Kauniita unia, oman kullan kuvia

Keskustelun 'Laskettu aika helmikuussa 2015' aloitti Mirkusta tulee äiti!, 17 helmi 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. masc Tuttu foorumilla

  Karsein herätys ikinä tänä aamuna,miehen kaa molemmat ponkastaan pystyyn kun poika tippu sängystä ja tietty karsee itku luojan kiitos samantien. Unissaan oli mönkiny meidän välistä jalkopäähän

  :sad001 kauhee olo ollu koko päivän. Ei onneks käyny mitään, pieni punanen läntti oli aamun otsassa mut hävis siitä sit ja poika ollu ihan oma iloinen itsensä. Ens yöks siirrän kyl sivuvaunuun. Ei suostu sinne viel nukahtaa. Nii nukutan keskelle ja sit yleesä siirrän mut eile nukahdin sit itekki.
 2. Happy79 Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2015

  No nuita on jo luettu täällä ennenkin. Säikäyttää ihan varmasti. Meilläkin kovasti touhuaa ja peuhuaa siinä aamuyön tunteina, välissä juurikin. Saa olla varuillaan kyllä.
 3. Chipmunk86 Tuttu foorumilla Syysmammat 2017

  Meillä poika nukkuu yleensä omassa sängyssään, mutta levottomina öinä olen ottanut viereen nukkumaan ja silloin mennään pojan kanssa kahdestaan vierashuoneen 120cm leveään sänkyyn nukkumaan. Ei kyllä tulisi yhtään mitään jos yrittäisimme kaikki kolme nukkua samassa sängyssä. Mies pyörii ja hyörii niin, että keskelle ei voi ottaa ja kummallakin reunalla on lattialle pudotus. Meillä on vielä korkea jenkkisänky + kova laminaatti alla. Vierashuoneen sänky on paljon matalampi ja sänky on huoneen nurkassa joten yläreuna ja toinen sivu on seinää vasten. Laitan muksun sinne seinän puolelle ja nukun kyljittäin niin että toinen käsi on yläreunassa pojan pään yläpuolella. Jalkapuolelle olen pönkännyt ison sohvatyynyn ja yleensä pukkaan omat jalkani vielä sen tyynyn alle, niin että tunnen jos poika meinaa jyrätä itsensä tyynyvallini ylitse. Vielä toistaiseksi ollaan tippumisilta säästytty, mutta kyllä poika koko ajan on ketterämpi että saa olla koko ajan varuillaan. Juuri ilmoitin miehelle, että pinnasängyn pohja on tiputettava alimmalle tasolle kun poika kohta keksii nousta pystyyn sieltä.
 4. Riipitii Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2015

  • Tykkää Tykkää x 2
 5. Mirkusta tulee äiti! Ihastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Meillä kans laskettiin pinniksen pohja alas kun tyyppi yhtäkkiä, 8,5kkn jälkeen, esitti ettei tajuais muka että sängyssä ollaan vaakatasossa. Nyt ollaan sitten siirrytty avovankilasta (sivuvaunu) maximum security vankilaan. Kovasti se protestoi mutta lopulta meni pötkölleen ja sammui. Saas nähdä millanen yö tulee. Nyt on muutenkin ollu vähän haastavampia öitä kun entinen hyväuninen on herännyt tunnin välein. Kai tääkin on vaan vaihe?
 6. masc Tuttu foorumilla

  Meil mahtuu kyl hyvin nukkuu kolmestaan, ehkä ostan tommoset laidat tuonne jalkopään puolelle :D meil herää iltaisin puolentunnin välein toivon et ois vaan vaihe, kun viime viikol nukku 3-4h putkeen ennen ekaa herätystä.
 7. Nanna88 Tuttu foorumilla

  Mä niin tiiän ton tunteen kun säikähtää oikeen kunolla kun Leevi sillon 2-3kk sitten putos sohvalta.. Kyllä siinä sydän kurkussa käy.. Mut onneks ei sattunu mitään sen pahmpaa..
 8. manna Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Oi teillä sama kuin meillä tänä aamuna. Onneksi selvisitte säikähdyksellä ja nyt näyttäis siltä että niin mekin. Pitää nyt tää yö vaan tarkkailla pientä. Olis pitäny ehtiä tätäkin ketjua paremmin seurailla niin olis ehkä meilläkin joku rollanen Ruipitiin vinkkaama laita. Meillä on siis pinnis sivuvaununa ja tällä hetkellä nukkuu siinä n. Klo 24-04, muuten mun kainalossa. Voi olla kyllä et rupean aktiivisemmin siirtämään aina omaan sänkyynsä ja viimestään sit kun lopettaa yöimemisen niin laitetaan se laitakub takas elkei sitten osaa jo hallitusti tulla ison sängyn kautta pois.
 9. Happy79 Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2015

  Meillä on kolmena aamuna herätty klo 5:30. Tänä aamuna 4:30...ei terve... totta vieköön en käännä kelloo talviaikaan! Ei tän mamman silmäpussit kuulkaa kestä semmosta temppua :eek:
 10. knyttet Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Kellojen kääntely on ihan perseestä! Meillä on täällä foorumilla varmaan oikeen kokoontumisajot huomenna klo 4 ;-)
  • Tykkää Tykkää x 4
 11. mmm Ihastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Meillä on herätty 6:30-07 välillä koko viikko, sekin on mulle ihan turhan aikainen.. :/ että eikö me voitas siirtää niitä kelloja vaikka just toiseen suuntaan? :P
  • Tykkää Tykkää x 1
 12. Mashnu Addikti Helmikuunmammat 2015 Elomammat 2018

  Ihan hyvä suunta käännellä ku meillä ei iltaisin suostuta nukahtamaan ennenku 23-00 aikoihin entisen 21-22 nukkumaanmenoajan sijaan... Taas eilen melki 2 tuntia tappelua ennenku nukahti.
 13. Mashnu Addikti Helmikuunmammat 2015 Elomammat 2018

  Tere. On tullut ilmi että kaikki foorumin lukijat eivät lue ku nämä viimeisimmät tarinat ja jättävät osan ketjuista lukematta. Olen tuolla ketjussa Salaisten mammojen nimilista, suorittanut nimenhuutoa, että saadaan karsittua epäaktiiviset käyttäjätunnukset pois. Eli kaikkia jotka haluavat jatkaa tässä ryhmässä on pyydetty ilmoittautumaan 24.10. mennessä jonka jälkeen hiljaiseloa viettävät tunnukset ilmoitetaan ylläpidolle ja poistetaan.

  Seuraavat nimimerkit EIVÄT ole ilmoittautuneet vielä 24.10:

  • Femi
  • Mandah
  • 8sepe9
  • NaNNa24
  • Elya
  • MadH91
  • Ninna
  • @minime
  • toiveinen
  • Nereidi
  • Miihkali
  • Janna75
  • Endorfiinitähtönen
  • MissT
  • masc
  • Janscu
  • Pihlajanmarja
  • Mammuska
  • maarit
  • Johanna.S.
  • heidukka
  Käykääpä huutamassa Hep! Salaisten mammojen nimilistalla.

  Tämä on viimeinen kuulutus!!
 14. Nanna88 Tuttu foorumilla

  Meillä kun lopetettiin toi puol 8 aamu herätys nii nyt tänään nukuttiin sit 9 asti = ) eli ihan jees = ) nyt jaksaa paremmin syödä lounaan 11 aikaa..
 15. toka97 Ihastunut foorumiin Lokamammat 2018 Helmikuunmammat 2015

  Meillä poitsu alkanut huutamaan aamulla sekä illalla täyttä kurkkua.. Mikään ei auta. Panadolia annettiin nyt yötä vasten, kun itkusta ei meinannut tulla loppua..
 16. Mashnu Addikti Helmikuunmammat 2015 Elomammat 2018

  Meillä huudetaan sen takia ku ei halua mennä nukkumaan... Tänään heräs klo 9 ja oltiin tien päällä iltapäivään asti. Jäbä raivos jopa autossa ku ei halunnu nukahtaa vaikka kuinka väsytti tossa klo 13 aikaan ku oli valvonu aamusta asti. Pitäis aloittaa just tän illan tappelut nukkumaanmenosta... Huoh...
 17. Mashnu Addikti Helmikuunmammat 2015 Elomammat 2018

  Sepä sit simahti laakista pinnasängyn pohjalle ku oli tempassu maitopullon tyhjäks :wideyed: Hämmentävää. Viimeset kaks iltaa ollaan tehty taikatemppuja ja tanssittu kansantansseja ja jäbä on vaan tapellu nukkumista vastaan. Ota noista sit selvä. Tarvii muistaa parinkymmenen vuoden päästä kysyä, että mikä sitä riivas :grin :goodnight
  • Tykkää Tykkää x 3
 18. mmm Ihastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Nonni, neiti päätti herätä. Ja jäädä hereille. "Jee". Oliko ne kokoontumisajot täällä?
  • Tykkää Tykkää x 3
 19. Happy79 Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2015

  Hep! Paikalla! Roo änkäs kykit talviaikaa 4:13. Se on virkee ku mikä :eek:
  • Tykkää Tykkää x 1
 20. manna Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Täälläkin herättiin 4:30 (5:30), mutta tissitainnutus tepsi... tsemppiä teille muille! Oli muuten ihan järkkyä se pienen herättäminen 2h välein viime yönä, toivottavasti ei tartte enää ikinä!

Jaa tämä sivu