Kiinteät ruoat

Keskustelun 'Laskettu aika helmikuussa 2015' aloitti Mashnu, 4 huhti 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Tintanttaara Silmät suurina ihmettelijä

  Ei syö. Voit uskoa että on väännetty kaikki mahdolliset ja mahdottomat ruuat. Inhoaa kalaa, kaikkea muuta "syö". Ei siis ole nirso. En oo koskaan laittanu näin paljon ja erilaisia ruokia
  (ja minä rakastan kokkaamista) mutta ei menestystä. Siksi olen lakannut stressaamasta ja syödään paljon myös purkkiruokia.
  • Tykkään Tykkään x 2
 2. Ruppuruusa Asioista perillä oleva Helmikuunmammat 2015

  Tintanttaara meillä esikoinen on kanssa ollut aina tosi mini (nyt 3-v). Tarkastin ihan mielenkiinnosta niin hän on 1v painanu 7,8kg. Eikä ole iso vieläkään. Välillä syö tosi hyvin ja välillä sit taas ei juuri mitään. Parastahan se on että pystyy ite olee stressaamatta asiasta vaikkeibse aina ole ihan helppoa. :-)
 3. Tintanttaara Silmät suurina ihmettelijä

  Ruppuruusa, ihanaa, kiitos vertaistuesta! Joo ei se kovin helppoa ole olla stressaamatta.. Mutta oon ajatellut että ei se sillä mun stressaamisella kummene. :D meidän tytön tänä vuonna syntyneet serkutkin painaa kohta enemmän. :'D
 4. Ruppuruusa Asioista perillä oleva Helmikuunmammat 2015

  Mun tytön serkku painoi puol vuotiaana enemmän kuin tyttö joka oli tuolloin jo 1,5-v. Oon ite aatellut et tärkeintä olis et syöminen ja ruokailuhetket ois kivoja, eikä mun stressin värittämiä. Niin ja tytön vanhempi serkku (nyt 9-v) oli samanlainen kirppu pienenä. Mut nyt on ihan normi kokonen lapsi, eli luotan et kyllä tämäkin kasvaa omaa tahtiaan. :-)