Vauvantuoksuinen arki

Keskustelun 'Laskettu aika joulukuussa 2016' aloitti Syksyinen, 3 joulu 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. mangusti80 Tuttu foorumilla Joulumammat 2016 Syysmammat 2018

  Äh tulee tuplana viestit kun nettiyhteys pätkii...
 2. Tiiimpuu Ihastunut foorumiin Marrasmammat 2016

  Pakko tulla kommentoimaan taasen (aktiivinen marras ryhmässä vaikka neiti syntyi 3.12) että meillä on ollu yöt jo pitkään hyviä, nukkuu n. 20-9 ja välillä vähä pidempääkin. Mutta nyt pari viikkoa sitten alkoi järkky huuto aina puolenyön jälkeen ja ei meinannut rauhoittua millään parku. Oli siis ihan paniikinomaista huutoa. Ja mietin mistä se johtui kun välillä aina hyvä yö ja sitten monta huonoa.. yhdistin sen sitten päiväuniin, niinä päivinä kun oltu menossa eikä oo saanu nukkua kunnolla omassa sängyssä ni huuto. Silloin kun nukkuu kunnon päikyt ni yökin menee ilman heräämistä.

  Nyt sitten rauhoitettu menoja että saa nukkua sängyssä (esim autossa tunnin unet ei riitä) ni ei oo ollu yöongelmaa. Eilen oli pitkästä aikaa pakko olla menossa ja taasen sama itkupaniikki puolen yön aikaan. Milloinhan tää loppuu?

  Täytyy siis olla onnellinen että nukkuu hyvät päikyt (noin kolme tuntia) mutta eipä voi paljoa kotoa nyt poistua kun neiti herää about 9-10 ja päikyt on 12-15 :-D
 3. Piika Peruskäyttäjä

  Meillä vauva nukkuu yöt kokonaan, meidän huoneessa omassa sängyssään.. menee nukkumaan 20.30-21.15 välillä ja tarha-aamuina herätys 5.30.. muulloin herää 6-7 välillä. Nukahtaa aamupäivällä 20-30minuuttia ja lounaan jälkeen parin kolmen tunnin päikkärit. Sitten monesti vielä lyhyet unet autossa kun tulee tarhasta, kolmen ja puoli viiden välillä.. jos on vapaapäivä niin ei välttämättä nuku noita viimeisiä unia. Ollaan huomattu kyllä, että jos käydään illalla jossain autolla ja tyttö nukahtaa silloin niin yöunille meno viivästyy, mutta muuten on tällä hetkellä ihan hyvä rytmi, nukkuu paljon mutta on sitten paremmalla tuulella hereillä ollessaan..
  Tarhassa tyttö on viihtynyt ihmeen hyvin, ei ole vielä jäänyt itkemään ja aina iloisena kun mennään hakemaan. Isoveli toki antaa turvaa siellä, on siinä niin lähellä ja näkevät toisiaan paljon päivän aikana..
  • Tykkää Tykkää x 1
  Last edited: 21 loka 2017
 4. Musicro Tuttu foorumilla Huhtikuun äidit 2019

  Meillä on nyt alkaneet yöt rauhottua vähän itsestään. Unille mennään 20-20:30, joskus havahtuu siinä 22:30 ja sit yleensö syötän kun en oo itse ehtinyt nukahtaa. Monesti nukkuu suoraan putkeen sinne klo 2 asti jollon syö. Sit unet jatkuu 5:30-6 asti.. mun puolesta vois nukkua pidempäänkin, mutta minkäs aamuvirkulle mahtaa.. Nukkuu etupäässä omassa sängyssä, joskus otan viereen, jos ähisee ja pyörii itsekseen pitkin yötä.
  Päivällä nukkuu kahdet unet, klo 9-11 ja 14:30-16 melko kellon tarkasti.
 5. Fuji Naimisissa foorumin kanssa Heinä-äidit 2020

  Meillä siirrettiin omaan huoneeseen noin 8kk iässä.. Yöt muuttui levottomaksi ja poika heräsi syömään normaalin 2-3 kerran sijasta yhtäkkiä jopa yli 8 kertaa yössä.. Nyt nukkuu yhdellä syötöllä semmoset lähemmäs 8h. Yleensä laitetaan viimeistään 20:30 nukkumaan ja siitä lähtien nukkuu yleensä heräämättä 3-4:30 asti ja sit vielä mies vie omaan sänkyyn nukkumaan. Yleensä sit joskus 5-7 välillä tulee vielä viereen nukkumaan.

  Ekat 3 päivää oli rankkoja.. Nukutus kesti about tunnin.. Nyt poika nukahtaa jo kun mies laskee sänkyyn..
  • Tykkää Tykkää x 2
 6. viikku Tuttu foorumilla Lokaäidit 2020

  terveiset espanjasta! Meillä otettiin täällä ensiaskeleet ja nyt kävelee "sujuvasti" 1-2m kerrallaan :D muuten konttaa mutta sitten jos on jotain kantamista niin kävelee.
  Vähän on tää lomailun lepopuoli jääny vähälle kun hampaita tullee kovasti mutta ei vaan vieläkään tuu ikenestä läpi vaikka kauheet plotit tuntuu, niin itkua on ollut päivin ja öin normaalia enemmän.

  Merestä ja aalloista poika oli aivan innoissaan, harmi vaan että rannalla rupes hiekkaa menemään suuhun siihen malliin ettei sielä kovin kauaa viihdytä

  Nyt vielä loppulomaksi saatiin kaikille räkätauti.. :sad001
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 7. Hemppa87 Tuttu foorumilla Kesäkuiset 2021 Maaliskuun äidit 2019

  Käytiin tänään valokuvausliikkeessä 1-vuotis- ja perhekuvat otattamassa, kylläpä vuosi on mennyt nopeaan :eek:
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. Fuji Naimisissa foorumin kanssa Heinä-äidit 2020

  Jaa sit pitäis saada jostain uusi asunto.. Pk-seudulta.. Mies sai perjantaina tarjouksen yhdestä firmasta ja päätettiin että muutetaan. Miten ihmeessä sitä pystyy muuttamaan tommosen pienen natiaisen kanssa :D
  • Tykkää Tykkää x 3
 9. mangusti80 Tuttu foorumilla Joulumammat 2016 Syysmammat 2018

  Huh, sympatiaa ja tsemppiä jo etukäteen Fuji! Me muutettiin heinäkuussa... mun vinkit on mahdollisimman hyvä ennakointi ja suunnittelu, maissinaksuja varalta joka taskussa ja syöttötuoli/kaukalo tms aina siellä missä ootte, että saa lapsen siihen hetkeksi istumaan ja itselle vapaat kädet. Joku mummo tai kummi tai vastaava olisi tietty kullanarvoinen jos pääsee jeesaamaan ja lasta leikittämään niin saa itse touhuta tavaroita paikoilleen :)
  • Käytettävä Käytettävä x 1
 10. Fuji Naimisissa foorumin kanssa Heinä-äidit 2020

  Joo siis tää on kyllä ihan perseestä muuttaa ku muutettiin tähän asuntoon sillon raskausaikana. Mut on se parempi että mies sai töitä tuolta kun siellä on luotettavampi tukiverkosto (mun isä ja sen vaimo) ku edes anopille ei uskalla poikaa viedä hoitoon.. Viimeksi ku käytiin anopilla niin se oli ihan järkyttävän hysteerinen siitä ku poika konttaili ympäriinsä ja halusi tutkia asioita..

  Onneks täällä on sisko ja serkku lähellä joit voi pyytää jeesimään siivoamisessa/pakkaamisessa tai lähinnä ehkä just viihdyttämään poikaa samalla kun ite teen juttuja.

  Toi naksu idea on hyvä!
  • Tykkää Tykkää x 2
 11. Fuji Naimisissa foorumin kanssa Heinä-äidit 2020

  Maanantaina tai viimeistään keskiviikkona varmistuu ilmeisesti saadaanko Espoosta kaupungin vuokra-asunto. Kävin eilen katsomassa sitä ja vaikutti sopivalta. Vuokra on kohtalainen ja kämppä just remontoitu joten hyvältä vaikuttaa. Lisäks aluetta on kehuttu rauhalliseksi ja palvelut on lähellä.
  • Tykkää Tykkää x 2
 12. ALotta Rakastunut foorumiin Elokuunmammat 2014 Joulumammat 2016

  Heräileekö muiden vauvat urheilemaan yöllä? Mun typy konttaa pitkin sänkyä, nousee seisomaan, istuu alas ja ryömii ja kaikkea siltä väliltä ja sit herää itkemään kun uni katkeaa. On vähän väsynyt äiti.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 13. Fuji Naimisissa foorumin kanssa Heinä-äidit 2020

  Me käytiin eilen allekirjoittamassa vuokrasopimus Espoossa. Nyt pitäis alkaa pakkaamaan mutta vauva roikkuu koko ajan kiinni mussa.. Olisi kiva jos voisi edes jotain tehdä rauhassa mutta ei :sad001
 14. Mami' Addikti Kesäkuiset 2021 Huhtimammat 2016 Tammimammat 2017

  Voisitko siirtää pinnasängyn sun lähelle missä pakkaat ja laittaa muksun siihen leikkimään joillain leluilla?
 15. Fuji Naimisissa foorumin kanssa Heinä-äidit 2020

  Hyvä idea muuten mutta jos ei ole aika nukkua niin tuo alkaa heti itkeä :sad001 värväsin serkun auttamaan että menee vaikka pojan kanssa hetkeksi tohon pihalle leikkimään että saan vaikka pakata/siivota sen aikaa.. Onneks ei oo kiire kun tämän nykyisen kämpän avaimet pitää palauttaa vasta 2.1 :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 16. Pyllerö80 Tuttu foorumilla Joulumammat 2016

  Täällä äiti on vähä väsy, poika heränny kolmena yönä varmaan 20kertaa itkeen ja vaan tissillä rauhottunu. En tiä tuleeko hampaita vai mikä on. Ei oo siis päivisin kiukkunen eikä kipee. Toivottavasti menee tää vaihe nopsaa ohi, tosin onnekseni oon viel kotona niin voin nukkuu pojan kans päikkärit.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 17. Fuji Naimisissa foorumin kanssa Heinä-äidit 2020

  Meillä oli kans saman tyylistä tuossa.. Ja päivisin selvästi kuolannut hulluna eli hampaita kait taas tulossa ja sit oli joku eroahdistus episodi.

  Muoks. Koita tässä nyt pakata ku ensin tuo poika onnistui 2 sekunnissa jättämän sormen työpöydän laatikon väliin ja sit ku otin hyllystä tavaraa laatikkoon niin kävi näin.. download_20171130_125634.jpg
  Last edited: 30 marras 2017
 18. Pyllerö80 Tuttu foorumilla Joulumammat 2016

  Uskon et on haasteellista pakata! Mä en sais varmaan juuri mitään tehtyä ilman tota kärryy mikä saatiin lainaan. Meilläki kuolaa tulee hirmusesti ja 8 hammasta on näkyvissä, jostain luin et seuraavat tulis taakse, mut kai se riippuu lapsesta.

  Attached Files:

 19. Fuji Naimisissa foorumin kanssa Heinä-äidit 2020

  Joo oon kyllä harkinnut vakavasti että köytän ton muksun liinalla selkään ja touhuan omiani.. Mut toisaalta ymmärrän että kovasti haluaa pieni touhuta.. Onneks miehellä on tänään viimeinen työpäivä (ennen kuin aloittaa maanantaina Helsingissä) niin se on huomenna edes jonkin aikaa jelppimässä ja pääsee neuvolaan painokontrolliin pojan kanssa ku siivoan ja pakkaan
 20. ALotta Rakastunut foorumiin Elokuunmammat 2014 Joulumammat 2016

  Tänään typy 1v. Meillä alkoi nyt uusi arki; mulla 50% työaika et kolmena päivä viikossa käyn töissä. Jännittävää! Hyvin menee isin kanssa kotona mut aikuisille haastavampaa kun lapsille.
  • Tykkää Tykkää x 2

Jaa tämä sivu