Meillä on vähä laiskasti alkanu tää soseiden syöpöttely, en oo jokapäivä antanu ja ihan siks ku en oo aina muistanu ottaa sulamaan. Nopeestiha se sulaa, mut ei viitti enää viiden jälkeen ottaa ku viideltä on sose yleensä annettu. Me lämmitetään sose vesihauteessa. Ehkä sit ku tulee ostettuu kaupan soseita, lämmitetää mikrossa. Mut jotenki nää ite tehyt on "muka pakko" lämmittää hauteessa. Ja ei siinäkä niin kauan lopulta mene, ku ajottaa sen homman oikein :)
Nyt oon kyl aatellu et vois jo tosiaa lisätä soseen määrää, ku näyttää maistuvan ja kuha kauppaa on seuraavan kerran asiaa, ni ostais sitä perunaa. Huomen aattelin kokeilla mustikka-sosetta tehä ite ku pakastimessa on paljo mustikoita.
Oliko mansikan antamisella joku rajoitus? Saiko sitä viel antaa ja jos niin jonku toisen seassa?