Maaliskuus mietteet

Hehee, meillä ei äiti-sanan sisältöä ole vielä tajuttu, vaikka sitä kovasti hoetaankin. Yleensä isikin on äiti tai ääti, ja välillä kaikki muukin mistä pallero höpöttää on äiti. :D Tai ehkä typy vaan yrittää saada äidin tajuamaan, että haluaa tietää kaikkien juttujen nimen ja kiinnittää äidin huomion koko ajan itseensä!
 
No on kyllä ollut PITKÄ perjantai kun unet loppui aamulla ihan liian aikaisin ja poikanenkin nukkui surkean lyhyet päikkärit, tyttö jätti nukkumatta. Illan ratoksi saatiin sitten kuunnella poikasen kimakkaa tenoria...
 
Salme, harmillisella tavalla pitkä perjantai teillä :sad001. Meillä toivottiin oikein pitkää päivää, kun isimies oli kerrankin kotona koko perjantain. Ei mitään kovin ihmeellistä ohjelmaa, mutta rento mukava päivä :).
 
Meillä ei ole vieläkään hampaita. Liekö tulee ollenkaan :D :D noh, jospa niitä alkaisi jossakin vaiheessa ilmestymään.
 
Voi, hieno uusi taito, Hellis! Emmakin jo välillä päästää tuesta irti, seisoo hetken ja laskeutuu siitä ilman tukea alas. Kohta nämä jo juoksee! :)
 
Poikanen sai sitten pääsiäisen ratoksi flunssan. Nenä vuotaa ja kovasti yskittää, viime yönä oli pääkin niin kuuma että oli varmaan lämpöä. Onneksi tissi tuo lohtua, on vaan kurjan kuuloista pienen syöminen kun nenä kurnuaa ja välillä tulee niitä yskän puuskia. :sad001 Välillä on onneksi ihan hyväntuulinenkin, mutta ollaan hämmästyneitä kun pikku suursyömärille ei ole ruokakaan maistunut normaaliin tapaan.
 
Toivon mukaan menee flunssa teillä ohi! Minulla itsellä on tällä hetkellä flunssaa ja on vain ajan kysymys kun se tarttuu myös tähän tyttöön. Ensiviikolla alkaakin sitten sopivasti työt :rolleyes:
 
Niin vaan nämä meidän mussukat kehittyy! Emmakin siellä kohta varmaan ottaa ja lähtee käveleen :joyful:

iltatähden pikkuinen jo kunnolla tepsuttelee! Varmasti hellyyttävän näköistä :love7

Voi ei, Salmen poikanen flunssassa! En tykkää, hyh pois taudit pikkuiselta :Heartred
 
Illalla oli pojalla kuumetta ja annoin lääkettä. Äsken piti käydä myös hakemassa pienelle lääkettä, on reppana ihan tulikuuma eikä todellakaan tarvi itsekään peittoa tuon lämpöpatterin vieressä. Toivottavasti alkaa pian lääke vaikuttaa ja saataisiin nukuttua. Yleensä en yöllä puhelinta räplää mutta nyt se jostain syystä löytyi käteen..
 
Takaisin
Top