankaan palanen, jonka laitan lattialle, jos syödään muualla kuin kotona. Sen voi sitten vaan taitella mukaan ja putsata myöhemmin. Ruokaa eteen vain muutama pala kerrallaan, niin lattiallekin päätyy vähemmän. Hotelliaamiaisilta luulisi ainakin löytyvän vaikka mitä sormiruokailijallekin sopivaa :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 13. Yomanda Luottohahmo langoilla Heinäkuunmammat 2015

  Puuroja ottasin ihan valmiina, onnipuurot tai pussipuurot menee meillä ainaki kylmänä.. Toki hotelleissa on mikro jossain ja usein huoneessa veden keitin ni puuron valmistus onnistuu sillä. Ja sormiruokaa ite annoin just pienen määrän eteen ja keräilin palat lattialta
  • Tykkään Tykkään x 1
 14. Yomanda Luottohahmo langoilla Heinäkuunmammat 2015

  Reissusta kotiuduttu. Kuumaa riitti 34+ ja enemmänki. Smoothiepussit ihan parhautta, reissusta löyty kyllä lisääkin. Pienet naposteltavat parhautta. Meillä oli vaan pillit mukana niin onnistu veden juominen kaupan vesipulloista :) Vaihtovaatteetki käsimatkatavaroissa tuli käyttöön paluumatkalla kun Turkissa kentällä vaipanvaihdossa pissittiin vaatteet. Yölento takasin suju hyvin kunhan sai neidin nukkumaan, mennessä meinas vähä hermostuu ku lento lähti aamulla niin aikasi että päivärytmi meni ihan sekasin. Automatkoille kannattaa miettii joku suoja ikkunaan ku meillä ainaki neiti häiriinty katulamppujen vilahtavista valoista nukkuessaan.
 15. Yomanda Luottohahmo langoilla Heinäkuunmammat 2015

  tämmönen on kätevä uimapuuhissa
  ImageUploadedByVau Foorumi1470731353.439856.jpg

  Attached Files:

 16. Yomanda Luottohahmo langoilla Heinäkuunmammat 2015

 17. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  yomanda miten teidän taapero matkusti muuten lentsikassa? sylissä (saako olla enää 1v edes) vai oliko jonkulainen kaukalo vaiii...? :)
 18. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  jos kaukalo / turvaistuin ni millanen? :) ja omasta takaa vai lentoyhtiöltä..
 19. MiisaS Kommentoinnin ninja Heinäkuunmammat 2015

  2-vuotiaaksi asti voi matkustaa sylissä maksutta (tai saattaa jotkut kai jonkun muutaman euron hinnan ottaa). Jos koneessa on tilaa ni ainakin finskillä voi matkustaa myös auton turvakaukalossa (-istuimessa?), niin et se kiinnitetään niihin koneen turvavöihin kiinni. Ja oma kaukalo pitää siis olla. Maarianhaminasta tullessa saatiin ottaa kaukalo koneeseen, mut tyttö oli sit loppujen lopuks kuitenkin sylissä, kun lento oli niin lyhyt. Muilla lennoilla on aina istunut sylissä eikä kaukaloa oo ollut ees mukana.
 20. Yomanda Luottohahmo langoilla Heinäkuunmammat 2015

  Alle 2v on sylilapsi (yli 2 sit oma paikka) ja menee aina joku hinta. Sylilapsella ei voi olla matkatavaroita mutta rattaat menee ilmasiks. Meillä on ollu ihan sylissä ku oon ymmärtäny et kaukaloa ei joka koneeseen sais eikä muutenkaa oo ollu siinä 6kk jälkeen. Mennessä oli niinkin suuri onni että yks paikka oli vapaa niistä kolmesta missä istuttiin miehen kanssa ni sain lapsen siihen nukkumaan, muutenhan nukkuu sylissä jos nukkuu ja kyllä on pidemmillä lennoilla piteleminen. Sillo ku on hereillä ni pitäs olla koko ajan viihdykettä tai syömistä, muuten palaa hermot ku siin poterossa joutuu olemaan.