Helmikuun höpinät

Keskustelun 'Lokakuiset 2019' aloitti emsu86, 8 helmi 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Nappula8 Näppärä viestien naputtelija Joulukuiset 2021 Lokakuun äidit 2019

  Onko tuolla salaisella puolella jo toimintaa? :)
 2. Arri Hyväntuulinen höpöttäjä Lokakuun äidit 2019

  Täytyy selvittää tuo työ- /virka vapaa.
 3. emsu86 Asioista perillä oleva Lokakuun äidit 2019 Toukokuiset 2022

  Mä pääsen sinne vasta tämän kuun lopussa. Pitää olla se kuukausi forumilla eka. :grin mutta en oo kyllä kenelläkään banneriin vielä törmännyt tai ei ainakaan ole osunut silmään.
 4. Nappula8 Näppärä viestien naputtelija Joulukuiset 2021 Lokakuun äidit 2019

  Aaa siitäkö sen tietää. Turha sinne sit itekää haikailla vielä :)
 5. Mrs. S Näppärä viestien naputtelija Lokakuun äidit 2019

  Just mietin eilen, että mukavan vilkkaana käy keskustelu täällä ”julkisella” puolellakin salaisen avautumisesta huolimatta. :)

  Mulla tänään neuvola ja pakko pyytää konsultaatiota tähän jatkuvaan flunssaan ja väsymykseen. En ees muista, milloin oisin voinu viimeksi hyvin...:singing:
 6. Sartsa- Jostain jotain jo tietävä Lokakuun äidit 2019

  Ei meitä oo siellä vasta ku pari. Ootellaan kovasti porukkaa lissää nii saa jutut käyntiin:)
  • Tykkään Tykkään x 1
 7. Ylläri19 Hyväntuulinen höpöttäjä Lokakuun äidit 2019

  Mulla oli esikoisesta jostain rv12 alkaen ihan synnärille asti jatkuva flunssa. Siinä parit poskiontelontulehdukset ja parit keuhkoputkentulehdukset. Ilmeisesti joillekin tulee raskaudesta tällaista. Muuten selvisin oireiden suhteen melko vähällä. Nyt jännittääkin että käykö samoin.
 8. Mrs. S Näppärä viestien naputtelija Lokakuun äidit 2019

  Samaa mäkin jännitän, että helpottaako tämä tästä vai jatkuuko meininki loppuun asti... :wideyed:
 9. jasmiinitee Hyväntuulinen höpöttäjä Lokakuun äidit 2019

  Soitin sitten kuitenkin uudestaan neuvolaan ja pääsenkin sitä kautta terveyskeskukseen varhaisultraan :) Nyt jonotin, että pääsin varmasti puhumaan sen oman hoitajan kanssa. Hänen kanssaan synkkasi viimeksikin hyvin :Heartred Aika siirtyi viikon myöhemmäksi, mutta se ei haittaa. Nyt mieskin pääsee mukaan, kun ensi viikolla olisi joutunut jäämään lapsen kanssa kotiin :) Kiitos vinkistä Minde90 :smiley-angelic003
  • Tykkään Tykkään x 4
 10. Minde90 Puuhakas puhuja Lokakuun äidit 2019

  Mä oon tässä ollut muutenkin töiden takia sen vuoden jo aevan rikki/poikki/katki/väsynyt että ei yhtään kiva tämmöinen ”lisä”väsymys :arghh:

  Mulla piti olla perjantaina neuvola, mutta soittivatkin tänään ja siirsivät huomiselle. Täytynee mainita siellä siis myös tästä väsymyksestä ja varmaa nyt kk tai enemmän myös ollu itsellä flunssaa:sorry: Sanoiko sieltä sulle mitää spessua näihin? :pompus:
 11. Ylläri19 Hyväntuulinen höpöttäjä Lokakuun äidit 2019

  To
  Toivotaan et helpottaa.
 12. nalle93 Satasella mukana keskusteluissa Lokakuun äidit 2019

  Kysymys teille, ketkä olette aiemmin olleet raskaana: milloin teillä alkoi maha erottumaan? :)
 13. emsu86 Asioista perillä oleva Lokakuun äidit 2019 Toukokuiset 2022

  En yhtään muista. Tokassa odotuksessa otin kyllä lähes viikottain kuvia. Täytyisikin kaivella esiin ja katsoa mitä viikkoja elettiin. Toki kun tota omaa mahaa niin ei niin aikasin näkynyt.
  • Tykkään Tykkään x 1
 14. Freddy Sanaisen arkkunsa ammentaja Lokakuun äidit 2019 Elomammat 2017

  Omaan silmään alkoi näkyä jo muistaakseni jossain viikolla 10. Tarkkasilmäiset työkaverit huomas 16 viikon jälkeen, mutta monet tajusi vasta joskus 20 viikon jälkeen.

  Mun maha ei koskaan ollut (paitsi ihan lopussa) sellainen suoraan rintojen alta alkava vaan se oli tosi alhaalla. Alkuun se näytti vaan tosi pahalta turvotukselta ja siltä että olin lihonut. :rolleyes:
  • Tykkään Tykkään x 1
 15. Mrs. S Näppärä viestien naputtelija Lokakuun äidit 2019

  Ei sanonut mitään ihmeellistä. Jäi vähän sellainen fiilis, että tää nyt vaan kuuluu tähän.. :shifty:
 16. Vohveli Hyväntuulinen höpöttäjä Lokakuun äidit 2019

  Mulla pamahti maha melkein heti. Tosin turvotusta se taitaa olla. Sisko sano ettei se nyt niin paha voi. Laitoin kuvan ni repes :woot:
  • Tykkään Tykkään x 1
 17. Mria Sanaisen arkkunsa ammentaja Lokakuun äidit 2019 Tammimammat 2017

  Mä löysin kuvia ekasta raskaudesta missä näkyy 9 viikolla.
  • Tykkään Tykkään x 2
 18. Vohveli Hyväntuulinen höpöttäjä Lokakuun äidit 2019

  Mulla on ollut lähes järjestään kavereilla vaikeuksia tulla raskaaksi. Itellä oli myös aikaisemmin 8kk yritystä ilman mitään. Oltiin varauduttu pitkään yritykseen mutta napsahtikin ensimmäisestä raskaaksi. Onko hyviä neuvoja miten kertoa ystäville, jotka ovat yrittäneet paljon pidempään eikä ole vielä tärpännyt? En haluaisi pahoittaa mieltä vaikka tiedän että ovat kyllä iloisia minun puolesta. En tietenkään aio sanoa että heti tärppäsi. Onko parempi laittaa viesti vai kertoa kasvokkain?
 19. Tiituntii Sukkela juttelija Lokakuun äidit 2019 Maaliskuiset 2022

  Laita mieluummin viesti, jossa tuot esille hehkuttamatta sen, että teillä onnistui. Lämminhenkinen ja toisen osapuolen tilanteen huomioiva viesti antaa vastaanottajalle aikaa reagoida itse ensin rauhassa, ettei tarvi "kasvotusten" yrittää pitää itseä kasassa, jos se on vaikeaa. En myöskään suosittele mitään ultrakuvien julkaisuja facessa. Ne on aika raskaita ottaa vastaan kun uutisvirtaan lävähtää verkkokalvoille tahtomatta satuttavia juttuja. En tietysti tarkoita, että pitäisi kenenkään peitellen elää, mutta hienotunteinen kannattaa olla.

  Ihana kun mietit ja haluat ottaa lapsettomien tunteet huomioon :Heartred
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 3
  • Tykkään Tykkään x 1
 20. Porkkis Oman äänensä löytänyt

  Meitä oli kans useampi samaan aikaan yrittämässä. Toisilla tärppäsi paljon aiemmin, ja olivat murehtineet miten kertoa mulle, jolla oli kauiten yritystä takana. Kuulin tämän siis toiselta ystävältä. Itkuhan siinä itsellä pääsi ja kerroin sitten itse näille onnellisille odottajille, että olen tietoinen asiasta ja olen ihan vilpittömän onnellinen heidän puolestaan, niinkuin olenkin. Eli suosittelen kertomaan suoraan, oikeat ystävät on varmasti onnellisia sun puolesta :happy:
  • Tykkään Tykkään x 3