Lapsen terveys

Keskustelun 'Laskettu aika marraskuussa 2014' aloitti Ronja89, 25 tammi 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Idapa Peruskäyttäjä

  No pieni on paranemaan päin kovastikki! :) nyt oikiastaa äitin kanssa tajuttiin se 40 asteen kuume, se oli vauvarokon takia! Me kun menimme lääkäriin, ja katottii äitin kans, ku onli nii punaset ja ryhelmäiset posket, ja lääkärin huoneessa oli jo noussu punasta näppyä selkään ja mahaan. Kyllä me kysyttiin lääkäriltä mutta ohitti täysin sen meidän kysymyksen. No onnes kuitenki käytii sielä, nii selevis se korvatulehus :)
  Ja vielä on pojalla ryhelmää sielä täällä, mutta virkiä kaveri on :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. Ronja89 Tuttu foorumilla

  Oivoi, olipa masentava korvakontrolli käynti :sad001 Kummassakin korvassa tulehdusta ja lisäksi keuhkot hieman rohisee. Saatiin Zithromax ab-kuuri sekä Ventoline resepti yskään ja limaisuuteen. Lääkäri epäili infektioastmaksi, kun on jo pari kuukautta ollut yskäinen ja limainen. Vajaa kuukauden päästä uusi kontrollikäynti. Jos ei ole oireet helpottanut niin sitten tulee lähete eteenpäin lastenlääkärille. Eipä kyllä näytä haittaavan taudit poikaa, kun touhuaa entiseen malliin, syö hyvin ja nukkuu yönsä. :)
 3. Yxvaan Ihastunut foorumiin Elomammat 2016 Marraskuunmammat 2014

  Imetys loppui ja tyttö tuli heti kipeäksi :sad001. Yskii ja hankaa korviaan, eli taidetaan lähteä perjantain "kunniaksi" käymään päivystyksessä, ettei viikonloppuna tarvitsisi. Huokaus, päästiinhän me sentään 1 v 1 kk asti ilman sairastamista.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 4. Justiina89 Ihastunut foorumiin

  Höh :sad001 kurja juttu, paranemisia tytölle! Meillä taas on imetyksestä huolimatta sairastettu 5-14 kk iän välissä flunssa varmaan neljästi ja vauvarokko. Korviin ei ole mennyt kyllä kertaakaan!
 5. Yxvaan Ihastunut foorumiin Elomammat 2016 Marraskuunmammat 2014

  Ei ollut korvissa mitään, onneksi :). Mutta tuo yskä kuulostaa ihan hirveältä..
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 6. Lilliputtis Tuttu foorumilla

  Siihen meni vuosi ja melkein 3 kuukautta, että meillä ollaan ensimmäistä kertaa millään lailla kipeänä. Kuumeessa meni tytöllä eilinen päivä, yö hyvinkin katkonaisesti (mies nukku sohvalla, minä torkahdin ekan kerran puol kolmelta ja siitä nukuttiin tytön kanssa puolen tunnin ja tunnin pätkissä 9.20 asti). 38,1 oli lämpö (kainalosta) nyt aamusta. Tyttö jaksaa leikkiä ja naureskella, mutta nukkuu näköjään päivisin kovasti ja välillä on itkuinen. Ruokaa ja juomaa meni eilen ainakin ihan hyvin, tarjotaan sitä mistä tykkää. Eilen sai 5 ml panadolia kolmesti, tänään en oo vielä lääkettä antanut. Iltapäivästä mulla on sovittu kirpparitavaran kuskaus, mikä toteutetaan joka tapauksessa, tyttö varmaan nukkuu autossa sen ajan.
 7. Ronja89 Tuttu foorumilla

  Viime yö oli levoton ja poika heräili itkemään usein. Tänään sitten soitettiinkin päiväkodista alkuiltapäivästä että kuume on noussut :sad001 Olispa pitänyt taas arvata että kipeäksihän sitä ollaan taas tulossa. Nyt illalla alko jäätävä yskä. Mua ihan itteeni sattuu kuunnella, kun pieni yskii ihan kokoajan sängyssä. Onkos näin pienille jotain yskänlääkettä saatavilla ?
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 8. Justiina89 Ihastunut foorumiin

  Me saatiin ventolinea, joka annetaan sellaisella babyhalerilla, sen pitäisi auttaa yskään. Siihen tarvitaan lääkäriltä resepti. Pikaista paranemista :Heartred
 9. Ronja89 Tuttu foorumilla

  Juu, se meillä onkin käytössä :) Nyt kuulostaa et hieman helpottanut yskiminen, ilmankostutin vissiin auttaa. Ei ainakaan yski minuutin välein. Eiköhän tämäkin tästä pian ohi mene, alkaa vaan niin kyllästyttää jatkuva sairastelu :sad001 Kiitos Justiina :Heartred
 10. Ronja89 Tuttu foorumilla

  Taitaa olla oksennustautia :sad001 aamuyöstä alkoi oksentamaan ja äsken tuli aivan valtavat ripulit vaippaan. Itselläkin kamala olo, kun saanut nukuttua vaan muutaman tunnin.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 11. Justiina89 Ihastunut foorumiin

  Ääh, tosi kurjaa :sad001 jaksamista!
 12. Ronja89 Tuttu foorumilla

  Korvatulehdushan se siellä taas oli. Siirtynyt toiseen korvaan... 3 päivän zithromax kuuri saatiin. Korkeaa kuumetta edelleen pitää yllä ja särkylääke laskee vain hetkeksi :sad001 on saanut jo kolme kertaa tänään panadolia. Aamulla klo 5, klo 10 ja nyt äsken, kun mittasin ja näytti 39,8 :eek: nyt istuskellaan vaippasiltaan sohvalla ja ikkunakin vähän auki jos vähän kehonlämpötila laskisi... Yöksi annan sitten pronaxenia jonka pitäisi olla pidempi vaikutteisempi. Oksentanut ei ole aamun jälkeen, mutta yhdet ripulit on päivällä tullut.
 13. Jonsku87 Tuttu foorumilla

  Voi ei, paljon paljon voimia Ronja :Heartred
 14. Ronja89 Tuttu foorumilla

 15. tttiuhti Tuttu foorumilla Marraskuunmammat 2014

  En enää muista mille puolelle kirjoitin mutta eihän me minnekkään lääkäriin päästy viimeviikkoiseb vatsataudin kanssa. Tksta ei soitettu takasin ja päivystyshoitaja kuittasi asian muuntautuvana vatsatautina ja heiltä ei mitään sairaslomalappua saataisi. Onneksi mies sai asiat suplittua töissä niin ei mulla tentit ja harjoittelu siirtynyt hamaan tulevaisuuteen. Kolmepäivää ripulointia. Luultiin että nyt selvittiin mutta ei. Neidille nousi eilen kuume, 38.5 pitelee yllä kainalosta mitattuna. Tänään sit päästiin kuin päästiin lääkäriin. Saatiin se ihana setä joka huuhteli neidin korvat syksyllä. Hän on kyllä niin hyvä. Neiti oli kyllä niin väsyny että ei jaksanu laittaa vastaan korvia katsottaessa. Onneksi olivat puhtaat. Kuitenkin oli lääkäri sitä mieltä että kyllä nyt tutkitaan enemmän kun noin pitkä sairastelu takana ja kun ei tiedä onko samaa tautia joka ei ota laantuakseen vai onko vaan todella huono tuuri. Ollaan sairastettu neljä viikkoa niin että terveitä päiviä on ollu 3-6 tautien välissä. Onneksi neiti on aika sissi ollut. Nyt vasta näkyy ensimmäistä kertaa kunnolla uupumista tässä sairastelu kierteesä. :/
 16. Ronja89 Tuttu foorumilla

  Voi kamala tttiuhti :sad001 Toivottavasti alkais teilläkin jo helpottaa. Varmaan ollut tosi raskasta :/ Jaksamista ja tervehtymistä :Heartred
 17. Jonsku87 Tuttu foorumilla

  Voi että, voimia myös tttiuhtin perheelle! Toivottavasti nyt päästäisiin kaikki taas terveiden kirjoihin pian, pienet varsinkin!
 18. Justiina89 Ihastunut foorumiin

  Jaksamista myös tttiuhti sinne teille ja pikaista paranemista pikku neidille! Hyvä että nyt vihdoin edes vähän saitte apua.

  Ronjalle edelleen tsemppiä. Panadolia ja buranaa voi ottaa rinnakkain, mutta ehkä se pronaxen on yöksi tosiaan paras, koska on pitkävaikutteinen.

  On se aina niin tympeää kun nämä pienet sairastaa! :sad001 Meillä on oltu nyt kokonaista kaksi viikkoa terveenä, niin ihan tässä jo "odottaa" mitä kivaa seuraavaksi... Poika on ollut nyt pari päivää tosi kiukkuinen, itkuinen ja väsynyt, toivottavasti johtuu vain hampaista!
 19. Mar-Mil Tuttu foorumilla

  Voihan kurjuus teidän pikkuisten sairasteluja :sad001 Kovasti voimia ja toipumisia! Täällä ollaan oltu terveinä, nyt vaan sormet ja varpaat ristiin että sama meno jatkuu...
 20. Justiina89 Ihastunut foorumiin

  Tulihan se sieltä. Kuume nimittäin. Taas. No mutta positiivista on se, että poika on ainakin vielä toistaiseksi ollut tosi reipas eikä oikein muuta ole kuin tuo kuume ja ehkä lievää flunssaa. Itsekin olen vähän nuhainen, mutta toivottavasti paranemme ensi viikonloppuun mennessä, jolloin on meidän äidin viisikymppiset.

Jaa tämä sivu