Huhtikuun höpinät

Keskustelun 'Laskettu aika heinäkuussa 2015' aloitti Yomanda, 1 huhti 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. marsupilami Päivystävä dosentti Toukomammat 2017

  On noista panadoleistakin ollut huomattavasti apua ja kuume on aina vähän laskenut supon laiton jälkeen. Mutta en ole miettinytkään buranaa vaihto ehtona, kiitos vinkistä! :) ei varmaan haittaisi jos olisi kumpaakin lääkettä varmuuden vuoksi jemmas.
 2. alicee Sukkela juttelija Heinäkuunmammat 2015

  Musta tuntuu että.meillä om viime aikoina annettu vähän väliä buranaa.. tuntuu että saattais olla niitä hammaskipuja mutta uusia hampaita ei näy. Ei toki tarvi joka päivä 3krt mutta esim viikon aikana saattaa mennä 4-6 kertaa. Mutta jos toinen on kipeä?
 3. Yomanda Luottohahmo langoilla Heinäkuunmammat 2015

  Meilläki ostin vasta nyt buranaa, että pärjäähä panadolillaki. Joissain tilanteissa se on parempi ja joissain taas burana. Panadoli on turvallisempi oikein annosteltuna ja buranaahan ei sais monena päivänä antaakaan alle vuoden ikäisenä.
 4. Jebsu Piirimestaruustason postaaja Tammikuiset 2021 Heinäkuunmammat 2015

  Musta on välillä kauhean vaikea erottaa, että onko vaan epämiellyttävää kutinaa, vai ihan kipuja. Mutta yleensä olen ratkaissut asian niin, että jos leluja jäytäessään alkaa kipuitkuun, niin vähintään yötä vasten annan Buranaa.

  Mies ehdottelee Buranaa useamminkin. Mikä ei sinänsä yllätä. Meillä kun minä kartan pillereitä omalla kohdalla viimeiseen saakka ja mies nappaa itse heti Buranaa jos on esim. "Vähän flunssan tuntua".

  Pienen kohdalla tietysti ajattelen erilailla kuin omalla... Minä tiedän mitä kipua itse jaksan, mutta pienen ei tarvis kärsiä turhaan, jos oloa voi helpottaakin.
 5. Yomanda Luottohahmo langoilla Heinäkuunmammat 2015

  Mie taas mieluusti lääkitsen itseni ja lapseniki heti ku siltä tuntuu.. Hankala on tosiaan arvioida millo tarvii tai ei. Mutta töissä vanhukset joutuu nii paljo kärsimää ku kipulääkkeitä ei uskalleta antaa tai määrätä ni kotona en haluu katella samaa.. Arvuuttelua se on töissäki useesti. Siihen se panadoli on parempi siinä suhteessa että jos ei oo ihan varma ni miedompi ja pidempi aikaisesti käytettynäkin turvallinen