Kertominen

Keskustelun 'Laskettu aika heinäkuussa 2017' aloitti Balacenia, 9 marras 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Mamma72017 Tietävä tietäjä Tammiäidit 2020 Heinämammat 2017

  Meillä tiesi Isänpäivän aikoihin melkein koko porukka, mun äiti ja isä sekä sisarukset ja miehen äiti ja sisarukset.. Itse en olis halunnut kertoa kun ihan meidän molempien vanhemmille ja nyt tässä vaiheessa en ole edelleenkään pomolle kertonut ja puol sukua jo tietää niin pelottaa et joku möläyttää jollekin joka kertoo sitten pomolle kun kuitenkin pienellä paikkakunnalla ollaan...
  Meillä mies melkein päätti kelle kerrotaan ja milloin, ei ollu mulla paljon sananvaltaa - mä en tosissaan olis halunnu kertoa kun tyyliin 5 ihmiselle ennen viikkoa 12..
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 2. Naa87 Hyväntuulinen höpöttäjä

  Me ei vielä olla kerrottu kenellekään, vaikka kovasti jo tekisi mieli kertoa. Meillä nt ultra 30.12, jos sieltä saadaan hyviä uutisia, niin laitetaan sitten iloisia uuden vuoden toivotuksia:)
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. jupa- Asioista perillä oleva

  Me kerrottiin eilen kummiehdokkaalle ja se meinas revetä liitoksistaa :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 4. Salmiakka Jostain jotain jo tietävä

  Lähimmille ystäville oon kertonut jo nyt ennen ekaa ultraa. Jos jotain tapahtuisi niin tiedän että ne on tukena sittenkin. Äidille kerroin pari viikkoa tiedettyäni ja se oli kyllä niin ilonen, itkuhan siinä tuli. Isäni kanssa en ole niin läheisissä väleissä, joten laitoin joululahjan mukana kirjekuoria joissa oli arvoituksia ja neljännessä kirjeessä vastaus etä saadaan vauva. Siltä tuli siten tekstiviesti, että oli paras joululahja. Mieheni vanhemmille kerrottiin jouluna kun avattiin lahjoja, kyllä sielläkin liikutuksen kyyneliä nähtiin. Nyt ei auta kun toivoa, että kaikki menee hyvin. Huomenna on 10 viikkoa täynnä :)
  • Tykkään Tykkään x 2
 5. Mamma72017 Tietävä tietäjä Tammiäidit 2020 Heinämammat 2017

  Mitenkä ootte hoitanut tuon pomolle kertomisen? Mua jännittää ihan helvetisti vaikka oon jo ihan kypsä mun pomoon enkä raskauden jälkeen aio samaan paikkaan palata takaisin enää töihin. 2,5 vuotta oon pätkäsopimuksilla ollu talossa eikä sillä ole aikomustakaan vakinaistaa ketään ensikään vuonna.. Sijaisia kohta puolet työntekijöistä.
  Mun sopimus loppuu vielä 31.3 ja tuskin se enää sitä sitten jatkaa...
 6. Pilvilinna Kunnioitettu kommentaattori

  No ei sun tarvi kertoo koko aikana sitten josset halua. :)
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 7. milli79 Näppärä viestien naputtelija

  Aikasemmille mammaryhmien mammoille oon kertonu ja isovanhemmat tietää. Muille sit vähän myöhemmin =)

  Tosin koko Veikkola saa todennäköisesti tietää tästä tammikuun puolen välin tienoilla, kun meidän neitokaiset menee talvilomalta takisin päiväkotiin (osapäivähoito), kun Inka kyselee kokoajan ja puhuu vauvasta vähintään kerran kymmenessä minuutissa
 8. Penni Päivystävä dosentti Tammiäidit 2020 Helmiäidit 2020 Heinämammat 2017

  Mulla on vakituinen työpaikka ja esimiesasema, en ole vielä päättänyt milloin kerron omalle pomolle ja työyhteisössä.. nyt on 12+3, taidan odotella vielä jokusen viikon ennen paljastusta, jos ei ala kupu kasvaa yhtäkkiä vauhdilla.
 9. Punski Piirimestaruustason postaaja Heinämammat 2017

  Mua pelottaa kanssa ihan hirveesti kertominen tulevalle uudelle pomolle, kun pelkään, että se ajattelee "voi perkele ei olisikaan pitänyt palkata tuota vaan se toinen" :D vaikka eihän kukaan nyt työhaastattelussa kerro olevansa raskaana, jos todella paikan haluaa... Mutta silti tuntuu kuin olisi kusettanut ja kunnolla :D vanhemmilleni ajattelin kertoa maanantaina, kun nään niitä. Nyt on 12+1
 10. nnanna Näppärä viestien naputtelija Elokuunmammat 2015

  Meillä tietää koko minun perhe ja muutama sukulainen. Ystävistäni tietää suurinosa ja miehen myös. En osaa oikein olla kertomattakaan koska kyllä keskenmenostakin puhuisin avoimesti jos niin sattuisi käymään.
 11. nnanna Näppärä viestien naputtelija Elokuunmammat 2015

  Niin ja siis tänään rv 9+6.
  • Tykkään Tykkään x 1
 12. Barbababa Hyväntuulinen höpöttäjä

  Meillä rv 11 menossa ja oon kertonu parille kaverille ja omille vanhemmille. Äidille tuli paljastettua ihan liian aikaisin, kun kaipasin juttu- ja rukouskaveria alkuraskauteen. Edelliset keskenmenot kummitteli mielessä. Sittenhän äiti oli lörpättänyt mummollekin ja yhdelle kaverilleen. :) NT-ultran jälkeen on aikeissa kertoo laajemmin kavereille, sukulaisille ja esikoiselle (2v). Eniten jänskää esikoiselle kertominen. :grin
 13. Pilvilinna Kunnioitettu kommentaattori

  Eilen tuli lisättyä skumppalaseist kuva instaan. Kukaan instassa ei siis tiedä mun raskaudesta. Ootan vaa sitä paskamyrskyä mikä tulee, kun käy ilmi. Varmasti puhutaan raskaana juomisesta..... :bootyshake :laughing002 Hyvä todeta jos huhu leviää, että niin ootteko kuullut alkoholittomista? :happy093.
 14. Lilyan Oman äänensä löytänyt

  Me kerrottiin lähipiirille jouluna. Tätä vauvaa on odotettu ja rukoiltu yli 8 vuotta, ja oli iso juttu kaikille läheisille, kun ovat niin tunteneet sitä tuskaa, kun vauvaa ei hoidoillakaan meinannut tulla. Tämä lähti nyt sitten ihan yllätyksenä liikkeelle ja ollaan tosi kiitollisia ja onnellisia, joskin päivä kerrallaan on pakko mennä..
  • Tykkään Tykkään x 4
 15. Miuku88 Asioista perillä oleva Heinämammat 2017

  Voi ihanaa Lilyan! Onnea!! :Heartbigred Lämmittää aina erityisesti pitkään vauvaa odottaneiden raskaudet. Meillä "vaan" kolmen vuoden odotus ja nyt tämä raskaus toisen koeputkihoidon tulos.
  • Tykkään Tykkään x 4
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 16. Kisu2 Piirimestaruustason postaaja Heinämammat 2017

  Lilyan onnea täältäkin, I feel you
 17. Mamma72017 Tietävä tietäjä Tammiäidit 2020 Heinämammat 2017

  Täällä pitäis maanataina kävellä työkaverin kanssa pomon luokse ja kertoa raskaudesta sille. Pelottaa ja jännittää ihan helvetisti.
 18. Pilvilinna Kunnioitettu kommentaattori

  Täällä ei edelleenkään tiiä ku anoppi ja porukat.
 19. Pähkinä88 Kommentoinnin ninja Heinäkuun äidit 2019 Heinämammat 2017

  Täälläkin tietää vaan meidän molempien perheet ja pari mun kaveria :) rakenne ultran jälkeen jossain vaiheessa pitää jotenki rohkaista ittensä ja käydä kertoo pomolle..
 20. Balacenia Seurustelun sensei Helmikuunmammat 2016 Heinämammat 2017

  Mä en vaan saa kerrottua esim mun porukoille. Täytyy varmaan vaan lähettää ultrakuvat viestillä... Ja en halua kertoa kavereille ennen kuin porukat tietää.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1