YÖKUKKUMISKESKUSTELUA

Särkylääkettä oon ottanu jo 2 tänään, edellisen varmaan kymmenen aikoihin. Ja teetäki juonu vaikka kuinka. Välillä tuntuu et kylmät juomat auttaa paremmin ainaki tukkoseen oloon, lämpimät varmaankin kurkun ärsytykseen
 
Noi toi finrexin on vain aspiriinia, c-vitamiinia ja kofeiinia, että onko siitä sit enempää hyötyä...
 
Ja noita kaikkia siinä on vaan vähän. Mut hyvää se on, sitruunanmakuinen :) Mukavampi sairastaa :)
 
Ja vielä mitä. Tulin sänkyyn pitkälleen niin astetta kipeempiä on tullu jo kaksi, 4min välein. Huh. Menis nyt ohi. En tiedä pitäskö liikkua vai ei? En haluis vielä ainakaan mitenkää edistää synnytystä mut liikkuminenkin/asennon vaihto voi kai joskus lopettaakin nää.
 
Argg se niistä yö unista taas :/ Ei se sohva ollukkaa pidemmän päälle hyvä ku ei saa vaihdettuu asentoo :/ joku jo kyseliki et kuin pitkää ollu unettomuutta nii varmaa rupes jo siin vaihees ku maha jo niin iso,ettei mikään asento tunnu hyvältä :/
 
En oo vielä soittanut, viimeksi sanoivat että saa tulla kun siltä tuntuu..kunhan tarpeeksi ajoissa ab-tippaan. Mistä minä tiedän mikä on tarpeeksi ajoissa, prkl!:mad:
 
Prostaglandiinisynteesi. Tommosesta netissä puhutaanmiks ei sais käyttää mut kaipa tuon yhen uskallan juoda.

Pieninä annoksina ei välttämättä vaikuta, mutta Buranaa, aspiriinia, ketoriinia ym. ei suositella, koska se prostaglandiini voi sulkea sydämen väliseinän aukon, joka sikiöllä kuuluu olla, jotta sydämen molemmista puoliskoista lähtisi eteenpäin yhtä hapekasta verta.

Sikiöaikana hapekas veri tulee napanuoran kautta, sydämessä sekoittuu sekä isoon verenkiertoon että keuhkoverenkiertoon. Syntymän jälkeen aukko yleensä sulkeutuu itsellään.

En olisi yhdestä Finrexinistä huolissani, mutta en ottaisi sen yhden jälkeen enää lisää. Siksi Panadol on viimeisellä kolmanneksella ainoa suositeltu kipu-/kuumelääke, aiemmin noita muitakin voi vielä käyttää ja itse käytin Buranaa ainakin viikolla 20.
 
Itsellä unettomuutta oli satunnaisesti aiemmin raskaudessa, mutta pääsääntöisesti nukuin aiempaa paremmin.
Tätä hankalampaa unettomuutta on nyt ollut 3-4 viikkoa, eli noin viikolta 32 lähtien. Jos nukun, en joudu käymään yleensä yöllä vessassa, mutta hereillä ollessa joudun.
 
Enpä juonu sitä yhtäkään pussia kokonaan. Nyt juon tavallista teetä, joka tuntuu kyllä vaan pahentavan tätä tukkosuutta niin et ihan kun syke tuntuis nenässä. Jos juon kylmää niin sit alkaa vaan yskittää

Mulla ei oo koko raskausaikana ollu mitään univaikeuksia, vessaankaan en vieläkään herää öisin.
 
Täällä edelleen supistellaan 4-5min välein mutta kipu aikalailla samanlaista..ei kai tässä auta kun valvoa vaan ja kuulastella miten käy. Väsy painaa silmiä mutta aina supistuksen tullen havahtuu.
 
Toivon, että rauhoittuisi noi sun supistelut. Eipä sillä, ihan ok viikothan jo on menossa, mutta josko odottaisi vielä. Tosin näitä kun lukee täällä, niin ihme on jos ensi vuoden puolelle menee. Pikemminkin tuntuu siltä, että puhutaanko synnytyksestä ennen joulua vai sen jälkeen.

Itselläni menee taatusti joulun jälkeen, sen verran rauhallista tuolla vatsan suunnalla on (enkä tarkoita vauvan liikkeitä).
Muoks. Uuden vuoden jälkeen. Ja kun laskettuun on 4 viikkoa, niin enpä ihmettele vaikka kärvistelisin vielä 6 viikkoa.
 
Toivon itsekin niin ja että päästäs kuitenkin joulusta yli yhtenä kappaleena...ens vuoden puolelle ei tosiaan taida kovin hyvät mahkut olla. Hitsi kun nää taukois nyt niin pääsis nukkumaan, alkaa väsy painaa..eivät enää oo niin kipeitä mutta kuitenkin sellasia että hereillä pitää kun ei välissä kerkiä saamaan unta..
 
Hohhoijaa. Sais nyt pikkuse edes olo parantua, nukkumaan en viitti enää mennä kun kuudelta soi herätyskello.

Olis tänään sovittuna et meen hakemaan koululta tutkintotodistuksen. Toivottavasti ei tarvii soittaa etten pääsiskään tulemaan.
 
Täällä valvottu n 2 asti. Katsonu ohjelmia, juonu ja kölliny kyljellään sohvalla. Onneks tuli jokunen tunti unta ennen valvomista.
 
Minä nukuin peräti 4 tuntia... Ei vissiin toimi tuo, että kun päivän ahkeroi niin saisi hyvät yöunet. Myytti murrettu! Se menee oikeesti niin, että kun päivän ahkeroi niin yöllä koskee ja kolottaa!
 
Juu ennemmin niin että kun koko päivän vaan lojuu tekemättä tuskin mitään niin ei pääse missään vaiheessa piristymäänkään niin kyllä väsyttää jo hyvis ajoin
 
Kokeilen tuota Joulun pyhinä. Nyt kahvinkeittoon ja valmistautumaan neuvolaan. Höpötän siellä sitten mitä sattuu...
 
Takaisin
Top