Elokuun uutiset

Keskustelun 'Laskettu aika lokakuussa 2015' aloitti jnk, 6 elo 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Pauveli Naimisissa foorumin kanssa Lokakuunmammat 2015

  Meidän entinen asunto just esikoisen aikaan oli sellanen, että veti ilmastointiräppänästä viereisen parvekkeen tupakansavut meidän makuuhuoneeseen. Savuhyökkäys tapahtui useinmiten meidän nukkumaanmenon (vauva jo unessa) aikaan, niin ei oikein voitu vältelläkään makuuhuonetta. Onneksi päivisin tupakoitsija menossa, niin parvekkeella sai vauva nukkua rauhassa. Minivöö, eipä teillä oikein ole muuta vaihtoehtoa kuin yrittää päästä keskusteluyhteyteen tupakoitsijan kanssa ja toivoa yhteistyötä.
 2. unipupu Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Minivöö, mä yrittäisin selvittää tupakoijan/t ja ehdottaa, jos voisivat olla päikkäriaikaan polttamatta tai käydä pihalla. Jos ei onnistu, sitten vaan päikkärit sisällä tai vaunulenkillä. Me muutettiin vasta kerrostalosta rivariin. Meidän esikoinen on tottunut nukkumaan päikkärit sisällä omassa sängyssään kun ei meillä edes ollut parveketta. Ulkoilee sitten hereillä ollessaan.
 3. jnk Tuttu foorumilla

  Pikkasen tuli otettua lämpöä kun juttelin uuden asunnon isännöitsijän kanssa. Kesäkuussa oli vielä puhe, että portaisiin jotka vie maantasalta hissille ja pyörävarastoon, laitetaan ramppi/luiska. Nyt sitä ei ole tulossa. Portaita siis ihan hyvä määrä, olisko n. 10 kpl.

  Kysyin sitten miten ihmeessä saan rattaat ylös kun en voi niitä siihen tuulikaappiinkaan jättää. Hän lupasi selvittää mutta tuskin luiskaa on tulossa. Ärsyttää kun tosi hyvä vuokrakämppä muuttuikin huonoksi valinnaksi.

  Tosin nyt kun oon rauhoittunut niin tajusin että ehkä se n. 10 porrasta ei oo mikään mahdottomuus saada niitä ylös? Tai että voisin pyytää jonkun nikkaroimaan laudoista omat luiskat joita säilyttäisin siellä pyörävarastossa.. Mitä mieltä ootte 10 porrasta ilman luiskaa, uhka vai mahdollisuus?
 4. Pauveli Naimisissa foorumin kanssa Lokakuunmammat 2015

  Vaikka itse olen pitänyt portaita vain hidasteena en esteenä, kyllä jokapäiväinen toistuva vaunujen pomputtelu portaissa kyrsis. Parin portaan yli pääsis ikäänkuin nostamalla rengaspari kerrallaan. Mutta 10 portaan kohdalle suosittelisin ramppia jollain keinolla.
 5. jnk Tuttu foorumilla

  Isännöitsijän kautta ramppi tuskin onnistuu, koska portaat menisivät hänen mukaansa liian kapeiksi paloturvallisuusmääräyksille. Vieressä talossa on pyörävarasto mihin pääsee maan tasalta, mutta sinne menee myös luiska, pitkä sellainen. Ongelma siinä on, että se on tarkoitettu pyörille eli luiska on vain toiselle renkaalle.

  Mutta uskoisin että isännöitsijä tai muut asukkaat eivät häiriintyisi jos siirtelisin oman luiskani siitä aina pois.. Pitänee ehkä kysäistä isännöitsijältä mitä mieltä hän on. Hankalaksi sekin menee mutta onneksi asutaan tossa vain n. vuosi. Ärsyttävää kun alkoi vihdoin tuntua että kaikki asiat liittyen muuttoon on melkein reilassa ja nyt sitten tämä. Argh.
 6. Pauveli Naimisissa foorumin kanssa Lokakuunmammat 2015

  Tai sitten vaunut pyörävarastoon ja vauva sylissä kotiin. Vai onko erikseen vaunuvarasto, ettei sais jättää vaunuja pyörävarastoon?
 7. jnk Tuttu foorumilla

  No se tässä onkin vähän kinkkistä. Oman talon pyörä/vaunuvarasto minne vaunut mahtuis todella hyvin, sijaitsee myös näiden kyseisten portaiden yläpäässä. Ja kuten aiemmassa viestissä kirjotin niin isännöitsijä ehdotti sitä naapuritalon pyörävarastoa joka on kyllä niin hankalien portaiden takana että on helpompi nitkutella ja kammeta vaunut omaan taloon näistä portaista.
 8. unipupu Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Meillä oli vanhassa kodissa yksi porras rapun ulkopuolella ja joku 5 porrasta sisäpuolella. Sisällä oli portaissa metallinen liuska, jonka sai nostettua pois tieltä seinää vasten. Kyllä liuskasta oli tosi paljon apua. Kun kuitenkin tulee mentyä pari kertaa päivässä ees taas. En olisi jaksanut pompotella vaunuja portaissa. Onkohan jatkuva pompottelu edes hyväksi vaunuille ja nukkuva vauvakin voisi herätä helpommin. Me kun säilytettiin vaunuja oman asunnon eteisessä, pystyi vauva jatkamaan uniaan siinä.

  Saiskohan teille jonkun tollasen sivuun seinää vasten nostettavan liuskan? Tai sitten just jotkut omat puuliuskat. Tai jos saisi samanlaisen kiinteän pyöräliuskan kuin naapuritalossa ja sitten toiselle rengasparille oman puisen?
 9. M&S Rakastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Onpas aika hyödytön vaunuvarasto, jos on portaiden päässä..
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 3
  • Tykkää Tykkää x 1
 10. jemppu Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Meillä kans vauvan parvekkeella nukuttamisen esteenä yläkerran ukon sauhuttelu :/ En kyllä usko että suostuisi menemään ulos tupruttelemaan, kun joutuisi ravata rappuja neljänteen kerrokseen ja takas jatkuvasti. Tuntuu ainakin, että jatkuvasti polttaa... Ja taitaa myös olla kaiken aikaa kotona, kun ihan sama mihin kellonaikaan avaan ikkunan niin savut tulee sisään :sad001 Samaten ei kyllä onnistuisi tupakanpoltto kielto päiväuniaikoina, kun vauva nyt saattaa nukkua aika epäsäännöllisesti ja monta tuntia putkeen... Taidan siis vain niellä tappion ja nukuttaa vauvaa sisällä :/
 11. jnk Tuttu foorumilla

  Pitää ehdottaa sille isännöitsijälle tota siirreltävää metalliliuskaa. Tarviihan ne pyöräilijätkin sitä.. En vaan haluis olla se ärsyttävä bitch joka alkaa siteeraamaan lakia koska taloyhtiön/isännöitsijänhän tämän asian pitäis hoitaa eikä vaan nostaa käsiä ylös ja ilmoittaa että ei voi mitään..
 12. Eppis. Tuttu foorumilla Joulumammat 2018

  Luulenpa että mäkin vaan nöyrryn naapureitten sauhuttelulle ja nukutan vauvan sisällä. Jos sitten vaikka tulis käytyä useemmin vaunulenkeilläkin...
 13. Leina Ihastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Trooppinen yö tulossa :goodnight
  • Tykkää Tykkää x 1
 14. Lisamarie Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020 Lokakuunmammat 2015

  Kauhistelen täällä jo ajatustakin.. Viime yökin oli tuskaa :/
 15. Jaloppi Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Mulla on onneksi viilennin. :)
 16. MamaXfive Peruskäyttäjä

  Esikoinen syntyi kerrostalossa ja kannoin monesti päivässä vaunut toiseen kerrokseen. Asuimme ulkomailla isossa kaupungissa ja parvekkeesta oli turha haaveilla. Kävelin joka pv monen tunnin lenkin merenrannoilla yms, jotta pieni sai uinua ulkona raikkaassa ilmassa. Vaunujen lykkäyksessä ja kantamisessa raskauskilot karisivat sukkelasti.

  Muiden lasten kohdalla onneksi jo omat (ja savuttomat) maantasalla olevat pihat.
  • Tykkää Tykkää x 4
 17. jnk Tuttu foorumilla

  En yhtään tajunnut ottaa tätä treenin kannalta! Sehän on varsin hyvä motivaattori :)
  • Tykkää Tykkää x 3
 18. Megara Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Huoh näitä öitä. Taas ollut hereillä toista tuntia. Peitto päällä on kuuma ja ilman peitettä vilu. Pojukin möyrii mahassa että tekee ihan kipeää. Häijyltä tuntuu. Se varmaan yrittää venyttää itselleen lisää tilaa. Vähintään. Isäntä herää parin tunnin päästä töihin, oonkohan siihen mennessä edelleenkään saanut nukuttua....
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 19. Hepsuli Ihastunut foorumiin

  Viime yö ei kyllä täällä ainakaan ollut trooppinen, pahempi oli se ma-ti välinen yö. Peitto kyllä lentää tuon tuosta lattialle, sitten herään vähän ajan päästä siihen että jalkoja kylmää, vaikka mulla on aina villasukat.
 20. Leina Ihastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Ei täälläkään hikoiltu, ihme uutisointia taas.

Jaa tämä sivu