Hankinnat

Keskustelun 'Kesäkuiset 2018' aloitti vilttitossu, 13 loka 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. vilttitossu Tuttu foorumilla Kesämammat 2018

  Nyt on eka lyhyt seisomalautakokeilu istuimen kanssa tehty. Siitä saa näppärästi istuimen poiskin, mutta meillä istuin markkinoitiin poitsulle mopona ja hänkös innostui, eli luulen ettei pelkkä seisomalauta saa häntä innostumaan kyytiin.
  Runkoon pistettiin vaunukoppa ja sinne laitoin 8 kg:n kahvakuulan painoksi(tyhjillä vaunuilla meinaa keikata helposti). Kävelytie oli jäinen ja sohjoinen, mutta ihmeen hyvin kulki lauta siinä sohjossakin.
  Työntöasento jää himpun könölle, eli ei ihan optimaalinen, kun ois edes himpun pidempi työntöaisa vaunuissa, niin vois olla paljon helpompi. Ihan ok eka kokemus.
  • Tykkää Tykkää x 5
 2. tiitiainen94 Peruskäyttäjä Kesämammat 2018

  Turvakaukalo ja yhdistelmälmävaunut kotiutettu!:gen014 Ihanaa kun alkaa näkyä niin selvästi, että tänne on muuttamassa vauva: pinnis makkarissa, eteisessä vaunut, hoitotarvikekaappi...:love7
  • Tykkää Tykkää x 3
 3. Lellu87 Tuttu foorumilla Maaliskuiset 2021

  Pinnasänky ja äitiyspakkaus saapui eilen Ja äp oli vm2017
  • Tykkää Tykkää x 3
 4. Ketterä Tuttu foorumilla Lokakuun äidit 2019 Kesämammat 2018

  Meillä vielä pinnasänky ja muut odottavat että pääsevät isompaan asuntoon, toukokuun puolivälissä päästään muuttamaan. Ihana alkaa laittaa kotia tulevalle.
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. Mimi83 Peruskäyttäjä Kesämammat 2018

  Äitiyspakkaus noudettu eilen ja yhdessä tulevan isosiskon kanssa avattu. Oli viime vuoden pakkaus, mutta tykkään kyllä kovasti. Mukavan värikkäitä bodyja! :happy: Pitäs kaivaa jostain varaston perältä vaunut ja tsekata missä kunnossa on. Sit sänky yms. kasata joskus kesäkuun puolella ku saa makkarista työpöydän pois. Onhan tässä vielä aikaa. :happy:
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. Donitsi Ihastunut foorumiin Huhtikuiset 2021 Kesämammat 2018

  Mä oon aika pitkälle laittanut kaiken jo, vielä puuttuu jotain pieniä hankintoja.. mulla on tunne että syntyy ajoissa niin pakko laittaa kaikki valmiiksi jo Mutta voihan se sitten vaikka ylite mun tuurilla..
 7. khl Peruskäyttäjä Kesämammat 2018

  Täälläkin äitiyspakkaus noudettuna ja edellisvuodenhan se oli. Kovasti toivoin uutta, mutta ei voi mitään.. Kivoja juttuja tossakin on.

  Olenko muuten yksin harmitukseni kanssa siitä seikasta, että astiasto jäi pois ja sen tilalle tulee jälkitoimituksena kuumemittari? Koska tässä viimevuotisessa pakkauksessa se mittari on ihan vakionakin ja nyt sellainen tulee vielä toinenkin. Jokseenkin typerää minusta. :shifty: Tietenkin jos jälkitoimituksena tulisi korvakuumemittari, niin eri asia, mutta vähän epäilen mahtaako olla niin hieno peli kyseessä.
 8. Lia83 Tuttu foorumilla Tammikuiset 2021 Kesämammat 2018

  Mä olin jostain lukevinani että ei olis sama kuumemittari joka aiemmissa pakkauksissa on, mutta en kyllä varmaks uskalla sanoa. Epäilen kanssa et olis sentää korvakuumemittaria laittanu :D
 9. khl Peruskäyttäjä Kesämammat 2018

  Juu niin mäkin luin, mutta ei se kyllä vähennä harmitusta yhtään. Kaapissa on ennestään kolme digitaalista mittaria, enkä tarvitse kahta lisää. :grin Oliskohan ollut järkeä että mittari olis korvaavana tuotteena vuoden -18 pakkauksissa (joissa sitä ei ennestään ole) ja viimevuotisiin olis tullut jotain muuta. Minä vaan kysyn..
 10. Töppö Aloittelija

  Meillä on esikoisen jäljiltä Gessleinin F6- yhdistelmävaunut ja ne on olleet ihan huiman hyvät. Niillä pyöritään sekä maaseudulla että kaupungissa, niin vaihdettavat etupyörät on ollu ihan älyttömän kätevät! Kääntyvät pikkurenkaat tekee vaunuista kätevät kaupungissa ja bussissa ja isommat renkaat on ihan ehdottomat talven loskakeleissä ja huonommilla teillä. Samoin heittoaisa on ollut todella kätevä käytössä. Nyt ei viitsisi vaihtaa tupliin, kun Gesslein ei sellaisia käsittääkseni tee, katsotaan nyt sitten kuinka esikoinen jaksaa kävellä tai pyöräillä mukana.
 11. EMTJ Aloittelija

  Myykää joku mulle se pöllömakuupussi? :D en ottanu pakkausta mut haluisin sen pussin silti! :)
 12. Kyfi6136640 Aloittelija

  Toinen kuumemittari on kyllä outo päätös ja vähän pettymys
  Last edited: 25 huhti 2018
 13. Tiitu90 Ihastunut foorumiin Kesä-äidit 2020 Kesämammat 2018

  Mulla oli 1 kuumemittari... lautanen tulee kuulema jälkitoimituksena.
 14. Emir Rakastunut foorumiin Kesämammat 2018

  Ei kait sitä lautasta tuu ollenkaan vaan toinen kuumemittari sen tilalle.
 15. Kharou Rakastunut foorumiin Elokuunmammat 2014 Kesämammat 2018

  Siinä pakkauksen kirjeessä oli vähän jännästi muotoiltu toi asia.
  Lehdissä luki ettei tulisi lautasta. Mutta Kela on Kela... :D
 16. Huvitutti Ihastunut foorumiin Kesämammat 2018

  Ihanaa! HM:ltä tilasin imetysvaatteita viel vähä lisää, ku ei tosiaa ollu viel ku pari toppii ja liivejä. Nyt on sit jo hyvin vaihdella paitoja :) ja kaikki oikeen kokosia ! Vaik netistä tilatessa saa aina vähä jännittääkki mite istuu. Tosi ärsyttävää vaa ku nälkä kasvaa syödessä tässäki hommassa ja kohta käytävä iha liikkeestä vaatetta viel itelle ja vauvalle ku sain 150e lahjakortin sinne synttärilahjaks reilu viikko sit :D( t.shoppailuholisti)
 17. MaryJane Aloittelija

  Millaisilla luukkusysteemeillä ostit? Katselin hm:n netistä et niillä on uudenlaisia paitoja ja mekkoja. Mut en tiiä uskaltaako tilata jos ei sit ole toimiva. Itse tykkään eniten boob merkin luukkusysteemistä, mut ne vaan on niin kalliita et en tiiä raskiiko tilata.

  Kerro sitte millaisia on kun tulevat :)
 18. Kharou Rakastunut foorumiin Elokuunmammat 2014 Kesämammat 2018

  Noita Boobin paitoja ja mekkoja liikkuu tosi paljon käytettynä. :) Mulla on suurin osa imetysvaatteista Boobin ja oon kyllä tykännyt. :)

  Jollain muullakin valmistajalla oli samanlainen imetysratkaisu, mutta en nyt muista kenellä. :/
 19. Huvitutti Ihastunut foorumiin Kesämammat 2018

  Noi on kietasupaitoja suurin osa:toppeja ja pitkähihasia. Nois on monessa tommone rintojen alle yltävä alustoppi ja sit on pari tommosta missä on se reikä siel rinnan sivulla. Yhessä pitkähihaisessa kietasupaidassa ei oo mitää lyhyttä alustoppia, aattelin pitää sen kaa normi imetystoppia siel alla tai iha vaa liivejä. Ja yks t-paita iha perus 2-osanen,et pienenpää yläosaa vaa nostetaa eestä ni ei koko helma nouse :) tosi käteviä mun mielestä ku koitin ! Toiv.tosta nyt jonku tolkun sait :D
  • Tykkää Tykkää x 1
 20. Tiuski Ihastunut foorumiin Maaliskuiset 2021 Kesämammat 2018

  Oi tänään kotiutui meidän emmaljungat ja turvakaukalo + telakka. Nyt pitääkin sit harjotella niitä käyttämään :P
  • Tykkää Tykkää x 2

Jaa tämä sivu