Maaliskuun muminat

Keskustelun 'Laskettu aika toukokuussa 2015' aloitti loora84, 1 maalis 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Maarina Hyväntuulinen höpöttäjä

  Eilen uusien viikkojen pyörähdettyä käyntiin, tuli sitten itsekin pyörähdettyä liukkailla nurin. Piti käydä tarkkailussa Kysissä, mutta säikähdyksellä selvittiin. Oli kuitenkin mukava nähdä pikkukaveri tekemässä hengitysharjoituksia ja todeta, että kaikki on hyvin.
  • Tykkään Tykkään x 4
 2. Emppuliina Näppärä viestien naputtelija Toukokuunmammat 2015

  No hui! Onneksi kaikki hyvin. :)
 3. suvitus Piirimestaruustason postaaja

  Kyllä Suomi on iso maa, tuntuu aina hassulta lukea, kuinka toisaalla on liukkaita, kun ei täällä ole mitään lunta enää kuukauteen näkynyt! Hyvä että kaikki oli hyvin :)
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 4. Maarina Hyväntuulinen höpöttäjä

  Täällä taitaa lunta riittää tällä menolla vielä toukokuulle asti. :D ja lisää on satanut koko viikon.
  • Hauska Hauska x 1
 5. JMT Asioista perillä oleva Toukokuunmammat 2015 Maalismammat 2018

  Maarina hyvä että kaikki kuitenkin hyvin!
 6. loora84 Keskustelun kolmiottelija Toukokuunmammat 2015 Marrasmammat 2017

  Maarina. Onneks oli kaikki kuitenkin hyvin.. :)
 7. Maarina Hyväntuulinen höpöttäjä

  Niinpä. Onneks kaikki oli tosiaankin hyvin. Saa olla onnellinen, että säikähdyksellä selvittiin. :)
  • Tykkään Tykkään x 4
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 8. nennaemilia Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Tääl ei kans oo ollu lunta varmaa koht kahteen kuukauteen :D Ainoastaan jäähallin sivustalla, mut seki johtuu siitä et ne sen koneen kans siel ajelevat ja lykkäävät lumet/jäät pihalle :D Eikä sitä toivottavasti kyllä tulekkaan yhtään enää tänä keväänä, tai kesänä.. :D
 9. Maarina Hyväntuulinen höpöttäjä

  Saatiin myös samalla käynnillä sen hetkinen painoarvio. 2400g rv 34. Kuulema keskikäyrällä kasvaa mukavasti. :)
  • Tykkään Tykkään x 4
 10. nennaemilia Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Kyllä sitä raskaana oleva nainen on pöhkö! Heräsin keskellä yötä (3 aikaan) ja jostain syystä mieleen pätkähti ajatus et vauva ei oo liikkunu tarpeeks eilen. Järkevä osa minua tiesi että vauva on kyllä liikkunut ja koitti sitten rauhoitella paniikkista odottaja minääni, mut ei auttanu. Eipä siinä sitten käännyin selälleni makaamaan kun tunnen liikkeet parhaiten siinä asennossa ja töykin vauvan hereille ja aloin tekeen liikelaskentaa :D

  Pska mutsi siis herätti nukkuvan masuvauvansa jotta sai mielenrauhan :'D Ja vauvahan kimpaantui niin että tuli 10minuutissa yli 20 liikettä kun toi alotti semmosen mylläyksen ja futailun et oksat pois :D Saipahan taas mieli rauhan :D

  Mut kylläpä sitä ihminen on pöhkö.
  • Tykkään Tykkään x 8
 11. JMT Asioista perillä oleva Toukokuunmammat 2015 Maalismammat 2018

  Meillä vauva yöllä niin raihallinen et ihan turha yrittää liikelaskentaa, tuskin tulis tarpeeksi liikkeitä jos laskis yöllä. Aika pian aamulla kun herää niin kunnon rumba jo käynnissä mahassa
  • Tykkään Tykkään x 1
 12. Guang Xi Puuhakas puhuja

  Musta aamulla on monesti ahdistavaa herätä ja miettiä liikkuiko vauva yöllä. Neukkutäti rauhoitteli ja sanoi, että jos ollaan hyvin nukuttu niin turhaa stressata, kun vauva muuten liikkuu hyvin muina vuorokauden aikana.

  Aiemmissa raskauksissa mulla ei ole ollut isompia pelkoja, luottanut jotenkin aika sokeasti kaiken menevän ok. Ystävän vauva kuoli näillä viikoilla kohtuun ja se on pompsahtanut mieleen tässä raskaudessa näköjään.
 13. Violet87 Hyväntuulinen höpöttäjä Toukokuunmammat 2015

  Mun ei tarvitse öisin miettiä liikkuuko vauva. Enemmänkin menee niin, että odotan riehumisen loppumista saadakseni itse nukuttua. Tämä kaveri on todella vilkas öisin ja nyt olen joutunut ottamaan päikkäreitä :D Onneksi en ole enää töissä.
  • Tykkään Tykkään x 2
 14. kuukiurustakesään Piirimestaruustason postaaja

  Äippäloma alkoi! Sen kunniaksi meillä syödään miehen kanssa tänään karitsan paahtopaistia ja nautiskellaan punaviiniä. Tai siis mies nautiskelee, minä haaveilen siitä... Ostin sentään omaksi lohdukkeeksi Lindtin suklaakonvehteja.
  • Tykkään Tykkään x 7
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 15. KIRAN84 Satasella mukana keskusteluissa

  Pitää hehkuttaa!!! Tuli tänään uusi äitiyspakkaus
  • Tykkään Tykkään x 8
 16. LMK Näppärä viestien naputtelija

  Tänään vietetty taas puoli päivää äippäpolilla kontrollin vuoksi. Kohdunkaulan tilanne mennyt edelleen huonompaan suuntaan, mutta pikkuvauva voi hyvin! :Heartred Nyt on sitten taas 1,5viikon päästä kontrolli ja henk.kunnan kanssa tehty pläänit miten toimitaan, jos tää mini tulee täältä ennen rv 35+0. Edelleen siis lepoa tiedossa, mutta onneksi koira makoilee mun kanssa päivät mielellään :D
  • Sympatiaa Sympatiaa x 4
  • Optimistinen Optimistinen x 2
  • Tykkään Tykkään x 1
 17. Kirsikka2014 Puuhakas puhuja Toukokuunmammat 2015

  LMK, ihanaa että pikkuinen voi hyvin ja varmasti tuo turvaa että olet osaavissa käsissä :) Toivottavasti vauva pysyy masun puolella vielä pitkään :)
  • Tykkään Tykkään x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 18. JMT Asioista perillä oleva Toukokuunmammat 2015 Maalismammat 2018

  LMK hyvä et siellä kuitenkin voidaan hyvin ja hyvillä viikoillahan sitä aletaan jo olemaan vaikka päättäskin vauva tulla etusessa :) nyt ei muuta kuin kovasti lepoa! :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 19. nennaemilia Sanaisen arkkunsa ammentaja

  LMK toivottavasti kaveri nyt pysyy kyydissä kuitenkin vielä. Vaikka hyvät mahdollisuudet tässä alkaa olemaan et vauva selviää hengissä ilman suurempia vaurioita jos nyt jo syntyisi. Toivotaan nyt kuitenkin vielä paljon viikkoja eteenpäin masuvauvalle masussa :)
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 20. Kirsikka2014 Puuhakas puhuja Toukokuunmammat 2015

  Toimiiko muilla Vaun foorumi kännykässä ihan normaalisti??? Mä pääsin vielä aamulla siihen, mutta sitten kun olin myöhemmin uudestaan menossa kännyllä (olen koko ajan kirjautuneena sisään), sovellus olikin heittänyt mut pihalle, eikä muka kirjautumistiedot ole oikein, kun yritän uudestaan kirjautua! Ärsyttävää!! Tiedän siis, että tiedot on oikein, kun ne on mulla ylhäällä... Eikä Vau.fi-sovellus toimi myöskään, missä voin seurata vauvan kehitystä :sad001 Eikä anna tehdä uutta tiliäkään, kun yritin... prkl, kohta lentää känny seinään!!! :smiley-angry019 :grin
  Eikä sillä foorumi-sovelluksella niin väliä ole, pääsen kyllä koneella omalle tililleni, mutta musta on ihanaa aloittaa aamu lukemalla vau.fi jokapäiväinen teksti liittyen vauvaan. Harmittaa, jos en sitä saa toimimaan :confused: