Äitiysvaatteet

Keskustelun 'Helmikuiset 2019' aloitti pumpei, 25 kesä 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. pumpei Ihastunut foorumiin Helmikuun äidit 2019 Huhtikuiset 2021

  Joko olette ottaneet mammavaatteet käyttöön? Niin hirvittävä tuo turvotus, että farkut ahistaa päällä ja tuntuu että nappi lentää irti... Mietin, että pitääkö tässä jo lähteä housuostoksille?!

  Te, joilla on kokemusta, niin mitkä olette kokeneet hyviksi äitiysvaatteiksi? Mitkä ovat olleet hutiostoksia?
 2. huomio Rakastunut foorumiin Helmikuun äidit 2019

  Minä ostin viime raskaudessa suosiolla tavallisia vaatteita isommassa koossa heti alkuraskauden turvotuksissa, menivät sitten synnytyksen jälkeenkin päälle. Varmaan saa kohta taas niitä kaivaa käyttöön kun ehtivät jo jäädä isoiksi :rolleyes: jäätävä turvotus täälläkin ja pientä vartalokriisiä, kun kroppa alkoi juuri näyttää jo vähän siltä miltä ennen edellistä raskautta ja nyt sitten taas plussasin. Vaikka toki tiedostan, että tämän raskauden jälkeen on kaikki aika maailmassa palautua taas kuntoon. :)
 3. Muumimamma36 Aloittelija

  Käyttöön on otettu edellisestä raskaudesta hommattuja
 4. Rintta Tuttu foorumilla

  Mä ostin ekassa raskaudessa hm mammafarkut. Otin ne jo käyttöön vaikka oon vasta kuudennella viikolla. Niin kauhee turvotus ettei pysty pitää omia farkkuja. Housut on muuten ihan hyvät mutta eivät vielä oikein pysy ylhäällä kun ei ole mahaa mikä pitäisi housuja ylhäällä:grin

  Aattelin et ostan ehkä vielä toiset farkut joskus myöhemmin jos noi ei ala istumaan paremmin tai jos ne jää pieneksi.

  Muita vaatteita kuten paitoja kattelen muutaman peruspaidan sitten kun ei omiin enää mahdu. Takkiasiaa täytyy miettiä, käyn kaverin kaapilla ensin ja ostan jos en niihin mahdu.
 5. Fii Tuttu foorumilla Elomammat 2016

  Viimeksi ostin muutamat hm äitiyshousut, niistä tykkäsin ja taitaa olla edelleen kaapissa valmiina odottamassa, vielä en ole ottanut käyttöön vaikka normi farkut kiristääkin jo. Jotain ostin käytettynäkin viimeksi.
 6. sakababy Addikti Helmikuun äidit 2019 Maaliskuunmammat 2016

  Mä kävin just yks päivä läpi niin kaikki esikoisen raskausajan housut on sopivia. Mutta parit leggarit täytyy ostaa kun käytän paljon tunikoita töissä.
 7. huomio Rakastunut foorumiin Helmikuun äidit 2019

  Ja juu on myös tallessa esikoisen ajalta kaikki ostetut ja saadut mammavaatteet. Ainut vaan että viimeksi loppuraskaus osui kesään, joten vaatteet sen mukaisia, saa nähdä kuinka paljon niistä on iloa tammi-helmikuussa :hilarious: lähinnä hm:ää minullakin, jotenkin tykästyin niihin.
 8. Rölly Aloittelija

  Minäkin olen pohtinut tätä vaateasiaa, kun esikoinen syntyi elokuussa, niin silloin pärjäsi hyvin löysillä leggareilla ja mekoilla. Olen muutenkin reippaasti ylipainoinen, niin samoilla vaatteilla pärjäsi, eikä tarvinnut ostaa varsinaista äitiysvaatetta. Nyt tarvii ehkä hankkia jotain isompaa toppahousua ja -takkia jos hassusti käy pakkasten kanssa loppuodotuksesta. Varmasti melkonen metsästäminen :p
  Last edited: 26 kesä 2018
 9. sakababy Addikti Helmikuun äidit 2019 Maaliskuunmammat 2016

  Mulla meni onneks viimeks loppuun asti omat talvivaatteet. :)
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 10. huomio Rakastunut foorumiin Helmikuun äidit 2019

  Mulla on yksi (ruma) pitkä ja löysä toppatakki, jota käytin viimeksi kun siihen mahtui vatsa hyvin eikä se päällä edes huomannut, että olen raskaana. En tosin tiedä sitten että mahtuuko siihen vielä loppuraskaudesta :joyful: toppahousut piti lainata jo alkutalvesta äidiltä kun omat ei mahtuneet viereenkään, nyt en tosin muista että ehdinkö jo palauttaa ne.

  Tuolla mekko/tunika ja leggarit meiningillä mentiin täälläkin melko pitkälle, toki muutamat mammafarkut löytyy myös. Olisin saanut yhdeltä tutulta mammafarkkuja tuossa keväällä, mutta hankala tietää etukäteen noita kokoasioita, niin en viitsinyt sitten ottaa kun olivat isompia kuin nuo aiemmin käyttämäni. Voihan se tietenki olla että vanhat ei mahdu, mutta pitää sitten hommata uusia!
  • Tykkää Tykkää x 1
 11. Fii Tuttu foorumilla Elomammat 2016

  Totta, viimeksi olin itsekin loppukesästä elokuussa viimesillään, joten varsinaisia äitiysvaatteita ei tarvinnut niin paljon. Nyt eri kun osuu kylmimpään aikaan vuodesta. Äitiystoppatakin bongasin keväällä alesta ja ostin kun oli niin halpa vaikka en ollut vielä raskaana...
  • Tykkää Tykkää x 1
 12. Henuli Peruskäyttäjä

  Mä sain tänään postissa ekat viikko sitten tilaamani äitiyshousut ja voi kuinka ihanaa on, kun housut ei paina alavatsaan yhtään! :) Vähän liian isot tilasin, mutta oli sen verran edulliset, että tilaan vielä toiset kokoa pienemmät tähän alkuun.
  • Tykkää Tykkää x 1
 13. Henuli Peruskäyttäjä

  Olitpa fiksu kun ennakoit tuon takin! Mä oon nyt koittanu katsella alesta äitiystoppatakkeja, mutta en ole vielä ostanut. Muutamia ihan hyviä on kyllä löytynyt.
 14. Sindy Rakastunut foorumiin Helmikuun äidit 2019 Lokamammat 2017

  Minullakin on esikoisen ajoilta vaatteita tallessa, mutta silloin ei toppavaatteita tarvinnut, joten täytyy vissiin täälläkin ruveta tutkailemaan jos alesta löytyisi :)
 15. Helmeri Tuttu foorumilla Helmikuun äidit 2019

  Mulla on esikoisen aikaan ostettu mammatakki, joka vaatii hieman fiksailua mutta menee varmasti vielä ensi talven. Uutta en raaski ostaa. Muuten olen kulkenut viime aikoina tunika/mekko + legginssit -kombossa, joten vaatevarasto ei vielä hetkeen kaipaa täydennystä. Jotkut mammaleggareiden kaavat pitää varmaan kohtapuoliin etsiä.
 16. Henuli Peruskäyttäjä

  Vinkkaa ihmeessä, jos löydät jostain hyvät mammaleggareiden kaavat!
 17. youngmama97 Ihastunut foorumiin Heinämammat 2016

  H&M alesta tuli shoppailtua vaatetta. Viimeksi selvis omilla vaatteilla pitkälle, mutta vaan pöksyt piti vaihtaa puolessa välissä raskautta mamma pöksyihin.
 18. manna Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Mulla on kaikki 4v takaa vielä tallessa. Hauskaa että la ihan samassa kuussa kuin silloinkin niin vaatteet pitäis sopia. Eri asia sitten tykkäänkö niistä vielä. Silloin sinnittelin varmaan taammikuulle asti omalla takilla mutta ihan viime viikoiksi ostin mammatoppiksen alesta vai kirppikseltä (en edes muista enää). Mutta jos sinne asti päästään niin vois kyllä ottaa ton topoiksen käyttöön jo aiemmin.
 19. Tiukuliisa Ihastunut foorumiin Helmikuun äidit 2019 Toukokuunmammat 2015

  Mä käytin esikoisesta ne kahdet housut niin loppuun, että meni roskiin, kun en enää tarvinut. Muutaman siistimmän koltun ja mammakalsarit on tallessa. Yhdet mammaverkkarit ja T-paita olleet koko ajan käytössä samoin yksi mammahuppari tuli tiensä päähän vasta äskettäin. Muistaakseni pääsääntöisesti omilla paidoilla mentiin loppuun asti. Ekat mammahousut ostin tosi alussa jo viimeksi, kun omat housut ahdistivat ja puristivat vaikkei mahaakaan vielä ollut. Nyt rv 5+2 vetäisin aamulla farkut jalkaan ja hoh-hoh.... Eipä taida kauaa pystyä näitäkään pitämään... Jos nyt kuukauden vielä pärjäis ilman mammahousuja...
 20. Rintta Tuttu foorumilla

  Mä oon aatellu et lisä käyttöaikaa äippähousuille kun otin ne jo käyttöön:grin
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu