Maaliskuun muminat

Keskustelun 'Laskettu aika toukokuussa 2015' aloitti loora84, 1 maalis 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. loora84 Keskustelun kolmiottelija Toukokuunmammat 2015 Marrasmammat 2017

  Jatketaanko täällä höpötyksiä kun kuukausi jo vauhtui.. :)
  • Tykkään Tykkään x 3
 2. LMK Näppärä viestien naputtelija

  Apua! Maaliskuu jo :eek: Kauheen nopeesti menee aika :D
  Mä täällä makoilen tuskasena.. Haha, oon syöny koko viikonlopun niiin paljon, et poksahdan kohta :D
  • Hauska Hauska x 1
 3. KIRAN84 Satasella mukana keskusteluissa

  Tajusin just tänään että ei ensi mutta sitä seuraavassa kuussa tämä perhe kasvaa yhdellä perheenjäsenellä ja meillä on jo kolme lasta silloin! :)
  • Tykkään Tykkään x 3
 4. JMT Asioista perillä oleva Toukokuunmammat 2015 Maalismammat 2018

  Vitsit kun on maha ihan pinkee. Taitaa olla niitä harkkasuppareita kun ei voi kipeitä ole, inhottavan tuntonen vaan toi maha kun ihan kova. Tiiä sitten mikä tän nyt laukas kun sängyssä luen kirjaa tyynyihin nojaten. :/
 5. kuukiurustakesään Piirimestaruustason postaaja

  Mulla kovetteluja tulee varsinkin urheillessa ja iltaa kohti enemmän, mutta ei mitenkään säännöllisesti eikä tee kipeetä. Jos lähtisin kovemmin urheilemaan niin sillon ne saattais sattuakin, mutta helpottaa hidastamalla tahtia. Tuntuu kyllä epämukavan kireeltä maha kun kovettaa...
 6. JMT Asioista perillä oleva Toukokuunmammat 2015 Maalismammat 2018

  Oli kyllä inhottava ja kun kesti mun mielestä vielä suht kauan ennen ku pehmes. :sad001 Nyt ainakin autto kun joi useamman lasin vettä, et olisko unohtunu veden juonti liian vähälle tänään. Mä ymmärtäisin ton jos tosiaan tulee liikkuessa ja vaikka autoa ajaessa (pari kertaa tullu ja ainakin liikkuessa helpottanut kun hidastanut tahtia) mutta että ihan vaan sängyssä maatessa... Mhmp
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 7. Bnt Näppärä viestien naputtelija Toukokuunmammat 2015

  Heissan taas pitkästä aikaa, mitäs ihmisille kuuluu, onkos kaikki jo ylittänyt vikan kolmanneksen rajan?

  Kettumaista tuommoinen JMT :/

  Itsellä oli tänään lapsi- ja miesvapaata ja istuskelin lähes koko päivän tekemättä oikeastaan mitään. Ei taida liika aika sopia mulle tätänykyä kun itkua pidätellen mietin pari tuntia mihin kauppaan menen ostamaan vessapaperia, lopulta soitin miehelleni kysyäkseni apua ja kun hän antoi minulle vastauksen niin puhelun päätyttyä purskahdin itkuun kun en yhäkään ollut varma haluanko juuri kyseiseen kauppaan. Surkuhupaisaa toisinaan tää aivotoiminta raskaushormoneja syyttäen, nyt kun taas tuli mieleen asia niin ensin alkoi naurattamaan oma toiminta, ja sitten alkoikin surettamaan kun muistin omat epätoivon tunteeni liian hyvin :shifty: :joyful:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 8. loora84 Keskustelun kolmiottelija Toukokuunmammat 2015 Marrasmammat 2017

  JMT toivottavasti ei ala enempää kiusaamaan..

  Bnt. Voin niin samaistua noihin hormooni myrskyihin kun itekkin tänään pillittäny aivan järjettömistä asioista kuten siitä että poika ei tullut heti syömään kun pyysin niin itkin vartin ruokapöydässä.... :D

  Voi ettö kun mua ketuttaa jos nyt tuun kipeeks... Mulla kurkunpää kipee ja nenä vähän tukossa.. ei muuten mutta kun mun pitäis nyt mennä tekeen ne viimäset työvuorot tai ainakin kokeilee ni en haluu hakee saikkuu nyt sitten siihen et olisin kipee.. :sad001 Torstaina olis seuraava vuoro..
 9. Guang Xi Puuhakas puhuja

  Apua! Miten äkkiä aika menee ja miten pitkällä meidän raskaudet jo onkaan. Bongasin aikajanalta keskustelun, jossa huhutaan jo mammoja, joilla LA marraskuussa 2015.

  Time flies when you're having fun ❤️
  • Tykkään Tykkään x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 10. Hellis Piirimestaruustason postaaja

  Aika kyllä kiitää vauhdilla! Ei siitä kauaa ole, kun odoteltiin sitä maagisen 12 viikon rajapyykin ylittymistä sormet ristissä ja nyt laskettuun aikaan on alle 12 viikkoa ainakin melkein kaikilla meillä... pian ne kääröt on meillä sylissä ihmeteltävinä :)
  • Tykkään Tykkään x 4
 11. Jonsku88 Puuhakas puhuja Toukokuunmammat 2015

  Mä olin alkaneen kesäloman kunniaksi kauheen reipas kahtena päivänä :) käytiin ystävä perheen kanssa la kiertämässä saari geokätköjä jalkaisin matkat sisälsivät välillä yhden saaren läpi umpihanki kahlailua,polku kävelyä ja jäällä tarpomista :D ja eilen käveltiin varmaan joku 4km taas geotkätkön perässä :D
  Mutta aivan huisin hauskaa oli selkä tuli kipeeks ja väsytti mutta väsymys oli selkeesti tekemisestä eikä semmosesta normaalista sohvalla vetelehtimisestä :D:D:D
  Nimimerkki.Hulluja on monenlaisia :D:D
  • Tykkään Tykkään x 1
 12. nennaemilia Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Joo, maaliskuu.. Voi mörkö kun aika menee nopeaan :D

  Mulla oli aamulla pyörremysrkylapsi mahassa. Oli kyl semmoset möykylöinnit et ohhoi ja huhhuh! Ei vissii sekään tykänny laskea lääkelaskuja :wink

  Mä aloin toissapäivänä suunnitteleen keittiö ja eteisremppaa :D Onneks ymmärrän ettei molempia voi millään tehdä ja eteisen remppaaminen on järkevämpää muutenkin asunnon myyntiä ajatellen. Tähän on siis rempattu keittiö pari vuotta sitten ennenku ostettiin tää asunto siis. Eli keittö on uusi. Minuu vaan ärsyttää tää järjestely kun ruokapöytä on olohuoneen puolella kun keittiön ikkunan eteen on tehty työtasoa. Meil on siis avoin keittiö-olohuone. Nooh, näillä mennään.
  • Tykkään Tykkään x 1
 13. JMT Asioista perillä oleva Toukokuunmammat 2015 Maalismammat 2018

  Voi taivas, meille tuli nyt se äitiyspakkaus (viime vuoden) ja olihan se kiva aukasta ja kahtoo mitä sieltä löytyy sisältä :)
  • Tykkään Tykkään x 6
 14. Rosmariini_ Satasella mukana keskusteluissa

  Hormonitoiminta muuttunut sen verran että lautapelaamiseni kärsii. Miehen pelin hiekoittamisesta tuli niin paha mieli että itku oli lähellä.. Ja siis minulla! :D sad.
  • Tykkään Tykkään x 3
 15. Violet87 Hyväntuulinen höpöttäjä Toukokuunmammat 2015

  Olen koko päivän ahertanut pyykkien kanssa. Ensin pesin pesukoneen ja sitten pesin tulokkaan vaatteita kahdessa eri satsissa (eri lämpötiloissa). Nyt ne pikkuriikkiset vaatteet roikkuu telineissä. On tää outoa :D odottelen vieläkin äitiyspakkausta.. Hakemukset laitoin 29.1. ja päätös tuli edellistorstaina.
  Enää 20 työpäivää jäljellä.. Sekin on niin outoa! En tajua, että kohta pitäis jäädä kotiin..
  • Tykkään Tykkään x 4
 16. LMK Näppärä viestien naputtelija

  Me käytiin tänään ekassa perhevalmennuksessa, se oli kyllä... "Mielenkiintoista". Meitä oli meidän lisäksi sielä 3 henkeä. Kaikki oli vaan ihan hiljaa! Yritin kysellä jotain, niin eipä siitä paljoa fiksua keskustelua syntynyt. Tosi suuri pettymys :sad001
 17. Jonsku88 Puuhakas puhuja Toukokuunmammat 2015

  Joo mä kävin kahdessa perhevalmennuksessa mutta sitten totesin ettei tartte enää mennä kyllä luonto tikanpojan puuhun ajaa :)
  • Tykkään Tykkään x 2
 18. loora84 Keskustelun kolmiottelija Toukokuunmammat 2015 Marrasmammat 2017

  Me ei käyty esikoisesta noissa valmennuksissa kun mulle oli parempi mitä vähemmän tiedän sen vähemmän pelkään mitään..Harmi juttu että teille noi käynnit oli pettymys kun luulis et just noista sais hyvinkin irti..

  Kyllä se flunssa vaan päälle iski mut eiköhän perus flunssan pitäs torstaihin mennessä olla jo suurimmaks osaks ohi..
 19. Anime Hyväntuulinen höpöttäjä

  Oivoi, tänäänpä iski murheellinen olo. On pari vuotta menny vähän sumussa, kun esikoinen 2v on ollut hankalampi tapaus, ja on sitä allergiaa, niin paha atooppinen ihottuma että raapii itsensä verille ja nyt taitaa puhjeta astmakin. Oon vuoden ollu töissäkin, ja yrittäny kuntoilla. Iltasin kun kello lyö kaheksan niin kaadun vaan sänkyyn ja kun oon niin univammanen ja lapsikin herättelee niin ollaan jo pari vuotta miehen kanssa nukuttu eri huoneissa. Huomasin vaan että elämä on ollu aika väsyttävää, enkä oo osannu miehenkään kanssa jutella, kun tuntuu että oon niin paljon joutunu enemmän kantamaan vastuuta lapsesta, kotitöistä ja raha-asioista että oon myös vähän katkera. Joten en sitten myöskään oo halunnu läheisyyttä ja nyt tuntuu että tässä on kohta vaan kaks kämppistä eikä avioparia. Pelottaa myös jo tuleva vuosi vauvan kanssa jos toinen vaan kattelee tietokoneella leffoja eikä taaskaan auta yövalvomisten kanssa yhtään.

  Oivoi, ehkä huomenna on parempi päivä. Pitkästä pitkästä aikaa tuli ihan itku, ehkä se puhdistaa.

  Tällasta tänään.

  Niin ja mullakin on lippanapa :)
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 20. JMT Asioista perillä oleva Toukokuunmammat 2015 Maalismammat 2018

  Anime :Heartred toivottavasti saatte miehen kanssa keskusteltua tosta teidän tilanteesta :Heartred

  Meillä oli kans eilen semmonen synnytysvalmennus että olisi voinu jättää välistä, hohhoijaa. No jospa se vika kerta olisi vähän parempi kun olisi ohjelmassa kai imetys ja lapsenhoito.