Vauvan kehitys

Kuinka kauan noiden hampaiden nousu kestää? Viikko oireili maanantaina näkyi eka kärki ja keskiviikkona toinen. Nyt mun mielestä ei oo tapahtunu mitään mutta kivut kovenee.
 
Kuinka kauan noiden hampaiden nousu kestää? Viikko oireili maanantaina näkyi eka kärki ja keskiviikkona toinen. Nyt mun mielestä ei oo tapahtunu mitään mutta kivut kovenee.
Meillä on jatkunu jo 3-4 viikkoa, eikä kyllä paljon ole "edistyny". Ja kauheaa kärtyämistä aina välillä. Joskus oon antanu nestemäistä panadolia, jos on oikein kivuliaan oloinen.
 
Joo Panadol on ollut kova sana viime aikoina. Joku on kai senkin antamista vastaan mutta väliäkö tuolla.
 
Meillä ei panadol auta, tai sitten on jokin muu syy muutamaan levottomaan yöhön. Ensi yönä testaan buranan...
 
Meilläkin nyt jatkunut viikkoja hampaiden teko eikä vielä mitään puhjennut. Ikenet tosi turvoksissa varsinkin kaikkien alaetuhampaiden. Pahin kiukku tais mennä jo ohi ja silloin annoin pahimpina aikoina (öinä) nestemäistä panadolia.
 
Jos nyrkkien natustaminen on merkki nälästä, nyrkkien löytämisestä tai ikenien kutiamisesta, niin mitä kertoo se ku kohta 6kk poika vetää kaksin käsin jalan suuta kohti ja imeskelee varpaita? :D
 
Neuvolassa selvisi että nyt kulmahampaat pullottaa!!! o_O suussa onkin koko ajan molempien käsien etusormet!
 
Täällä ei ole vielä hampaita näkynyt mutta on viikon verran ollut tosi levottomat yöt ja poika heräilee itkemään varmaan 20x yössä. On kuitenkin päivällä onneksi ihan hyvällä tuulella.

Viikon ajan ollaan myös ryömitty, joten voi ehkä myös liittyä siihen. Eilen käytiin ryhmäneuvolassa ja poika ryömy ympäri "liikuntasalia" sellaisella vauhdilla että olin ihan hämmästynyt. Kotona meillä on tosi liukkaat lattiat, joten hän ei pääse yhtä hyvin täällä.
 
Huh Lulu nuita yö heräämisiä !

Meillä tyttö nyt 5kk 3vko ja vatsallaan ollessaan tekee edelleen lento/sukellus harjoituksia:joyful:
Tänään ekaa kertaa vietti pitempiä aikoja kyljellään, ihan hieno homma.
Ja muutoman päivän se on hieronu tuttavuutta omiin varpaisiin, voi suloisuus kun se leikkii niillä :love7
 
Meillä pyöritään nyt kokonaan ympäri ja se on tarkoittanut sitä, että pyörähtää vatsalleen nukkumaan. Jostain syystä säikähdän aina, kun löydän pojan nukkumasta vatsallaan.
Kolme yötä meni ilman yöherätyksiä mutta nyt tulee neljäskin etuhammas ja sen kyllä huomaa. Raukka perinyt äitinsä isot majavanhampaat. :)
 
Meillä aloitettu taas mahalleen kääntymiset. Eikä tuu heti itku vaan naurattaa vielä kun osaisi kääntyä takaisin.
 
Meillä ei tyttö viihdy selällään enää ollenkaan. Mahalleen kääntyy koko ajan, yölläkin kun herää tissille.. :-D
 
Tää typy nukkunut (ja myös nukutettu) mahallaan jo viikkokausia. Turha edes laittaa selälleen nukkumaan kun vänkääminen alkss heti.
Huoh nyt jos en ihan omiani kuvittele niin vihdoin pilkistää eka hampaan pää ikenen alta. Kiukkua ja raivoa on tänään siihen malliin ainakin piisannut että vois puhjetakin eikä ruokakaan ole tänään maistunut.
 
Teillä keiden vaaveilla on jo hampaita ja imetätte; onko vauva purru tissiä imettäessä? Ja jos on niin onko jääny yhteen kertaan vai kuis?

Meillä ei vielä oo hampaita, mutta ien tuntuu yhdestä kohtaa turvonneelta. Tyttö vaan ei anna katsoa ikeniään.. Pelottaa kyllä että jos hampi nyt tulee että tyttö alkaa tissiä järsimään. :-D
 
Takaisin
Top