Kauniita unia, oman kullan kuvia

Keskustelun 'Laskettu aika helmikuussa 2015' aloitti Mirkusta tulee äiti!, 17 helmi 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Eriika Rakastunut foorumiin

  Mä etsin monesti yöllä pojua mun ja miehen keskestä, vaikka hän kyllä nukkuu omassa sängyssään. Imetän sängyssä makuultaan eli varmaan sit luulen, että oon unohtanu laittaa pojan takas sänkyyn tai jotain... Pari kertaa oon ollu ihan hädissäni ja kysyny jo mieheltä, että missä poika on. Toinen sit kattonu ihan ihmeissään ja tokaissu että oisko vaikka(!!!!) omassa sängyssään. Ai niin joo!!!! :grin
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. Mashnu Addikti Helmikuunmammat 2015 Elomammat 2018

  Jäbä halus mennä yöunille jo tunti sitte. Saas nähä monelta herää maidolle. Yleensä menee n. klo 21.30 nukkumaan. Mikä lie uuvuttanu ku noin aikasin väsähti :smug:
 3. Mippu Peruskäyttäjä Helmikuunmammat 2015

  RoseRed, mies oli varmaan ihan mielissään ylimääräsistä silityksistä :D
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Mippu Peruskäyttäjä Helmikuunmammat 2015

  Meillä siirryttiin 4kk pinniksessä nukkumisen jälkeen takas perhepetiin, kun 2 jälkimmäistä kuukautta meni heräillessä 5-10krt/yö. Ei ees halunnut maitoo vaan syliin. Lopulta oltiin niin sekavia väsymyksestä että "luovutettiin". Ja hah! Miks ihmeessä näinkään kauan jankattiin? Mikä pakko oli väkisin yrittää jatkaa pinnikses? Nyt nuo mun jässikät tuhisee tos vieres ja mikään ei vois tuntuu oikeemmalta. ♡
  • Tykkää Tykkää x 11
 5. Happy79 Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2015

  Meillä toimii homma siten, että alkuyö omassa pedissä ja noin klo 2-3 sitten siirtyy isoon sänkyyn. Isikin tykkää kun saa tuhisijan kainaloonsa :Heartred
 6. Pivi1989 Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Eikö teijän vauvelit potki? Mä saan pinnojenkin välistä potkuja selkään:D
  • Tykkää Tykkää x 3
  • Hauska Hauska x 1
 7. Mju82 Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Happy me ollaan samiksia paitsi joskus on niin huono että nukkuu omassa sängyssään vaan tunnin, nyt se on kohta 2 tuntia nukkunut siellä :)


  Sent from my iPhone using Vau Foorumi
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. Nanna88 Tuttu foorumilla

  Meillä kyllä potkii ja riehuu omassa sängyssä eikä millään pystyis nukkuu samassa sängyssä =)
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. Happy79 Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2015

  Potkii ja nukkuu poikittain ja raapii ja tunkee sormee sieraimiin mut me vaan nukutaan... minä pidän yleensä nilkasta tai ranteesta kii ettei pääse karkaamaan/putoomaan. Meillähän tuo isimies ois niin kovasti halunnu tuttipullosta ruokkiakin vauvaansa, mutta kun se pullo ei kelvannu koskaan niin jotenkin tuo lähellä nukkuminen korvaa sen tai sen antamaa tunnetta. Luulisin. Mies on siis herkempi nostamaankin roon meijän viereen :) ja/ tai kun minä haen root petiin niin kohta nousee isin peiton kulma pienen päälle.
  • Tykkää Tykkää x 8
  • Hauska Hauska x 1
 10. Pivi1989 Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Kokeilin sitä kans ku venla oli kipee... Ei tullu mitää.. Mun oli tissitki nii kipeet siittä potkimisesta että...
 11. Mashnu Addikti Helmikuunmammat 2015 Elomammat 2018

  Me saatetaan jäbän kanssa nukkua aamu-unet viekukkain mutta yöt ollaan omillamme. Miehellä ei oo asiaa sänkyyn, se se vasta potkiiki. Ja huitoo, ja kuorsaa ja puhuu unissaan. Kiitos ei.
  • Hauska Hauska x 1
 12. Mirkusta tulee äiti! Ihastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Kyllä meilläkin potkii ja nipistelee mutta silti otan aamuyöstä ennemmin viereen nuuhkittavaksi kun en jaksa olla koko aikaa ylhäällä nostamassa tuttia. Ja onhan sitä jo ikäväkin tullut kun monta tuntia ollut erossa.
  Hassu kyllä, päikkäreillä ei potki lainkaan.
  • Tykkää Tykkää x 5
 13. Ruppuruusa Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Meillä kans alkuyön on omas sängys ja yleensä n 3 aikaan otan viereen. Viljo kyl myllää omas sängys minkä kerkee mut vieressä nukkuu ihan rauhassa.
 14. Mippu Peruskäyttäjä Helmikuunmammat 2015

  Tää potkii ja kaivaa mun nenää ja lätkii naamaan ja kiipeilee päällä vaan onneks hereillä :D Nukkues vaan vähän hyörii ja pyörii mut meil on iso sänky. :) No, tää toimii taas hetken. Seuraavas hetkes toisella tavalla.
  • Tykkää Tykkää x 1
 15. Pikku_Myy85 Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2015

  Samaa rataa menkää täälläki :) Alkuyö omassa sängyssään ja jos herää yöllä eikä rauhotu/nukahda uudestaan otan helposti viereen. En jää tappelee.
  Potkii, sätkii, on poikittain ja millon mitenki, repii hiuksista, nipistelee, sormet on millon nokassa ja suussa jne... Mut sit ku nukahtaa nukkuu rauhassa.
  Joka yö ei tarvii ottaa viereen, mut ainaki joka toinen. Joskus teen niin et nukutan suoraa isoon sänkyyn. Nostan omaan sänkyyn ku on nukkunu jonku aikaa tai sit en:)

  Viime yönä otin vieree 1:15, heräs miehen herätyskelloon 6:20. Nukahti uudestaan ja nukkuu vieläki :) Tää on harvinaista et mä oon hereillä ennen tyttöä. :)
  • Tykkää Tykkää x 4
 16. Untuva Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Meillä pieni halaa tissiä tai kättä yöllä (nukkuu kyllä selällään myös)
  • Tykkää Tykkää x 4
 17. Nanna88 Tuttu foorumilla

  Nukkuuko keneläkään muulla vielä omassa huoneessa?
 18. RoseRed Tuttu foorumilla Helmikuunmammat 2015

  Mä nostan kans aika usein loppuyöstä viereen. Muuten mulle kelpais perhepeti edelleen mainiosti, mutta toi potkimistilanne on meilläkin :D. Ja illalla haluan nukuttaa pinnikseen, kun Bebe menee kuitenkin aika paljon meitä aikaisemmin nukkumaan niin ei tartte miettiä pääseekö tippumaan. Vähän vaan meinaa olla haastavaa kun meidän sänky on vaan 140 cm leveä niin ei kovin hyvin sinne kaikki mahduta, eikä tosiaan viitti pitää pinnistä enää sivuvaununa kun ne laidat on ihan olennaiset... Kattoo nyt miten tää homma tästä etenee, ihan kuin meillä olis yöt viimein helpottumaan päin.
  • Tykkää Tykkää x 2
 19. mannikka Ei muuta elämää Helmikuunmammat 2015 Elomammat 2016 Elomammat 2018 Syysmammat 2016

  Pinniksessä nukkuu kun sellai nukutaa kaikki paremmi..
  • Tykkää Tykkää x 1
 20. Mashnu Addikti Helmikuunmammat 2015 Elomammat 2018

  Meillä ei oo omia huoneita. Ainaki 3 ikävuoteen (niin kauan ku mahtuu tossa pinna/taaperosängyssä nukkumaan) on makkarissa mun kanssa. Tarvis ruinata pankista remonttilaina että sais pari makkaria lisää tänne. Tällä hetkellä ku tilaa on 2 huonetta ja keittiö... Ois kyllä aika amerikkaa jos olis enempi tilaa :hungry:
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu