Imettävät kuumeilijat

Keskustelun 'Kuumeiluklubit' aloitti Pupuliina, 23 joulu 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Bella Swan Moderaattori Staff Member Maalisäidit 2020

  Joo, ymmärrän. :) Mitä lie sitten ollut, ehkä kuivat limakalvot?

  Itsellekin olisi shokki, jos raskaus alkaisi ennenkuin sektiosta on vuosi. Pelko olisi, miten raskaus etenisi niin pian kahden sektion jälkeen.
 2. Siiru Rakastunut foorumiin Huhtiäidit 2020 Lokamammat 2017

  Joo eipä sitä tiedä mitä oli. Vaikka ois kiertoakin yrittänyt käynnistää. Tää nimittäin syö varmaan puolet vähemmän kuin esikoinen.
 3. BOBO1 Peruskäyttäjä

  Täällä yksi uusi kuumeilija. Oma esikko on vasta 5kk ja vielä täysimetyksellä, mutta seuraavasta haaveillaan jo kun ekaa yritettiin niin kauan. Imetystä aletaan vähentämään pikkuhiljaa kun joskus aletaan siirtymään kiinteisiin ja korvikkeeseen. Haluaisimme miehen kanssa alkaa yrittämään jo tämän vuoden lopulla. Tuntuu jotenkin hassulta haaveilla jo toisesta kun ekakin on niin pieni, mutta haluaisimme pienen ikäeroa lapsillemme ja ekaa tosiaan yritettiin vuosia.
  • Tykkää Tykkää x 2
 4. Bella Swan Moderaattori Staff Member Maalisäidit 2020

  Tervetuloa mukaan.:)
  Toivottavasti uusi raskaus alkaa pian, kun aloitatte yrityksen! Joskus toinen tulee helpommin.:)
 5. BOBO1 Peruskäyttäjä

  Joo näin toivon.
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 6. Daenerys_ Uusi käyttäjä

  Heippa, täällä kans yks kuumeilija :) vauva on 8kk ja imetän päivin ja öin, yöimetyksistä pitäisi päästä pikkuhiljaa pois, syö kiinteitä kuitenkin jo reippaasti päivisin :) Tämä ensimmäinen saatiin kevyillä hoidoilla, toivon että seuraava tulisi helpommin mutta saa nähdä. Toivottavasti tärppäisi :Heartpink on tosin aika heikot mahdollisuudet raskautua kun kuukautiskiertokaan ei ole käynnistynyt... :D

Jaa tämä sivu