Äitiysvaatteet

Keskustelun 'Helmikuiset 2019' aloitti pumpei, 25 kesä 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Heiloo Tuttu foorumilla Helmikuun äidit 2019

  Hei kuopion matkuksen h&mllä oli mamatoppatakkeja 30€!! Tosin vaa m-kokoo oli jäljellä. Kanttii varmaa muistaki h&m myymälöistä käyä kattoo. :) ostin itelle semmosen.
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. Iituntiitu Aloittelija

  Oletko löytänyt jostakin hyviä isoja mamma vaatteita?
  Ja hyviä vinkkejä rintsikoihin kaipailisin. Omat ei oikein enää sovi...
 3. Tiukuliisa Ihastunut foorumiin Helmikuun äidit 2019 Toukokuunmammat 2015

  HM:ltä paitoja, mutta paidoissa menee kyllä reilumpi mitoitus ihan normi paidoissa esim. Zizzi-liikkeen vaatteet ovat isoille mitoitettuja, joten menee vauvamahankin kanssa. Suoria farkkuja en ole edelleenkään löytänyt. Fiilinki-liikkeestä löysin (sika hintaiset) istuvat farkut vaikkakin kapealla lahkeella sekä bambulegginsit. Kapeat farkut tuppaavat vaan kutittamaan jalkojen ihoa, kun on olleet päivän jalassa.
  Rintsikoissa olen etsinyt ihan oman mieltymyksen mukaan, mutta nostanut kuppikokoa yhdellä tai kahdella (kantsii sovittaa). Muistelisin, että Lindexiltä löysin hyvät ja mukavat imetysliivit, kun esikoista odotin.
 4. Pampulainen Tuttu foorumilla Toukomammat 2017

  Apua. Lauantaina pikkujoulut enkä ala siihen erikseen pikkujouluvaatteita ostaa. Onko paha jos mustan Topin ja housujen kanssa laittaa korut ja vähän juhlavamman villatakin? Pukukoodi on meillä aina tosi rento
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. Pampulainen Tuttu foorumilla Toukomammat 2017

  Kukaan?
 6. Rintta Tuttu foorumilla

  Mun mielestä kuulostaa oikein hyvältä!
 7. Tiukuliisa Ihastunut foorumiin Helmikuun äidit 2019 Toukokuunmammat 2015

  Ihan ok:lta vaikuttaa. Itsellä isokokoisena muutenkin on muutama vähän juhlavampi rätti kaapissa mitkä menee pitkälle raskaanakin.
 8. Sindy Rakastunut foorumiin Helmikuun äidit 2019 Lokamammat 2017

  Hyvältä kuullostaa! :)
 9. Pampulainen Tuttu foorumilla Toukomammat 2017

  Kiitos kommenteista! Ei kuitenkaan viitsi enää ostella juhlatamineita mahalle. Huomenna syyä äpöstän jouluruokia ja en ajattelekaan radia
  • Tykkää Tykkää x 1
 10. Mai88 Peruskäyttäjä Helmikuun äidit 2019

  Toivottavasti ei tule enää kovin kylmiä pakkasia, kun ainut talvitakki mikä mahtuu enää päälle on aika ohut :nailbiting: pitää varmaan loppuaika harrastaa kerrospukeutumista :joyful:
 11. Arabia Peruskäyttäjä

  Mulla on enää villakangastakki, joka mahtuu päälle, joten toivon kanssa, ettei tule kylmiä kelejä. En jaksa ostaa raskaustakkia. Lainaan miehen takkia, jos huonosti käy, tai pysyn sisällä :wacky:
  • Tykkää Tykkää x 1
 12. SronsU Peruskäyttäjä

  Itse olen ostellut hirveesti äitiysvaatteita, vaikka omat vaatteetkin olis hyvin mahtunu, kun painoa on tippunu niin paljon. Mammavaatteet vaan on niin kivoja :happy:
 13. Sindy Rakastunut foorumiin Helmikuun äidit 2019 Lokamammat 2017

  Minäkin olen jonkun verran äitiysvaatteita ostanut. Olen kuitenkin pyrkinyt ostamaan enemmän sellaisia mitkä ovat myös imetykseen sopivia.
 14. Arabia Peruskäyttäjä

  Mulla on tallessa vielä esikoisen aikaan käytetyt imetystunikat, vaikka uhkasin polttaa ne roviolla, kun imetys loppuu. Ihan vaan sen takia, että sopivia imetysvaatteita oli tasan kaksi, joita sitten kyllästymiseen asti vaihtelin päivästä toiseen. Testasin useampia paitoja ja toppeja, mutta omalle rintavarustukselle sopivia malleja ei vain muita löytynyt. Nyt yritän epätoivoisesti etsiä sopivia lisää, ettei vastaava ahdistus iskisi.
  Raskaus- ja imetysvaatteet on kyllä mukavampia, kuin normivaatteet. Takkia en vain viitsi enää kuukauden takia ostaa.
 15. Mai88 Peruskäyttäjä Helmikuun äidit 2019

  Imetysvaatteet pitäisi käydä läpi, mitkä vanhoista vielä käyttökelpoisia. Toki riippuu myös onnistuuko imetys tällä kertaa.
  Villakangastakin kanssa pärjään loppuajan, kun ei töihin menoa tarvitse enää miettiä.

Jaa tämä sivu