Lapsen terveys

Keskustelun 'Laskettu aika marraskuussa 2014' aloitti Ronja89, 25 tammi 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Ronja89 Tuttu foorumilla

  Huhheijaa mikä yö takana :eek: Poika meni nukkumaan klo 19. Heräsi ekan kerran klo 20, mutta nukahti takaisin silittelyllä. Klo 21-00.15 huusi, mikään muu ei kelvannut kuin syli. Klo 1 heräsi taas tunniksi huutamaan. Tässä vaiheessa alkoi mulla jo sen verran hermot kiristyä että laitoin korvatulpat korviin jotta ei desibelit olis ihan niin korkeat :D Auttaa muuten hyvin, kestää paljon paremmin itkua. Jossain välissä aamuyöllä heräsi vielä kerran itkeskelemään mutta nukahti uudelleen omia aikojaan. Ja klo 6.20 noustiin ylös. Tänään piti olla päiväkodilla kuvaukset, mutta jäi nyt sitten välistä, kun toinen on kipeänä :sad001 Saas nähdä joutuuko sitä jäämään lauantaina heti kolmantena työpäivänä kotiin sairaan lapsen kanssa... Ei siinä sitten kauaa mennyt kun ensimmäisen taudin itselleen nappasi. Räkänen ja tukkoinen on, lämpöä vähän nyt aamulla.
 2. Ronja89 Tuttu foorumilla

  Meillä ollaan TAAS kipeänä :sad001 Soittivat tänään päiväkodista että oli noussut 39 kuume. Tai noh, eihän se täysin edellisestäkään taudista kai parantunut kun on pari viikkoa ollut räkäinen ja yskäinen. Varmaan joku jälkitauti iskenyt.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 3. Ronja89 Tuttu foorumilla

  Käytiin lääkärissä. Korvatulehdushan siellä taas oli. Samassa korvassa kuin viimeksikin. Ab-kuuri saatiin.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 4. JN89 Ihastunut foorumiin Marraskuunmammat 2014

  Jaahas, meilläkin on nyt kunnon flunssa ensimmäistä kertaa. Kuumetta 38,7 ja nenä vuotaa paksua räkää. Tytöstä ei kyllä ilman vuotavaa nenää huomaisi, että kipeä on. Painaa samalla tavalla menemään, ruoka maistuu ja on niin iloinen.
 5. JN89 Ihastunut foorumiin Marraskuunmammat 2014

  Viidettä päivää kuumessa. Aamulla oli 39,3. Käytiin päivytyksessä tarkistuttamassa korvat, lievää punoitusta, muttei vielä tulehtuneet. Jollei kuume parissa päivässä laske, niin uudestaan lääkäriin näyttämään korvat. Oli kuulemma paljon vaikkua ja nyt sitten Remo-vaxilla yritetään saada korvia hieman puhtaammaksi. Viime yön tyttö vaan yski, päivällä ei ole ollenkaan yskää. Vähän alkaa tämä valvominen ärsyttää, mutta toivottavasti pian menisi ohi ja saataisiin taas arki luistamaan.
 6. Ronja89 Tuttu foorumilla

  Paranemisia sinne ! Nyt on jotain pitkäkestoista flunssaa kuulemma taas liikenteessä. Meilläkin poika ollut räkäisenä jo kohta neljättä viikkoa. Kaksi kertaa kuumeessa tänä aikana ja toisella kertaa olikin tosiaan korvatulehdus. Antibioottikuuri loppunut, mutta edelleen räkäisyys ja yskä jatkuu :/
 7. MaMaMehiläinen Ihastunut foorumiin Marraskuunmammat 2014

  Meidän neidillä keuhkoputkentulehdus, keuhkokuume, korvatulehdus ja nielutulehdus.... ollaan oltu koko viikonloppu päivystyksessä ja kotona ja päivystyksessä ja kotona. Ja viime yönä neiti vietiin sairaalaan ambulanssilla, koska ei saanu henkeä ollenkaan ja päätyikin sit osastolle lepäämään puoleksi päiväksi. Nyt ollaan kotihoidossa mutta tilateeseen ei oikein näy valoa tunnelin päässä. Tyttö ei suostu syömään kun kurkku on niin kipeä, henkeä avaavaa lääkettä pitää antaa tosi usein ja kipulääkkeet menee koko ajan. Aika kammottavaa tää kyl on ja täällä ei kukaan oo nukkunu 3 yöhön/päivään. Toivottavasti tää loppuisi pian!!!
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 8. Mar-Mil Tuttu foorumilla

  No hui kauheeta! Onpa tosi kurja tilanne :sad001 Paljon tsemppiä koko porukalle, toivottavasti pian alkaa helpottaa.
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. JN89 Ihastunut foorumiin Marraskuunmammat 2014

  Paljon tsemppejä teidän sairastupaan. Meidän flunssa alkaa olla voiton puolella.
 10. Ronja89 Tuttu foorumilla

  Voi kamala MaMaMehiläinen !! :sad001 Toivotaan että pieni lähtisi siitä pian toipumaan, varmasti ihan kamala tilanne, kun toinen on niin kipeänä :sad001 Tsemppiä ja toipumista sinne !
 11. Stork Tuttu foorumilla Marraskuunmammat 2014

  Apua Mama!!! Paranenista pienelle ja voimia väsyneille vanhemmille.
 12. Jonsku87 Tuttu foorumilla

  Voi ei, pikaista paranemista lapselle ja voimia MaMa+muu perhe :Heartred
  Toki myös muille sairastaville :Heartred
 13. Ronja89 Tuttu foorumilla

  Meillä sitten tuloillaan jo seuraava tauti. Toinen on yskinyt nyt ihan koko illan ja yön, kovia yskänpuuskia tulee vähän väliä :sad001 ihme kyllä ei ole niihin itse herännyt, mutta minä en kyllä saa unta. Annoin äskön vähän lämmintä juotavaa, tarvii antaa särkylääkettä jos herää itkemään myöhemmin. :sad001
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 14. JN89 Ihastunut foorumiin Marraskuunmammat 2014

  Ikävää, että ootte nyt jatkuvassa flunssakierteessä Ronja89. Tsemppejä öihin. Meillä valvottiin juuri viisi yötä, joten voin samaistua.

  Toivottavasti MamaMehilainen teidän tyttö alkaa jo voimaan paremmin ja lääkkeet tehoavat.
 15. Ronja89 Tuttu foorumilla

  Nojuu, on kyllä inhottavaa, kun toinen jatkuvasti sairaana :sad001 Tätä tää taitaa nyt sitten olla pari ekaa vuotta päivähoidossa... Ja kaiken lisäksi tänään oli päiväkodin ovessa ilmoitus että päiväkodissa on täitä ja kihomatoja liikkeellä :D Yök! Niitä odotellessa. Pelkkä ajatuskin saa kutiamaan joka paikan.
  Kuinkas MaMaMehiläisen pikkuinen voi ? Onko yhtään helpottanut ?
 16. MaMaMehiläinen Ihastunut foorumiin Marraskuunmammat 2014

  Kiitos kaikille tuesta!! Pikkulikka alkaa voimaan hyvin. Kuumetta ei enää ole, yskä alkaa helpottamaan ja avaavaa lääkettäkin annettiin tänään vain kerran.

  Aika pelottava kokemus oli!! En toivo koskaan kellekään mitääm vastaavaa.
 17. Ronja89 Tuttu foorumilla

  Ihana kuulla että siellä on taudit takanapäin kohta ! :Heartred Olette ollut ajatuksissa. Ihan varmasti tosi raskas koettelemus ja hirveä huoli.
 18. tttiuhti Tuttu foorumilla Marraskuunmammat 2014

  Hui mama! Pikaista paranemista.
  Täällä lääkäriiin lähössä, flunssaa taas ja korvat ilmeisesti taas tulehtunu. Taitaa periä äitinsä korvat :/
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 19. Idapa Peruskäyttäjä

  Noooni, pojalla nous eile 39 aste kuume ja ei oikein panadooli auttanu, ja tänään koko päivän ollu kuumeessa ja iltapäivällä oli jo 40 asteessa.. Eiku sairaalaan ja sieläpä selvis että korvatulehus ompi poitsulla. Noh, onnes ei sen 'vakavempaa' ja nyt on poika jaksanu illalla touhuta ja pitää normaali mölinää :) nii ja antibiootit sai..
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 20. Jonsku87 Tuttu foorumilla

  Voi Idapa, toivottavasti lääkkeet pian auttaa ja pieni paranee!

Jaa tämä sivu