Keskenmeno

Keskustelun 'Enkeleiden vanhemmat' aloitti Riskiraskautuja, 3 loka 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Junibea Rakastunut foorumiin Elomammat 2017

  Mamiliksi ihan sattumaa ja huonoa tuuria :sad001 Meillä on 6 lasta joten onnistuneita raskauksiakin on monta :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 2
 2. Mymms Aloittelija

  En kauheasti ole tarkkaillut tuleeko sitä, en vaan pysty.. naistentautien polilta tuli kyllä puhelu, kysyivät miten asiat menneet, vuodon laadun ja sitä rataa. Kuulosti heidän mielestä aivan normaalilta eivätkä olleet huolissaan.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 3. Mamiii Rakastunut foorumiin Huhtikuiset 2021 Helmiäidit 2020 Toukokuiset 2021

  Mutta jotenkin vaan niin uskomatonta miten huonoa tuuria voi olla. En voi ymmärtää :sad001:Heartred Tuntuu, että jotain tuossa täytyy olla muutakin. Kurja juttu. Oot rohkea, kun et ole lannistunut! Vielä se elämä varmasti hymyilee :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Mymms Aloittelija

  Tänään tuli raskausmateriaali ulos. Keskiviikkona käytin siis lääkkeet.. oli vissiin jumissa jotenkin..
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 5. Kosmoskukka Rakastunut foorumiin Maalisäidit 2020 Syyskuiset 2021

  Mullakin täällä tyhjennys meneillään. 8+2 kokoinen alkio ilman sykettä kohdussa.:oops: Eilen sain Mifegynen ja siitä tuli pahoinvointia. Oli hetken ihan humalainen olo, kun pyörrytti. Yhtään verta ei ole vielä tässä raskaudessa tullut.
  Nyt kun katson peiliin, niin se hillitön turvotus on lähtenyt.:think005 Maha ei ole enää niin raskausmahan näköinen, nyt tuollainen ihan perusläskivararengas.:wacky:
  Eilen söin noitapillejä ja liitulakuja.:smiley-bounce012
  Ylihuomenna osastolle tyhjennykseen.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 6
 6. Junibea Rakastunut foorumiin Elomammat 2017

  Täällä keskeytys ohi. Tehtiin siis osastolla, hilkulle meno että oisivat pitäneet yön yli kun vuoto ei meinannut rauhottua. 9 aamulla menin osastolle ja 20.00 päästivät kotiin. Eilen luulin että oon ihan fine asian kanssa mutta tänään on ollut mieli herkillä ja itkukin tullut pariin otteeseen.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 8
 7. Kosmoskukka Rakastunut foorumiin Maalisäidit 2020 Syyskuiset 2021

  Mulla henkinen puoli ihmeen hyvällä mallilla. Välillä silti tulee itku. Pelkään, että jossain vaiheessa tulisi vielä romahdus. Toisaalta tähän on osannut suhtautua paljon paremmin nyt toisella kerralla. Että oli siitä ensimmäisestä keskenmenosta pari vuotta sitten jotain hyötyä sentään näköjään.:hungover:
  Mahakin turvottaa taas. Miten se heti kun ton edellisen viestin kirjoitin.:bag:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 8. PK Tuttu foorumilla Heinäkuiset 2021

  Me kun saatiin ultrassa tuomio kkm, ni autossa kotimatkalla porasin, että syön ainakin pussin salmiakkia - ja niin mies kaupasta mulle pussin haki
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 9. Kosmoskukka Rakastunut foorumiin Maalisäidit 2020 Syyskuiset 2021

  Joo, pienet on ilonaiheet, mutta pitää silti yrittää niistäkin nauttia.:wacky::hilarious:
  • Tykkää Tykkää x 1
 10. Kosmoskukka Rakastunut foorumiin Maalisäidit 2020 Syyskuiset 2021

  Täällä alkoi aamulla tulla verta. Ensin pari tuntia hillitymmin ja sitten tunnin reilusti. Sitten vuoto melkein kokonaan loppui yhtäkkiä kuin oli alkanutkin. Ohjeistuksen mukaan menin sitten osastolle ja yllätyin, että raskausmateriaali oli jo poistunut. Olin sitten osastolla parit cytotec satsit ”lopputyhjennyksessä”. Vieläkin vuotaa, kunpa loppuisi. Kipuja ei ole koko päivänä ollut.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 6
 11. Junibea Rakastunut foorumiin Elomammat 2017

  Kuinka pitkään teillä on jatkunut pahoinvointi keskenmenon jälkeen?

  Itsellä todettiin viikko sitten maanantaina keskeytynyt keskenmeno, sikiö vasta 8+4 koko ja keskeytys tehtiin lääkkeellisesti perjantaina osastolla. Huono olo edelleen, toki lieventynyt mutta ei hävinnyt kokonaan.
 12. jelisa Peruskäyttäjä Helmikuiset 2021

  Mulla ei tainnut olla pahoinvointia ollenkaan. Kipuilua sen sijaan noin viikon ajan.
 13. Kyfi2299540 Tuttu foorumilla

  Tänään kävin neuvolassa lääkärin tykönä ja hän totesi ultraamalla että keskenmeno.

  Minulla tuli n. Viikon verran menkkamaista vuotoa. Ei kipuja, klönttejä ja runsasta vuotoa.
 14. Mymms Aloittelija

  Onko teillä, jotka syyskuussa olette pienokaisenne menettäneet niin kuukautisia vielä tullut?
  Itsellä siis todettu kkm 8.9 ja otettu sillon mifegyne. 9.9 cytotec ja vuotokin oli runsasta mutta kesti vain 6 päivää. On jo siis 4 viikkoa mennyt, nyt ollut 6 päivää kipua että kuukautiset alkaisi mutta ei ala..
 15. Kosmoskukka Rakastunut foorumiin Maalisäidit 2020 Syyskuiset 2021

  Mulla ainakaan eivät vielä ole alkaneet. Kp25 tänään. En usko, että alkavat vielä tuossa kp28 kohdalla. Viime keskenmenossa kierto venyi 9 päivää sen yli. Nähtäväksi jää miten tällä kertaa.
  Flo ennustaa ylihuomiselle vasta ovulaatiota.

  Sellainenkin tässä eilen kävi, että saattoi siemenestettä kulkeutua sormien mukana sisään.:angelic: Meillähän ei nyt ole vauvan yritystä päällä. Aika kaukaa haettua varmaan, että siitä raskaaksi heti tulisi?:angelic: Kyselee tietämätön kuudesti raskaaksi tullut neljän äiti.:hilarious:
 16. Menninkäinem Ei muuta elämää Elokuiset 2021 Huhtimammat 2017

  .
  • Sympatiaa Sympatiaa x 4
  Last edited: 8 loka 2020
 17. Mymms Aloittelija

  Miulla kp 30, laskettuna lääkkeellisen tyhjennyksen vuodon alusta.. normaalikierto 27-28 pv ... ja tiistaina olisi raskaustestin teko kun tyhjennyksen aloituksesta kulunut 5 viikkoa.
 18. Kosmoskukka Rakastunut foorumiin Maalisäidit 2020 Syyskuiset 2021

  Kp29, neljä viikkoa tyhjennyksestä. Tein aamulla Pc:n ja vieläkin on hento hailura näkyvissä. Pitää ostaa vielä uusi testipaketti ja viikon päästä taas testata, että joko olisi nega.

  Attached Files:

  • Sympatiaa Sympatiaa x 4
 19. Mymms Aloittelija

  Onkohan täällä ketään linjoilla..

  Itse olen tullut siihen lopputulokseen että syyskuisen kkm jälkeen on keho siirtynyt johonkin ihmeelliseen lepotilaan. Kierrot tyhjennysvuodosta kuukautisiin 37 päivää ja kuukautisista kuukautisiin taas 37 päivää. Sain naistentautien polilta Terolut kuurin, aloitettavaksi vasta kp 35 (!!) jos kierto ei itsestään käynnisty siihen mennessä.. kuulostaa jotenkin oudolta omaan korvaan, ja kysyinkin heti uudelleen että tarvitsen kierron säännöllistämistä, en käynnistämistä niin sain myös ohjeet että halutessani voin aloittaa myös syömään siitä kp 15 lähtien..

  onko muita kanssa sisaria kierron hankaluuden kanssa?

  Ovulaatiota en ole onnistunut juurikaan bongaamaan KUNNES sitten kp 12 tein kuin teinkin liuskasta oletettavasti positiivisen ovistestin, mutta digi näytti vain vilkkuvaa hymynaamaa.. ja viivat haalistuu haalistumistaan... Itsellä myös nyt käytössä donaferty valmiste kun taustalla pco epäilyä ja lueskelinkin monelle siitä apua olevan.. Kannattaisiko aloittaa Terolut nyt kp 15 joka on siis huomenna että saisin kiertoa tasaisemmaksi vai annanko luonnon hoitaa taas vuodot reilun kahden viikon päähän..
 20. Merelda Tuttu foorumilla Huhtimammat 2018

  Pitäneepä minunkin liittyä tänne puolelle. Meille piti tulla toukokuinen mut eipä nyt sit tulekkaan. Eilen vahvistettu 2 x ultraamalla, et sikiö on menehtynyt kohtuun arviolta rv 14. Nyt 15+6.
  Eilen sain 1tbl Cytotecin sairaalassa. Ei mitään oireita vielä. Huomenna aamulla klo 7 pitää ottaa 2 lisää ja klo 9 osastolle synnyttämään.

  Alkujärkytyksestä selvittyäni, jotenkin järkeilin, että parempi nyt näin alussa kuin sitten lopussa. Miehen kans jo keskusteltiin, et kyllä tässä aiotaan yrittää uudestaan, kunhan keho on toipunut.

  Jännittää kyllä tuo huominen koitos aivan älyttömästi!
  • Sympatiaa Sympatiaa x 8

Jaa tämä sivu