Kiinteät ruoat

Keskustelun 'Laskettu aika helmikuussa 2015' aloitti Mashnu, 4 huhti 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Pikku_Myy85 Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2015

  Mä ajattelin tänään illalla kokeilla velliä miltä se neitistä maistuu :p
  • Tykkää Tykkää x 2
 2. Metalshade Ihastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  maisteltiin juuri pilttiä, ihanaa metsämarja jutskaa, jota oli korvissa, kulmakarvoissa, vaatteissa, käsissä, joten villi arvaus että lusikallinen meni oikeaan osoitteeseen :)
  • Tykkää Tykkää x 3
  • Hauska Hauska x 1
 3. Untuva Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Meilläkin suu napsaa. Mutta silloin kun paljas rinta tulee näköpiiriin. :p
  • Tykkää Tykkää x 3
 4. Eriika Rakastunut foorumiin

  Meillä otettiin tänään ekat maistiaiset. Luumua söi vajaan teelusikallisen :) oli ihan mielissään! Ikää nyt reilut 3,5 kuukautta ja ens viikolla ajateltiin antaa sit pottua!
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. Anskurai Tuttu foorumilla Tammikuunmammat 2015

  Edit, mulla on samanlainen suunnitelma. Sormiruokailu aloitetaan kun tyttö osaa istua ja viedä kädellä ruokaa suuhun, eli luultavasti joskus 5-7 kk ikäisenä. Ajattelin kyllä sit ottaa siihen rinnalle jotain puuroja ja ehkä sosettakin että voidaan harjoitella myös lusikan käyttöä. Tytölle vaan heti oma lusikka kouraan ja itte autan toisella lusikalla.
  • Tykkää Tykkää x 2
 6. Samsam Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Mä oon myös vähän lueskellut tosta sormiruokailusta viime aikoina ja aikomuksena on testata, miten se lähtis meillä sujumaan. Ainakin ajatuksen tasolla se tuntuu mielekkäältä.
 7. sanna Ihastunut foorumiin

  Lainasin kaverilta sellaista pussukkaa et sit kun nää oppii ottamaan kiinni ja viemään esineitä suuhun, aloiteltaisiin sen kanssa. Se on sellanen pikkupussukka, missä on kahva. Pussi on verkkokangasta. Pussin sisälle voi laittaa vaikka banaania ja se tulee ulos sellasena pienenä soseena kun siitä imeskelee. Ei tartte pelätä tukehtumista :)
  • Tykkää Tykkää x 3
 8. Ruppuruusa Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Esikoisen kans alotettiin soseilla 5,5 kk ja sit sormiruokailua aloteltiin vähitellen jostain 7 kk. Ei menny kauaa kun ei suostinutkaan enää yhtään soseita syömään :) eiköhän samalla tavalla testailla tän juniorin kanssa.
  • Tykkää Tykkää x 2
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 9. Happy79 Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2015

  Roosa vie jo helistimen tai minkä vaan suuhunsa. Saa alkaa sormiruokailemaan heti kun istuu syöttötuolissa. Nyt aloitettiin nää kiinteät (maistelu vasta) kun aika näytti olevan roosalle oikea. Esikoisen kans meni niin pieleen kuin vaan voi niin nyt edetään omaan tahtiin. Tissi on nro 1 edelleen ja saa ollakin vielä pitkään.
  • Tykkää Tykkää x 3
 10. knyttet Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Mekin on Pekon kanssa aloitettu kiinteiden maistelu. Pari kertaa on pottua annettu ja hyvin maistuu :) esikoiselle annettiin sekä soseita että sormiruokaa ja niin varmaan tehdään Pekonkin kanssa. Nyt on annettu pari teelusikallista kerrallaan. Kuinkakohan nopeasti annosta uskaltaa nostaa?
  • Tykkää Tykkää x 2
 11. sanna Ihastunut foorumiin

  En tie oonko menny ihan metsään jo heti aluks mut oon antanu jääpalallisen verran per mukula. Siinä on ehkä kaks teelusikallista. Sit kun ollaan annettu pari viikkoa näin joka päivä kerran-kaks päivässä aattelin nostaa 1,5 palaan ja siitä kahteen.
 12. Happy79 Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2015

  Hyvin hissukseen minäkin sitä annosta suurennan varsinkin kun näin ajoissa alettiin. Annan tuon ruuansulatuselimistön tottua rauhassa uuteen ravintoon. Kaveri kyllä kertoi eilen, että heillä pojat oli vetässeet koko satsin kerralla. Itku oli tullut kun ei ollu meinannu lisää tulla. Mutta en uskolla ite niin topakasti antaa. Vaikka roosa kyllä varmaan söis. Eilen hän nappas lusikasta ite ja veti sen suuhunsa kun minä vissiin olin liian hidas.
  • Tykkää Tykkää x 5
  • Hauska Hauska x 1
 13. Pivi1989 Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Meiänki kyl tars alotella, rupee maitoo menee jo siinä määrin että.. Tai ainaki jotaon vellejä. Tai vaikka perunamuusi ja nakit!
  • Tykkää Tykkää x 5
  • Hauska Hauska x 1
 14. Happy79 Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2015

  Pivi koita makkaraperunat :wink
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 15. Pikku_Myy85 Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2015

  Mitä noita ku samantien hamppari kouraan :laughing021
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1
 16. Mashnu Addikti Elomammat 2018 Helmikuunmammat 2015

  Valmistin jäbälle perunasosetta... Saatto sen kaiken irvistelyn ja sylkemisen ohessa mennä sen teelusikallisen verran masuun asti... Onhan taas oikein onnistunut olo....
 17. mannikka Ei muuta elämää Elomammat 2018 Helmikuunmammat 2015 Syysmammat 2016 Elomammat 2016

  Parin viikon päästä neiti on 3½kk, sit vois alkaa maistelemaa :p
 18. sanna Ihastunut foorumiin

  Meilläkään ei toiselle maistu mikään muu kuin banaani ja se oli sitä luokkaa ettei vaan kyökätty mut ei se koostumus vissiin ollu siltikään mieleen. Ehkä hän ei oo viel niihin soseisiin valmis. Yritetään sitten joku toinenkä kerta taas :)
 19. Mashnu Addikti Elomammat 2018 Helmikuunmammat 2015

  No mulle jäi tonne vielä muutama pieni pottu ni harjoitellaan tällä viikolla vielä uudestaan. Kaupan soseet kyllä uppoo... Hmph.
 20. sanna Ihastunut foorumiin

  Ehkä teilläkin se koostumus on se juttu. Kaupan soseet on hienorakeisempia kun omatekoset.

Jaa tämä sivu