Huhtikuun höpinät

Keskustelun 'Laskettu aika heinäkuussa 2015' aloitti Yomanda, 1 huhti 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. marsupilami Päivystävä dosentti Toukomammat 2017

  Soitin tänään päivystykseen kun pojalla 38astetta kuumetta kainalosta mitattuna. Käskivät seurailla tilannetta ja soittaa heti jos vointi huononee, ettei vaan johtuisi eilisestä putoamisesta! Ja jos lauantaina vielä kuumetta niin silloin myöskin pitää soittaa. Toivottavasti ei oo mitään vakavaa :sad001
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 2. Tirppa81 Piirimestaruustason postaaja Heinäkuunmammat 2015

  Toivottavasti on vain harmiton yhteensattuma!
 3. Jebsu Piirimestaruustason postaaja Tammikuiset 2021 Heinäkuunmammat 2015

  Hui! Jospa kuitenkin on vain sattumaa, niinkun tossa edellä sanottiinkin. Voin vaan kuvitella huolen määrän! Toivottavasti lämpö pian laskee
 4. alicee Sukkela juttelija Heinäkuunmammat 2015

  Huomenna on jo toukokuu. Mihin tämä aika oikein katoaa? Aiotteko muuten juhlia vappua jotenkin? Me ollaan perinteisesti käyty vapputahtumassa ja torilla ihmettelemässä. Sima ja munkit kuuluu meidän vappuun. Eipä oo enää muutamaan vuoteen tarvinnu miettiä opiskelijavappua. Eikä oo huonoa oloa aamulla! :D
 5. Yomanda Luottohahmo langoilla Heinäkuunmammat 2015

  Mies on iltavuorossa tänään ja huomenna aamussa ni ei tarvii paljon juhlia. :) meillä on vuosipäiväkin huomenna nii saas nähdä.. Herkkuja on kyllä grillattavaksi ja mukavaa ilmaakin näytti lupaavan.. Tytön kanssa molemmilla nenät vuotaa, toivotaan ettei kipeemmiksi tulla ni voidaan ulkoilla :)
 6. illu85 Kommentoinnin ninja Heinäkuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Meillä olis tänään niinku kuudes hääpäivä. Ei olla juhlittu vappua viimevuosina muuten kun grillailemalla ja ulkoilemalla. Ja samalla kaavalla jatketaan. Tytön kanssa nyt varmaan tulee ne ilmapallot ja sun muut taas kuvioihin, ei ehkä vielä tänä vuonna mutta sitten ens vuonna viimestään.
 7. Jebsu Piirimestaruustason postaaja Tammikuiset 2021 Heinäkuunmammat 2015

  Ei ole tullut opiskeluaikojen jälkeen mitenkään erityisesti vappua juhlittua. Simaa ja munkkia kyllä pitää syödä, ja nakkeja! :D
  Joskus in ollut mielessä käydä vappuparaateja katsomassa tms. tapahtumaa kaupungilla, mutta kun ne on yleensä täällä ohi jo puolen päivän jälkeen, niin ei olla koskaan ehditty. On tullut nukuttua pitkään. No nyt ei olis sitä "ongelmaa", kun pieni herätyskello herättää viimeistään puoli seitsemän. :P
 8. marsupilami Päivystävä dosentti Toukomammat 2017

  Pojalla vielä lämpöä 37 kainalosta mitattuna. Ruokahalua ei oikein ole, eikä päikkäreitä nuku kuin tissillä pieninä pätkinä,yöt onneksi nukkunut hyvin. Jaksaa kyllä leikkiä normaalisti. Soitin taas tänään päivystykseen ja käskivät seurailla vointia.
 9. Jebsu Piirimestaruustason postaaja Tammikuiset 2021 Heinäkuunmammat 2015

  Eikö oo muita oireita ku lämpö? Aika jännä.. Voisko hampaat tehdä tuommosta?
 10. marsupilami Päivystävä dosentti Toukomammat 2017

  Sehän mua huolestuttaakin kun ei ole muuta kuin kuume :eek: aika erikoista mun mielestä? :wideyed:Eileen puhkes kummatkin yläkulma hampaat ja ihan vierestä jo pullottaa. Toivottavasti johtus vaan niistä tää kuumeilu :confused:
 11. Jebsu Piirimestaruustason postaaja Tammikuiset 2021 Heinäkuunmammat 2015

  Kulmahampaat on (kuulemma) ne pahimmat, ja joillainhan hampaiden puhkeaminen voi tehdä lämpöä... Toivotaan että olis siitä kysymys. Onneksi ei oo enää niitä kuumelukemia sentään! :)
 12. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Tyttö menee mummilaan yökylään , me vanhemmat hankitaan rapea vappuolo :D pojat kävi just hakemassa paljun, grillataan ja istutaan iltaa hyvän ystävän luona :) otetaan koirat mukaan ku siellä on lääniä missä juosta, ei tarvi huolehtia niiden ulkoilutusta sitte.. kokeilin äsken ylioppilaslakkia päähän, harmi ku puristaa, oisin muuten laittanu päähän :P
  • Tykkään Tykkään x 2
 13. Aubrey Asioista perillä oleva Heinäkuunmammat 2015 Marrasmammat 2017

  Iso tykkäys SeEnsimmäinen! Kuullostaa kivalta :)
  Meillä ei vappua oo, mutta piti mennä tänään illalliselle kaupungille, tyttö mukaan. No, etsin kivaa ravintelia tunnin verran, tuskastuin, sanoin miehelle et etipä sinä. No hänki tuskastui ni päädyttiin hakee viiniä ja olutta ja thai-ruokaa, heh. Ja det var det. Käytiin me kyllä aamupalalla ulkona, nautin jo siitä :)

  Enää viikko äitienpäivään!!
  • Tykkään Tykkään x 1
 14. alicee Sukkela juttelija Heinäkuunmammat 2015

  Ei olla pitkään aikaan juhlimalla juhlittu vappua mutta nyt ois jostain syystä tehny ihan hirveesti mieli lähtä vähän ukon kans kahdestaan tuulettumaan. Harmittaa ihan vietävästi ettei saa lastenhoitajaa tai ei ees kehtaa kysyä. Tuleehan noita. Kiva kuitenki huomenna käydä lasten kans perhetapahtumissa.
 15. Nannaniina Sanaisen arkkunsa ammentaja Heinäkuunmammat 2015

  Meillä on ollut joka kerta kun hampaita tullut läpi niin lämpöilyä/kuumetta. Ja juurikin tuota ettei ruoka maistu, kylmät järsittävät kyllä. Varmaan ikenet kipeinä silloin just ennen ja jälkeen kun hampaat tulleet läpi? Itse uskoisin että hampaiden teko nyt teilläkin nostattanut kuumetta, etenkin jos vielä muutoin leikkii normaalisti ja on "oma itsensä" :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 16. marsupilami Päivystävä dosentti Toukomammat 2017

  Eileen oli pahin päivä pojalla.. Olis selvästi itkuisempi kuin normaalisti ja 2 kertaa itki niin lohduttomasti että mietiin jo pitääkö lähtiä sairaalaan, mutta onneks kummiskin rauhoittui ja tämä päivä ollut jo hyvä! :) en oo kuumettakaan mitannut kun ei tunnu yhtään normaalia lämpöisemmältä.
 17. Nannaniina Sanaisen arkkunsa ammentaja Heinäkuunmammat 2015

  Ootko antanut Buranaa tai Panadolia?
 18. marsupilami Päivystävä dosentti Toukomammat 2017

  Panadolia oon suppona antanut.
 19. Nannaniina Sanaisen arkkunsa ammentaja Heinäkuunmammat 2015

  Kannattaa kokeilla myös Buranaa jos auttais vielä paremmin? Ainakin itsellä kokemus että Burana auttoi hampukipuihin paljon paremmin kuin Panadol. Joku muukin (muistaakseni Yomanda...?) kirjoitti jossain ketjussa että olis samanlainen kokemus että Burana auttais paremmin hammaskipuihin kuin Panadol...? Toivottavasti en nyt muista omiani :D Tietenkin toivotaan että pikkuisen olo helpottuis niin ettei tarvitse mitään kipulääkettä.
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1
 20. Yomanda Luottohahmo langoilla Heinäkuunmammat 2015

  Joo burana auttaa paremmin koska on tulehduskipulääke.. Vaikkei ne hampaat tulehtuneet olekaan niin toimintatavaltaan hammasjuttuhi parempi :)