Siis niin, ei se vaarallista ole jos välissä kypsentää. Mutta siis pakastaessa kuolee ravinteita ja kypsentäessä kuolee ravinteita, niin pakastamisessa ei ole järkeä. Kaupan jauheliha on monesti jo kertaalleen pakastettua ja ei sitäkään pitäs pakastimeen enää kotona laittaa, mut moniko oikeasti jaksaa selvitellä, että onko liha kertaalleen pakastettu? Meillä ainakin ostetaan paljon laputettua lihaa kerralla pakastimeen, eikä olla vielä saatu mtn myrkytyksiä, vaikka lihassa on varmasti bakteeristoa enempi ja noin ei pitäs tehdä :)
Meillä kans ruokaa valmistetaan joka toinen tai kolmas päivä, niin samalla ne menee vauvan sapuskat siinä sit. Yritetään ravinteet säästää ja keittää vähässä vedessä tai höyryttää kasvikset, eikä pakasteta enää valmista ruokaa. Nyt toki vauvalle makuannoksia tehdessä ois turhauttavaa keitellä kasviksia erikseen ruokalusikallista varten, joten pakastetaan :D