Joulukuun jorinat

Keskustelun 'Heinäkuiset 2018' aloitti RanaRidibunda, 1 joulu 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. MiuMau79 Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Meilläkin kämppä ihan kaaoksessa eikä jouluun enää kauaa, ja töissä pitäisi olla perjantaihin asti. No mutta kyllä se joulu tulee vähemmälläkin, vaikkakin oon aina ollut sellainen että kaikki ruuat pitää tehdä alusta alkaen itse. Nyt ajatuskin lanttuloorien paistamisesta ällöttää :eek:
 2. Jadeton Aloittelija

  Saas nähä kans millanen joulu tänä vuonna.. tänää oli tarkotus tehä piparitaikinaa ja perunalootaa mut iski eilen illalla mahataudin eikä pysty tekeen mitään, ei edes nukkumaan kun pieniä pätkiä. :sad001
 3. Sporttis Rakastunut foorumiin Marrasäidit 2020 Heinämammat 2018 Heinämammat 2016

  Soitin ja on ne onneks otettu. Jostain syystä ne ei näy mulla Kannassa siellä pyydetyissä, mut neuvolasta näkivät, että otettu on. Huh, onneks!
  • Tykkää Tykkää x 2
 4. Peppi Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Me käydään molemmat omilla vanhemmilla syömässä, mutta mies halusi kotiinkin jotain jouluruokaa. Me tyydytään vaan vaan valmislootiin (mä inhoan kaikkia muita paitsi maksalaatikkoa :hungry: porkkana menee muutamana haarukallisena). Jotain hyvää lohta ja kinkkua, eiköhän niillä pärjää.

  Ärsyttää! Mä rakastan Hyasintteja, mutta nykyään ei saa kunnollisia :sad001 Noissa kasvaa muutama kukka puoli km pitkässä varressa, mikä menee pitkin pöytää ku vanhan miehen ......:facepalm: Eikä edes tuoksu millekään. Mun joulu on ehkä pilalla:arghh:
 5. Humppanen Peruskäyttäjä Heinämammat 2018

  Lohdullista, mullakin näkyy sekä pyydetyissä että tuloksissa pelkät sukupuolitautitestit. Ehkä ne siis on jotain muutakin selvittäneet... :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. Triokide Aloittelija Heinämammat 2018

  Huu ensimmäinen neuvola on tällä viikolla, perjantaina! Joskus 4+ jotain ilmoittauduin neuvolaan, eli onhan tässä jo odoteltu tovi. Tänään on viikkoja 9+2.

  Aattelin että olisin jouluna paljastanut raskauden mutta mutta niin mietityttää, kun viikkoja näin vähän. Tosin jouluna ja uutenavuotena tulisi vaikeita tilanteita, jos raskaudesta ei kerro. Lisäksi oon kahdesta aikaisemmasta lapsesta myös juuri jouluna kertonut. Joka toinen vuosi on vauvauutisia jouluisin
  • Tykkää Tykkää x 3
 7. Adiela Peruskäyttäjä Helmikuiset 2021

  Me ei jouluna haluttu vielä kertoa raskaudesta ( ultra nyt pe ) joten vähän jännitin jäänkö kiinni. Olen kuitenkin kalojen suurkuluttaja ja etenkin graavia on aina ostettu silmällä pitäen mua. Saatiin kuitenkin aika loistavasti miehen kanssa keploteltua meidän aina syömään niin ettei muka "mahduttu" pöytään. :wink Alkoholin kanssa ei oo meillä ongelmaa kun ei juoda mitään, mutta noi kalat on pahoja paikkoja. Selvittiin paljastumatta ja nyt voidaan sit katsella rauhassa sitä kertomista. Jotenkin muutenkin toi joulu olis ollut vähän ahdistava kohta paljastaa mitään, liikaa hösläystä ja sählinkiä. En olis muutenkaan halunnut huomiota itseeni... o_O
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. alppa Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Heippa, jo plussauksesta asti näitä keskusteluja seurannut, mutta vasta nyt tuli oikea fiilis liittyä keskusteluun mukaan :D ensimmäinen tulossa ja vaikka oireita on ollut vaikka millä mitalla ja yksityisellä käyty ultrassa 9+4 ja kaikki todettu olevan hyvin, niin silti stressaan ens viikon nt-ultraa, että mitä jos enää ei sydän lyökkään.

  11+2
 9. Mansikkasuukko Aloittelija

  Jos tulis ite kirjoitettua pitkästä aikaa foorumille. Monta viikkoa sitten kirjoitin siitä kun mulle iski ihan tajunnan räjäyttävä masennus ja ahdistus raskaudesta. Plussan jälkeen viikko tai pari oli iloa kunnes alkoi ajatus synkkenemään ja lopulta olin jo pahasti masentunut. Raskaus pelotti ja ahdisti ja käänsi kaikki mun ajatukset ylösalas. Eipä osannut kuvitella että sellaista voisi tulla kun raskautta kuitenkin toivonut niin hartaasti.... Neuvolassa paljon puhuin tunteistani ja kyllä musta näki ulospäinkin että ei ole asiat hyvin. Kävin myös lääkärillä pariin kertaan sen oloni takia. Nyt on kuitenkin jo paljon paremmin asiat :Heartred

  Oon alkanut tuntemaan ihanaa iloa raskaudesta. Mietin kuinka mun sisällä kasvaa pieni ihminen, joka on puolet mua ja puolet miestä :shy: Jokunen päivä sitten pelästyin kun sain inhottavaa vatsakipua ja pientä vuotoa. Pääsin melko pian ultraan ja siellä näkyi että eläväinen pieni liikuskelee ja sydän sykkii:Heartred Se oli sellainen hetki joka mut sai miettimään tosi paljon tätä kaikkea siltä kannalta kuinka ihana onni tää on. Viikon päästä on nt-ultra joka jännittää/pelottaa mutta toivon siellä olevan asioiden hyvin... mieskin pääsee ekaa kertaa näkemään oikeasti meidän pienen silloin.
  • Tykkää Tykkää x 12
  • Sympatiaa Sympatiaa x 4
 10. Heinähipsu Peruskäyttäjä

  Ihanaa Uutta Vuotta 2018 teille jokaiselle. Kohta saadaan perustaa tammikuun jorinat ketju. Ollaan taas hieman lähempänä heinäkuuta
  • Tykkää Tykkää x 3
 11. Star4 Rakastunut foorumiin Heinämammat 2018

  Minä myös toivottelen Hyvää Uuutta Vuotta 2018 kaikille! :Heartred
 12. Peppi Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Samoin täältä hyvät uudet vuodet kaikille :) Toivottavasti ensi vuosi on parempi, mä olen vaan odottanut, että tää vuosi on ohi. Ihan kamala kesä-talvi väli ollut meillä.
 13. kirputar Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Hyvää uutta vuotta kaikille! :)
 14. Minni2016 Rakastunut foorumiin Joulukuun äidit 2019 Heinämammat 2018

  Hyvää uutta vuotta kaikille! Toivottavasti ikävät uutiset on ohi ja saadaan kaikki pikkuset ensi vuonna!
 15. Yyni Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Hyvää Uutta Vuotta täältäkin kaikille :Heartred
 16. Salmiakkilakritsi Rakastunut foorumiin Heinämammat 2018

  Ihanaa Uutta Vuotta!:happy:
 17. marinellahi83 Addikti Helmikuiset 2021 Heinämammat 2018

  Hyvää uutta vuotta! :Heartred
 18. Elvi~ Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Hyvää uutta vuotta! :happy:
 19. Emmilii82 Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Kaikille kaikkea ihanaa uuteen vuoteen :)
 20. Adiela Peruskäyttäjä Helmikuiset 2021

  Hyvää Uutta Vuotta täältäkin :) Olkoon Vuosi 2018 meille kaikille onnen täyttämä :Heartred

Jaa tämä sivu