Täälläkin tehdään normikaurapuuroa. Olen jauhanut ryynit jauhoksi tai vetänyt puuron sauvasekoittimella sileäksi. Varmaan vois mennä isommatkin hiutaleet, jos ovat pehmeitä. Itsekin olen tykästynyt sileään puuroon, johon voi sulattaa makupalan pakkasesta. Seuraavaksi ajattelin keittää puolukoita jääpalakuutioiksi sekä ostin maustamatonta, suolatonta kanaa, josta teen sapuskaa tytölle.
Meillä puuro on tytön suurta herkkua, 2dl on mennyt meilläkin ja se tuntui hirmuisen isolta määrältä, mutta koska teilläkin menee niin taitaa olla suht normimäärä. Olen myös kuukauden päivät tehnyt kaurapuuroa. Kaapista löytyy kaura-ruishiutaleita. Oliko rukiille jotain rajoituksia ? Entä teittekö riisipuuroa niistä hiutaleista vai oikein puuroriisistä veteen vai mihin ?