Maaliskuus mietteet

Hui, huomenna töihin! Paranemisia kaikille flunssaisille, meillä onneksi ollaan nyt terveitä. Taitaa tässä ekan päivähoitovuoden aikana tulla oltua muutaman kerran pois töistä lapsen sairauden vuoksi... Isovanhemmat asuu sen verran kaukana, ettei niitä ihan joka nuhaan voi hälyttää avuksi.
 
Sehän tässä itseekin jännittää, että kun ei edes puolikasta päivää juurikaan ole erossa oltu :) Mutta onneksi meillä isi hoitaa sen kuusi viikkoa ennen kuin lähdetään päiväkotiin. Mukava ettei Emmankaan tarvitse ihan vielä mennä, onpahan äitiä vastassa kotona :) Luulen ettei uni tule tännekään ihan heti tänään :)
 
Meidän poika pissasi tänään ekan kerran pottaan! Ja äiti melkein pakahtui ylpeydestä ;D Tosi iso juttu, jotenkin tuo lohtua, että joskus tämä vaippasouvi loppuu (heh joo, tiedän ettei vielä "ihan" hetkeen, mutta eka askel siihen suuntaan on kuitenkin otettu!). Jotenkin myös kestovaippojen kanssa jokainen pottaan tullut pissa on kuitenkin iso juttu, voi vähän pidentää vaihtoväliä, eikä tule niin paljon hajuhaittojakaan. Jee jee!
 
Hyvin meni mamman työpäivä, tissit eivät räjähtäneet ja Emmakin oli ollut tyytyväinen mummin hoidossa. :) Sylikissahan tämä nyt on, mutta niin saa ollakin. Äidilläkin oli ikävä. ❤️

Iltatähti, kerro toki, miten teillä sitten meni! Ja suvitus, hieno suoritus! Meillä potta on edelleen vähän pelottava juttu ja siis vielä sivussa.
 
Kuukiurustakesään, meidänkin poju pelkäsi pottaa ensin kovasti! Aivan tärisi kun nostin syliin, reppana. Pari kertaa koitin ja sama reaktio, eli otettiin aikalisä. Potta oli leikeissä mukana, ja kun siihen oli tutustuttu vähän aikaa ja nukke oli istunut potalla monena päivänä, autoin pojan vaatteet päällä potalle istumaan, ja olikin ihan polleena ja innoissaan tuolillaan :D Näin mentiin viikko pari, ja kun sitten koitettiin ilman vaippaa, ei ollutkaan enää yhtään pelottava, vaan ihan innoissaan istui. Ja nyt ehkä neljännellä kerralla ekan kerran tuli tulostakin, silittelin alamasua ja supisin pispispis, mut varmaan aikalailla sattuma vain oli tietysti.
 
Mulla oli tänään kevään eka ja todennäköisesti vika työpäivä :). Tuli siis tilaisuus tehdä lyhyt työkeikka, ja äitini lupautui lapsenvahdiksi. Ihan kiva oli vaihteeksi puhua muustakin kuin aamupuuron syömisen ja vaipanvaihdon eduista :woot:. Työkeikan valmistelu kahden kaveruksen kanssa otti kyllä vähän koville, kun eihän sitä rauhallista keskittymisaikaa ihan hirveästi (lue: ei ollenkaan...) ole tarjolla. Ehkäpä siis vasta syksyllä yritän seuraavan kerran koota ajatuksiani, nyt palaan legotornien pariin.
 
Hyvin meni minunkin ensimmäinen työpäiväni, oikein oli mukava palata ihanien työkavereiden kanssa tekemään hommia :happy:
Tyttölläkin oli mennyt isin kanssa hienosti ja olikin jo yöunilla kun itse tulin, vaikka olisinkin halunnut nuuskutella ja halia:happy: mutta aamulla sitten:happy: Huomenna on taas uusi iltavuoro eessä.
Eiköhän tämä tästä ala sujumaan kun totutaan kaikki. Vähän hankalasti oli tyttö asettunut nukkumaan mutta muutoin olikin mennyt hyvin. Meidän neiti kun on saanut jalat alleen niin ei malttais levätäkään :rolleyes:
 
Ihanaa, kun töihinpaluu on sujunut mukavasti, iltatähti ja kuukiurustakesään :) Varmasti sitä omaa mussukkaa tulee päivän aikana ikävä, mutta varmasti on myös ihana viettää aikaa aikuisten ihmisten kanssa monta tuntia putkeen :joyful:
 
Huh! Ensimmäinen työviikko takana ja kyllä oli rankkaa. Siis ei työt vaan omasta kullannupusta erossa olo. :) Tyllerö otti äidin joka päivä vastaan riemukkaasti, ja ruokaa on syönyt päivisin valtaisalla ruokahalulla. Korvikekin alkoi tänään maistua. :)

Iltatähti, kiva kun teilläkin mennyt hyvin! Vuorotyössä on aina omat haasteensa.
 
Tsemppiä töihinpalanneille! Muakin jännittää tuleva viikonloppu, poju lähtee isin kanssa viikonlopuksi pois, huomenna lähtee iltapäivällä ja seuraavan kerran nähdään maanantaina puoliltapäivin! Jaiks. Pisin aika erossa on ollut kaksi yötä ja päivä, nyt sitten selvästi pidempi. Mutta toisaalta: yksin kotona! Mikä vapaudenhuuma!!

Ja pojan pottailut on jatkuneet ihan huikeasti! Kolmessa päivässä viisi pissaa pottaan, tänään kolmet! Ja pissattomia pottakäyntejä näissä kolmessa päivässä vain pari, eli ei sentäs koko ajan potalla istu :wink Miten voi noin pieni tuollaisiakin hoksata :D
 
Nauti suvitus viikonlopusta! Itsekin odotan ihan jonkin verran hetkeä, kun saisin olla ihan yksin kotona vaikka päivän verran. Poika vaan on niin tissin perään, ettei oikein tiedetä milloin voisi onnistua.. Ja toisaalta, saa mielellään ollakin tissin perään kun tuo nyt todennäköisesti in meidän viimeinen vauva. Haikeus iskee jo nyt, miettikää, ENSI KUUSSA toukokuiset viettää jo ekaa synttäriä! Vaikka meillä niihin synttäreihin onkin vielä melkein kaksi kuukautta.
 
Sanopa muuta Salme... vaikka paljon on mahtunut tähän vuoteen, niin on tää silti ihan hirveen nopeeta sujahtanu ohi!
 
Takaisin
Top