Masun kasvu ♡

Keskustelun 'Laskettu aika marraskuussa 2015' aloitti be, 12 maalis 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Jääkukka Ihastunut foorumiin Tammimammat 2018

  ImageUploadedByVau Foorumi1429276618.781939.jpg

  Mä en muista laitoinko ekaan ennen kuvaan viikkoja mut nyt tää näyttää tältä, ja 9+4
  • Tykkää Tykkää x 17
 2. Esma Vieras

  Ruusa voi kun siellä on jo niin ihana vauvamasu. ❤️
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. pepeXXL Rakastunut foorumiin Tammiäidit 2020 Marraskuunmammat 2015 Elomammat 2017

  Ruusa vau!!! Ihana :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Jääkukka Ihastunut foorumiin Tammimammat 2018

  Kiitos ❤ piti oikein tarkistaa ja tuo eka kuva (ekalla sivulla) siis on aikalailla tasan kuukausi sitten eli jossain viikolla 5 ja kyllähän tuossa kasvua näyttää jo jonkun verran tapahtuneen :)
 5. Antzeliina Tuttu foorumilla

  Aivan ihana maha Ruusa! Niin kade! :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. Dora Peruskäyttäjä

  Ruusa, hieno masu! Täällä myös pömppö näkyy, eikä sitä enää saa vedettyä sisään... Tarkoitus ois vielä pitää salassa muilta, saa nähdä miten onnistuu..
  • Tykkää Tykkää x 1
 7. Jääkukka Ihastunut foorumiin Tammimammat 2018

  Mä en kanssa tiedä millä ihmeellä enää kauaa piilottelen tuota, kolme viikkoa vielä suunnittelin salailla eli nt-ultraan asti, mutta kun kaikki löysätkin paidat kiristää jo niin pitää vissiin lähteä puserokaupoille kohta :) en mä kyllä ihan käsitä kuinka mä voin olla edes tän kokoinen nyt jo :nailbiting: tukala olo on ja varmaan viikon sisään on housut alkanut ahdistaa.
 8. Emir Naimisissa foorumin kanssa Kesämammat 2018

  Oi ihana maha Ruusalla. Tahdon kans. Mulla oli tollanen viimeks vasta puolessavälissä. Tosin tässä on tätä omaa jo ennestään.
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. Spunk Tuttu foorumilla

  Voi kun itekkin vois ihastella masuaan. Taitaa olla vaan tota ylimäärästä niiin paljon ettei omaa mahaa vauva mahasta erota. :D
  • Tykkää Tykkää x 1
 10. Ellu Peruskäyttäjä

  Joku kyseli onko jo osteltu äitiyshousuja - mulla on jo käytössä :D omista housuista vain yhdet menee vielä muutenkin, loput on niin joustamattomia/tiukkoja vyötäröltä, ettei enää mene. Mulla on kunnon pömppis jo, ja varsinkin kun oman vatsan muoto on alkujaankin vähän pömppis, niin korostuu kyllä hauskasti, ihan kuin olisin jo pidemmällä. Löysin Lindexistä yhden sellaisen paitamallin, joka peittää ton pömppiksen, niin että voin käyttää sitä silloin kun haluan ettei raskautta näe ulospäin. Muuten sen kyllä huomaa jo.
  • Tykkää Tykkää x 4
 11. Tumelo Tuttu foorumilla Marraskuunmammat 2015

  Mulla ei viimeraskaudessa pysynyt äitiyshousut edes viimeisillä viikoilla jalassa kun masu oli niin pieni. Vähän isompi kuin ruusalla nyt :P sukulaiset vaan naureskeli, että ei tuolla mahalla synnytetä kun sanoin olevani viikolla 36... no sillä viikolla se syntyikin :P
  • Tykkää Tykkää x 3
 12. Nella Peruskäyttäjä

  Mä oon aatellut ensi viikolla ostaa jotkut äitiysfarkut, jos ultrassa kaikki hyvin. Normifarkut on välillä vähän tukalat, kun mahaa alkaa jo olemaan. Olin ajatellut töissä kertoa vasta rakenneultran jälkeen eli kuukauden päästä, mutta saa nähdä pysyykö siihen asti salassa. Eiköhän siellä joku osaa laskea yhteen vatsan kasvun ja jatkuvat lääkärikäynnit.
  • Tykkää Tykkää x 1
 13. Spunk Tuttu foorumilla

  Hmm taitaa mullaki olla maha kasvanut jo. Farkut kiristää ja tuntuvat epämiellyttäviltä vaikka paino onkin nyt alkanut tippua alaspäinkin nämmä.ainakin vaaka väittäisi niin kun pitkästä aikaa aamusta menin siihen seisomaan. No onneks on vähän pulleempi maha ollu niin kukaan ei taida heti tajuta :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 14. Hyperia Aloittelija

  Tiukimmat housut on alkanut tuntua todella epämiellyttäville. Ylimäärästä löytyy kyllä liiaksikin mutta jokin tuolla turvottaa muun lisäksi. Vielä en kyllä suostu laittamaan äitiyshousuja kun tuntuu että ne oikein korostaa/muotoilee mahaa vaikka mukavuuden vuoksi kyllä houkuttaisi vaan turvaudun vielä hetken ainakin löysempivyötäröisiin ja salihousuihin korkeine vyötäröresoreineen jotka on aivan parhaat.
  • Tykkää Tykkää x 1
 15. mai Peruskäyttäjä

  Aika hulppee maha Ruusalla. :---D Mulla ei oo hirveesti maha kasvanut, mutta eipä sitä ainakaan sisään saa enää vedettyä. Sain just kaverilta matalavyötäröiset farkut, jotka on ihan parhaat tän pömppiksen kanssa, ku vyötärö on mahan alla, eikä kiristä. :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 16. SannaMiia Tuttu foorumilla Marraskuunmammat 2015

  Musta tuntuu et turvotus on siirtyny ylävatsaan. Otin kuvan äsken jossa koitan vetää mahaa sisään ja silti se on ihan pallo.
  • Tykkää Tykkää x 1
 17. niemja Naimisissa foorumin kanssa Kesäkuun äidit 2019 Helmimammat 2017

  Mä en tiedä mitä nappia se kätilö eilen ultras painoi mutta saman tien ultran jälkeen pompsahti selvä maha esiin mitä ei saa vedetyksi tuon enempää sisäänkää :D mieski nauroi että pian jään kiinni.. ei muutaku löysimmät vaatteet mitä löytyi niin mukaan ettei vielä näkyysi.. Töiski kokoa isommat housut ku yleensä kinnaa mahasta ja piti nappiki avata välillä :D ja nyt rv 12+4. Kumma ettei serkku saunas ihmetelly, ku tosiaan oon koko elämäni ollu lauta jolla ei edes jenkkakahvoja oo. Nyt löytyy neki..

  Attached Files:

  • Tykkää Tykkää x 8
 18. tassu Tuttu foorumilla

  Mullon niemja maha samaa luokkaa. Tosiaan normaalisti vaan luut töröttää mutta nyt on vaikeuksia keksiä päälle vaatetta joka piilottaa mahan. Päälle mahtuu vaan yhdet farkut ja nekin puristaa mahaa kun collareissa ei viiti joka paikkaan lähteä. Pakko varmaan lähteä housu ostoksille pikkuhiljaa :D
  Ehkä niemja sun serkkus katsoi et oot vaan lihonu eikä kehdannut sanoa. Musta myös tuntuu et omasta mielestä maha on aivan valtava ja näkyy kilometrin päähän, mutta ei varmaan pistä vielä edes muiden silmään ollenkaan:)
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 19. Sohwia Rakastunut foorumiin Marraskuunmammat 2015 Elomammat 2017

  Ihana vauvamaha Ruusalla! :)

  Itsellä ei ole vielä maha kauheasti kasvanut, mitä nyt välillä turvottaa kauheasti ja silloin maha pömpöttää ikävästi. Tiukimmat farkut jo puristaa ikävästi, varsinkin ruokailun jälkeen, mutta vielä mä mahdun useimpiin farkkuihin. Mulla tuota kasvua tullut tisseihin ja liivit puristaa jo aikalailla eli kai se ois liivikaupoille lähdettävä. :D
  • Tykkää Tykkää x 1
 20. Anselmiini Peruskäyttäjä

  image.jpg Tässä mun masu turvotuksineen 10+3 :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 11

Jaa tämä sivu