Kiinteät ruoat

Keskustelun 'Laskettu aika helmikuussa 2015' aloitti Mashnu, 4 huhti 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Happy79 Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2015

  Roosalla näyttää ruuansulatukseen vaikuttavan jo nämä maistelut. Tämähän on semmonen kakkakone, tuuttaa niskapeet pari kertaa vuorokaudessa niin nytpä on kakkiminen vaikeutunut. VAIKKA hän sai kiinteää vain muutaman pikku lusikallisen! Lusikasta ottaa erinomaisesti ja on halukas syömään enemmänkin mutta ei näytä tuo ruuansulatuselimistö olevan valmis vielä. Pidetään vähän breikkiä ja eletään ämmillä :) Tai sit sekoittaa ämmiä soseen sekaan?
 2. Mashnu Addikti Elomammat 2018 Helmikuunmammat 2015

  Kyllä oli sose yhtä sileetä ku kaupan soseet. Survoin sen perunan metallisiivilän läpi ihan hipuiks ja sitte haarukalla sotkin Nania joukkoon. Meillä ei oo kakkimiseen noi kiinteet vaikuttanu mitenkään onneks niin niitä vois lisänä antaaki mutta ei nyt tänään ainakaan herralle maistunu.
 3. Happy79 Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2015

  No saa äiti syödä :p
 4. sanna Ihastunut foorumiin

  No joo, ei se sit pitäis koostumuksestakaan olla kiinni :)
 5. Mashnu Addikti Elomammat 2018 Helmikuunmammat 2015

  Onneks meidän toinen koira pitää sitä suurena kunnianosoituksena että saa syödä vauvan jämät :grin
  • Tykkää Tykkää x 8
 6. Happy79 Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2015

  Vekalla on tullut mitta täyteen perunasta..?
 7. Mashnu Addikti Elomammat 2018 Helmikuunmammat 2015

  Ei se oo ennen syöny perunaa. Eikä nyt ekalla kerralla oikein arvostanu moista. Tarvii koittaa uudestaan ja laittaa vähän porkkanaa joukkoon. Porkkanasta poika tykkää :joyful:
 8. Happy79 Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2015

  Eiko niin.. perunaporkkana se roosallekin maistu. Mietin että tarjoon pelkkää porkkanaa seuraavaks. On vähän vattaystävällisempää ku perunan tärkkelys.
 9. knyttet Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Pekolla ei kans kakka oikein kulkenut kun alettiin kiinteille mutta kun alettiin ruoan päälle antaa "jälkkäriksi" luumusosetta niin johan kakka kulkee ;-)
 10. Happy79 Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2015

  No luumun minäkin sitten opetin viikonloppuna mutta enpä tajunnut että jälkkäriksi...joo-o, vois kokeilla. Kun toisaalta ei nyt viittis takapakkiakaan ottaa. Ja kun tämä on big girl, tarvii kohta lisäravintoo varmaan oikeestikin :rolleyes:
 11. Metalshade Ihastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Ostin kokeilumielellä citymarketista Pirkan luomu eväitä. Päärynä oli ainakin ihan hitti.
  • Tykkää Tykkää x 1
 12. Mashnu Addikti Elomammat 2018 Helmikuunmammat 2015

  Nii tosiaan. Saahan noille hedelmäsoseitaki antaa... :p Maistuiskohan jäbälle semmonen. Tarvii ostaa jotain kokeeks.
  • Tykkää Tykkää x 1
 13. Metalshade Ihastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Mango ja nyt tuo päärynä on kelvannut. Piltin marjasoseet on saaneet jopa yökkimisreaktioita aikaan.
 14. sanna Ihastunut foorumiin

  Tuore banaani oli meillä suosikki :)
 15. niinushka Ihastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Meillä menee kaikki mitä antaa. neiti oikein imasee lusikasta kaikki suuhunsa. Hyvin huomaa millon riittää, kun alkaa valuun suu pielestä ulos. Tissiä mä annan jälkkäriks :)
 16. Mörri-Möykky Ihastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015 Maaliskuunmammat 2015

  Meilläkin poika jo tietää, että ruokaa on tulossa, kun äiti rupeaa hääräämään värikkäiden muovikippojen kanssa ja kaulaan tulee ruokalappu. Se saa yleensä aikaan innostunutta kikattelua. Ensimmäinen lusikallinen otetaan aina niin, että hieman vain tökkään sitä sosetta huuleen ja saa siitä maistaa. Kun sitten ensimaistelut on tehty, aukeaa suu kuin pienellä linnunpoikasella että lisää tänne vaan :) Tähän asti kaikki mitä on maisteltu, on mennyt hyvin alas ja enemmänkin söisi mielellään. Pitää kuitenkin vähän toppuutella, ettei vie liikaa tilaa maidolta.

  Ja täytyy myös todeta, että poika on taitava syömään siinäkin mielessä, ettei juurikaan sotke. Ruoka ei siis tursua ulos suusta niin kuin saattaa käydä vielä joillain paljon vanhemmillakin, vaan hienosti kuljettaa ruoan kielellä nielua kohti. Yhtenä päivänä annoin myös isohkon kuoritun omenaviipaleen käteen ja sitä imeskeli innokkaasti. Sormiruokailu aloitettu :)
  • Tykkää Tykkää x 6
 17. Eriika Rakastunut foorumiin

  Mä oon ollu tosi yllättänyt, miten vähän sotkua on tullu tähänastisesta luumun maistelusta. Luulin, että ukko ois ihan ruskee joka syönnin jälkeen, mut ei. Pikkusen ruokalappu tummenee lähinnä kuolan mukana valuvasta pienistä määristä luumua :) suurin osa menee ja pysyy suussa. Tänäänkin veti lusikallisen parissa erässä tuosta vaan ja sit jäi sen näköisenä kattelee, että "tässäkö tää taas oli?!" :grin
  • Tykkää Tykkää x 6
 18. knyttet Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Meillä alkaa kauhea mekastus kun tarjoilu päättyy ;-)
 19. mannikka Ei muuta elämää Elomammat 2018 Helmikuunmammat 2015 Syysmammat 2016 Elomammat 2016

  Tänään taitaa jotain sosetta mennä kohti neidin suuta. Puras kivasti yöllä, eikä kauheesti huvita imettää ku tississä mustelma :eek:
 20. Happy79 Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2015

  Ai kamala, onpa kipeesti jurskauttanu! Roosa on jonku kerran koitellu kans purentalihaksiaan maman rintaan mutta ilman jälkiä.

Jaa tämä sivu