Helmikuun höpinät

Keskustelun 'Lokakuiset 2019' aloitti emsu86, 8 helmi 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. jasmiinitee Hyväntuulinen höpöttäjä Lokakuun äidit 2019

  Me otettiin influenssarokote koko perhe silloin, kun niitä alkoi saada. Loka-marraskuussa. Ollaan otettu jo useampana vuotena :)
 2. Mria Sanaisen arkkunsa ammentaja Lokakuun äidit 2019 Tammimammat 2017

  Mä otin rokotteen samalla ku käytiin pojan kanssa 2v neuvolassa.
 3. Arri Hyväntuulinen höpöttäjä Lokakuun äidit 2019

  Me otettiin kaikki influenssa rokote sillon kun sitä alettiin jakaa neuvolassa.

  Mä en oo ikinä värjänny hiuksia ;D oon kyl miettiny joskus et olis ehkä kiva kokeilla, mut en oo raaskinut. Aurinko vaalentaa ja tekee kivat raidat :D
 4. Enni Päivystävä dosentti

  Minäkään en ole koskaan värjännyt hiuksia. Ei oo ollut koskaan niin paljoa ylimääräistä rahaa käytettävissä. Eikä kyllä aurinkokaan vaalenna, kun pitää olla lippis tai päänsärky on taattu :bag:

  Meillä otettiin myös neuvolan rokotuspäivänä rokotteet, oli kyllä tosi huonosti järjestetty tilaisuus. Hyvä kun ulko-ovesta mahduttiin sisälle ja jonotettiin yli tunti. Onneksi ehdittiin saada, ennen kuin rokotteet loppuivat, olisi saattanut hiukan suututtaa turha jonotus.
 5. roose Hyväntuulinen höpöttäjä Lokakuun äidit 2019

  Mä otin influenssarokotteen syksyllä kun työpaikka velvoitti. En olis kyllä ottanut jos ei olis ollut pakko. :grin
 6. Mria Sanaisen arkkunsa ammentaja Lokakuun äidit 2019 Tammimammat 2017

  Muistakaa muuten nautiskella, kun vielä hetken voi makoilla masullaan!
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
  • Tykkään Tykkään x 1
 7. Dustis Piirimestaruustason postaaja Lokakuun äidit 2019

  Meni jo. :hilarious: Sillai kierosti puoliksi kyljellään, puoliksi mahallaan onnistuu mutta ihan turha haaveilla esim lukevansa mahallaan makoillen. Että tosiaan, ottakaa ilo irti jos se vielä onnistuu!
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 3
  • Tykkään Tykkään x 1
  • Hauska Hauska x 1
 8. Mria Sanaisen arkkunsa ammentaja Lokakuun äidit 2019 Tammimammat 2017

  Haha voi ei Dustis! :D
 9. Minde90 Puuhakas puhuja Lokakuun äidit 2019

  Täällä ihan sama! Hetken aikaa jo ollu näin :hilarious:
  Ei toivoakaan olla mahallaan:wacky:
 10. Vohveli Hyväntuulinen höpöttäjä Lokakuun äidit 2019

  Minkälaisia ajatuksia teillä on keskenmenon mahdollisuudesta? Mulla on ollut ympärillä paljon vaikeuksia tulla raskaaksi ja keskenmenoja. Samalla viikolla kun plussasin tuttavalle syntyi enkelilapsi vähän ennen laskettua aikaa ja sukulaisella oli keskenmeno suhteellisen pitkällä. Jouduin töissä kertomaan jo isommalle porukalle kun mun poissa olo aiheuttaa useille työnkuvan muutoksia. Tajusin myös että töissä tulee olemaan oikeesti n.200 ihmistä ketä mun raskausuutinen kiinnostaa. Lisäksi molempien ystävät ja sukulaiset ja miehenkin työkaverit. Alko hirveesti ahdistaa kun ajattelin että meidän n. 1cm pikkuinen on jo laittanut näin isot muutokset liikkeelle. Vaikeeta vielä luottaa että oltais niin onnekkaita että kaikki menis hyvin.
 11. vilmu Jostain jotain jo tietävä

  Just mietin samaa viimeyönä kun käännyin mahalleni nukkuun!
  • Tykkään Tykkään x 2
 12. kaHja88 Hyväntuulinen höpöttäjä Lokakuun äidit 2019

  Huomasin tänään et Lidlillä on myös verkkokauppa :wideyed: ja siellä oli saatavana niitä vartalotyynyjä jos joku vielä kaipaa :p
  • Tykkään Tykkään x 2
 13. Ylläri19 Hyväntuulinen höpöttäjä Lokakuun äidit 2019

  Mulla ei oo yhtään km takana, mutta koko ajan huomaan ajattelevani että vielä ei voi riemuita kun mitä vain voi sattua. Nyt pelkään enemmän kohdunulkoista kun oireet vois vähän siihen viitata - mutta samahan se on tavallaan kuin km. Esikoisenkin raskaudesta muistan, että taisin vasta puolivälissä uskaltaa henkäistä ja silti tiesin että vielä loppumetreilläkin voi käydä huonosti. Mutta en silti jaksa murehtia etukäteen, kunhan tiedostan ja pidän pientä etäisyyttä tunteisiin.
 14. kaHja88 Hyväntuulinen höpöttäjä Lokakuun äidit 2019

  Minulla yksi keskenmeno takana, eikä sitä osannut aavistaa mitenkään. Pari pvää ennen ultraa alkoi vuoto ja kun menin tarkistamaan niin oli keskeytynyt 8+5 :sad001 Eli pieni pelko on kokoajan päällä, olen myös miettinyt varhaisultraa mut mitä sekin loppuviimitteeks auttaa. Alkuraskauden km kuitenkaan ei johdu itsestä :sorry: Yritän kuitenkin olla mahdollisimman rauhallisin mielin, koska ei se stressikään hyväksi ole ja töissä on nyt kiireaika :sour:
 15. Dustis Piirimestaruustason postaaja Lokakuun äidit 2019

  Ihanan järkevä suhtautuminen, tuo että tiedostaa ja pitää samalla pientä etäisyyttä tunteisiin! Mulla jotenkin on niin sellainen hullun usko tähän touhuun että unohtuu toi tiedostaminen...
 16. Mria Sanaisen arkkunsa ammentaja Lokakuun äidit 2019 Tammimammat 2017

  Ooh! Vitsi mulla oli esikoisen odotusaikana semmonen valtava U-muotoinen kokovartalotyyny ja nyt mietin et olisko överiä tilata kaks tommosta ni sais selkä- ja mahapuolelle tuen koska muistan että se oli ihanaa ku sai tuettua molemminpuolin.
 17. Tiituntii Sukkela juttelija Lokakuun äidit 2019 Maaliskuiset 2022

  Realistiset fiilikset keskenmenon riskiin. Onhan se pelottavaa, etenkin kun itsellä on ikääkin jo pian 39, mutta minkäs teet. Toki tämänpäiväinen sykkeen näkyminen loi lisää uskoa, mutta vielä en osaa alkaa viettämään rauhallista raskausaikaa.
 18. Kiurunen Oman äänensä löytänyt

  Heipparallaa, vaihteeksi kotitoimistolla niin kehtaa tänne näpytellä :D
  Saapa nähdä muuttuuko mun laskettu aika Ipanassa takaisin 13.10. Se oli yhtäkkiä aikaistunut parilla päivällä, en tiedä miksi. Terkkari ei koskaan vastannut kun laitoin Ipanan kautta viestiä (ootteko saaneet sitä viestitoimintoa toimimaan?). No nyt siellä Ipanassa oli info, että siellä on tänään käyttökatkos iltapäivällä, että la korjataan takaisin, oli tapahtunut jotain 14.2.
 19. maissia Jostain jotain jo tietävä

  Heipä hei, ensimmäistä kertaa nyt uskaltauduin kirjoittelemaan tänne. Vieläkin kyllä jännittää :nailbiting: että miten käy mutta viikkoja pitäisi olla nyt 8+2 ja ensimmäistä odotetaan. :happy:
  • Tykkään Tykkään x 6
 20. Ylläri19 Hyväntuulinen höpöttäjä Lokakuun äidit 2019

  T
  Toisaalta on ihanaa voida nauttia raskautumisen onnesta ja ilosta ilman turhaa skeptisyyttä ja tunnelukkoja :Heartred
  • Tykkään Tykkään x 1