Siis etanolia muodostuu luonnossa ja jopa ihmiskehossa hieman käymisreaktion ja aineenvaihdunnan seurauksena. Banaanista ja leivästä ei todellakaan saa mitenkään samaa määrää etanolia kuin alkoholijuomista. Maalaisjärjen käyttäminen on toki sallittua, mutta kun Suomessa tosiaan suositellaan nollalinjaa alkoholin suhteen koska tutkimuksissa ei luotettavia rajoja ole pystytty määrittelemään, niin kyllä syntyvien lasten takia toivoisi ettei sitä alkoholia nauttisi. Alkoholilla on todistetusti haitallisia vaikutuksia sikiöön, kun taas esim. yrttiteen haitallisuudesta ei ole tietoa, siksi sitä ei suositella. En tarkoita olla vihamielinen, mutta toivon että jokainen miettisi tätä tosissaan, kyseessä on vakava asia.
Mun siis ajatus oli vaan huomauttaa tosta että juuri ruuassa myös esiintyy vähäiset määrät alkoholia kun tuolla aikaisemmin pohdittiin että voiko sitä alkoholitonta olutta juoda vaikka siinä se pitoisuudet on se 0,4– ja sitä vertasin tohon banaanin ja leipään. Muut alkoholit sitten erikseen enkä niitä vertaisikaan. Mietin kyllä vaikka tota yrttitee hommaa että sen takia listalla kun haitoista ei tiedetä mutta miksi vaikka sokeria ja muita makeutusaineita ei laiteta kiellettyjen listalle tai ainakin rajusti rajoiteta kun sen haitoista äidille ja sikiölle vasta paljon tiedetään—se että joku seuraa suosituksia (jotka muuttuu vuodesta ja maailmankolkasta riippuen) mutta vetää kilon irtokarkkeja yms huoletta ja siihen päälle vähän limujabja sipsejä ja pullaa ihmetyttää myös välillä ristiriitaisuutensa vuoksi.