Tarkkaan meinaan noudattaa, mutta toivottavasti en liian stressaten. Ja varmasti esim. pari salmiakkia napsin jossain kohtaa. Juustot oli viime raskaudessa vaikein, että mitkä lasketaankaan pehmeisiin juustoihin. Alkuviikosta googlailin asiaa ja ilmeisesti Ruokaviraston mukaan pastöroidut pehmeät juustot home-ja kittijuustoa lukuunottamatta olisi ok, kunhan olisi mahdollisimman tuoretta. https://www.ruokavirasto.fi/elintarvikkeet/ohjeita-kuluttajille/turvallisen-kayton-ohjeet/
Juustoissa taas katson (ja tarvittaessa kysyn) ovatko pästöröityjä vaiko eivät. Jostain olin lukevinani että kovat yli 6 kk kypsytetyt juustot olisivat turvallisia pästöröimättöminäkin, mutta tähän mennessä olen ainakin popsinut vain pästöröityjä. Tulee kyllä kova ikävä mun lemppari Roquefortia... Ja kotitekoista tiramisua. No, onpahan mitä odottaa 
