Vauva-vakuutus

Keskustelun 'Laskettu aika heinäkuussa 2015' aloitti sinuski, 28 joulu 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Meilläkin tarvii lapsen sairaudesta aina lkr toikkarin et saa palkan poissaolosta. Ja oli todella kummallista viime ultrakin käydä julkisella puolella kun oman asiointini siirtänyt täysin yksityiselle/työterveyshuoltoon noin muuten :D joutui oikein selvittämään että mistähän ovesta pääsee helpoiten mammapuolelle..
  Joten juu 300-400e / v vakuutuksesta ei paha oman mielenrauhan säilyttämiseksi (koiran vakuutus samaa luokkaa). Vakuutusyhtiöksi ajateltu lähitapiolaa kun siellä on kaikki muutkin (if oli parempi mutta huomattavasti kalliimpi). Jos jollain kokemusta lapsen vakuutuksesta ko mestasta, kertokaa kokemuksia! :)
 2. kuovi Hyväntuulinen höpöttäjä

  Alle 18v maksaa ainakin Hus:in alueella sairaalassa olosta 7vrk:tta ja sen voi liittää toisen vanhemman maksukattoon.

  Haluaisin vauvavakuutuksen, mutta esikoisen raskausajan, syntymän ja kuoleman takia me ei sitä tulla saamaan.

  Onneksi voi sitten koittaa saada syntymän jälkeen. Äkkiä se vuosimaksu on yksityisellä mennyttä esim. jos otetaan kokeita. Ja jos yöaikaan tulee jotakin, niin olisi kiva mennä yksityiselle, kun istumaan päivystykseen.
 3. kuovi Hyväntuulinen höpöttäjä

  Jokainen kuitenkin itse päättää onko tarpeellinen vai ei.
 4. Lolamon Puuhakas puhuja

  En ollut tullut ajatelleeksi koko vakuutusta, mutta ketjun luettuani otan asian miehen kanssa puheeksi ja tulemme yhteistuumin (siis minä olen päättänyt) päätymään vakuutukseen. Koska en ole itse onneksi julkisessa terkkarissa käymään flunssien ja muiden takia, viimeksi kesällä keskenmenon takia, mutta sitä ennen ollut pari vuotta hyvä ja helppo työterveys. Nyt sivusta seuranneena olen tullut tulokseen että ennemmin maksan vuodessa vakuutuksen ja tarvittaessa saan lapseni hoitoon, kun jonotan julkiselle yli viikon KU EI VAA OO AIKOJA tai istun monta tuntia iltamyöhällä päivystyksessä sairaan lapsen kanssa. Meillä suvussa ollut vähän hässääkkää korvien kanssa, korvatulehduskierrettä ni kyllä se varmaankin mukavampi hoitaa vakuutuksen kanssa yksityisellä piakkoin. :)
 5. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Kuovi tartteeks vakuutusyhtiölle selvittää vauvahistoriaa? Että pelkkä ru -lausunto riittää?
 6. kuovi Hyväntuulinen höpöttäjä

  Multa pyydettiin aika laajasti paperit, kun käytän klexanea, miksi päädyttiin sektioon ja tämän kertaiset kaikki istukkabiobsiat jne. Pitää toimittaa viime raskaudesta siis kaikki paperit ja tästä samaten. Niissä sitten kerrotaan meidän tausta kokonaisuudessaan.
 7. Lolamon Puuhakas puhuja

  No ompa kiva täysin tuntemattomille joutua kertoa arimmatkin ja henkilökohtaisimmat asiat. :s no on välil nois vakuutusyhtiös kyl niin uteliaita, taitaa joku "ulla taalasmaa" pyörittää noit tommosii yhtiöit. :D just sayin' mut meilläki jouduttii koira lopettaa vuos sit ni hyvä ettei halunneet tietää minkä väriset juoksuhousut pimulla oli aikanaan ollut. :D
 8. Mannavilja Satasella mukana keskusteluissa

  Ollaan ottamassa vakuutus. Ihan vain siksi, että vaikka julkinen puoli hoitaisikin (ja hoitaa hyvin), niin vakuutus korvaa myös lääkkeet, hoitotarvikkeet, poliklinikkamaksut, sairaalapäivät ym. Kun itse on sairastanut lapsesta asti diabetestä niin tuo hyvä on ollut sairauskuluvakuutus, johon saa hoitotarvikeet, lääkkeet (vaikka itse peruslääke on Kelan 100 % korvaama, niin kuluja tulee silti vuodessa useita satoja euroja, esim. apteekit perivät lääkkeiden hakupalkkiota yms.). Olen saanut jopa korvauksia erityisruokavalion kuluista ja toki kaikki pakolliset poliklinikka yms. käynnit, jota kroonisen perussairauden kanssa tulee aikuisellakin useita vuodessa ja maksavat sen 38 euroa kerta julkisella.

  Jos luottaa siihen, ettei lapsi sairastu mihinkään krooniseen (allergiat, astma, diabetes, keliakia, epilepsia yms. yms.) niin toki silloin joutuu aika monta nuhakuumetta sairastamaan, jotta vakuutusmaksu tulee katettua julkisen puolen hoidoilla. Mutta sitten, kun se krooninen sairaus iskeekin, niin sen jälkeen vakuutusyhtiöt eivät enää myönnä vakuutusta, joka kattaisi todetun sairauden hoidon. Ja vaikka sairauden hoito olisi yhteiskunnan näennäisesti kokonaan korvaamaa, kuluja tulee kuitenkin.
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1
 9. Mannavilja Satasella mukana keskusteluissa

  SeEnsimmäinen, Saitteko LähiTapiolasta vakuutuksen tuohon 300-400 euroon, meille tarjosivat vakuutusta lähes 600 eurolla, vaikka ollaan keskitetty kaikki vakuutukset sinne, joten ihmettelen täällä hintaeroja.

  Turvassa vakuutus näytti olevan (pk-seudulla) 550 e vuodessa, mutta laskee lapsen kasvaessa niin, että yli 7 vuotiaalta hinta oli vähän yli parisataa.

  Miten muut yhtiöt? Millaisia summia pyytävät?
 10. Lemmy Näppärä viestien naputtelija

  Pohjolassa tuo sama 300-400, en muista ihan tarkkaa summaa. On voimassa 100-vuotiaaksi ja sisältää kaiken mahdollisen :) Omavastuu 100 euroa maksetaan kerran vuodessa ja muuten kaikki korvataan. Laskettiin tuossa yks päivä, että esikoisen 2v kohdalla on jouduttu käyttämään lääkäriä niin paljon, että vakuutusmaksuja on ollut n. 700 euroa 2 vuoden aikana ja meille on korvattu lähes 2000 euroa (lääkärikuluja, lääkkeitä, tutkimuksia, poliknikkamaksuja, hoitopäiviä)!
 11. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Mannavilja ei oo haettu vielä tarjousta, hintaesimerkin poimin aiemmista kommenteista :) aion kilpailuttaa ifin kanssa koska se on toiminut hyvin ..
 12. gerbera Näppärä viestien naputtelija Heinäkuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  Me ollaan harkittu vauvavakuutusta ja sellainen kyllä varmaan otetaankin. Parilta tutulta kuullut vauvavakuutuksesta pelkkää hyvää. :) LähiTapiolalta ja Pohjolalta pyydetään tarjoukset. Täytyy muistaa tutkia ehdot tarkkaan, ettei tule yllätyksiä.
 13. kuovi Hyväntuulinen höpöttäjä

  Lolamon: Valitettavasti niillä on oikeus pyytää kaikki tarvittavat paperit, koska vakuutuslääkärit selvittää millainen riski me ollaan vakuutusyhtiölle. Toisin sanoen onko olemassa jotain minkä takia ne joutuis korvaamaan hoitoja.
 14. Taimi2017 Oman äänensä löytänyt

  Mekin saatiin juuri tarjous Lähi-Tapiolalta. 580e näyttäis olevan lapsivakuutuksen vuosimaksu ekalta vuodelta, vaikka meilläkin on keskitetty vakuutukset sinne, hurjaa. :/ Minulle vakuutuksista soittanut henkilö kertoi, että Lähi-Tapiola nosti hintoja juuri pk-seudulla tämän vuoden alusta, koska korvauksien määrä on kasvanut viime vuosina rajusti. Kannattaisikohan kilpailuttaa kaikki vakuutukset (koti+koirat+vauva) tässä tapauksessa ja katsoa, jos saisi muualta halvemmalla? :confused:
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 15. Annnika Kommentoinnin ninja Heinämammat 2016 Marrasmammat 2018

  Me otettiin vakuutus Tapiolalta, kaikki muutkin on siellä. Kallishan se on, mutta pääasia että saatiin nyt vakuutus jostain eikä lähdetty sen enempää asiaa tutkimaan tai vertailemaan. Kun pelättiin jo, ettei tässä tilanteessa saada vakuutusta enää ollenkaan.
 16. Lyydia Asioista perillä oleva Heinäkuunmammat 2015 Tammimammat 2018

  Meille tuli tarjous tänään Pohjolalta. Eka vuosi -30% ja keskittämistajoukset. Sisältää tapaturma-, hammas-, sairaus- ja invaliditeetti turvan ja vain n. 207 e. Omavastuu 100e. Ensi vuonna sitten varmaan kalliimpi kun nyt on toi -30%.
  • Tykkään Tykkään x 1
 17. Yomanda Luottohahmo langoilla Heinäkuunmammat 2015

  140€ tuli Pohjolasta hintaa meille, en ottanu siihe mitään terapia ja hammasjuttuja. Joku ensimmäisen vuoden alennus tuli, en sitte tiedä onko vaikutusta sillä kun ollaan ostettu talo ja siirretty kaikki vakuutukset pohjolaan sekä ollaan op omistajajäseniä niin että laskevat myös hintaa kun on kerta noin paljon halvempi kuin muilla
  • Tykkään Tykkään x 1
  • Vanha Vanha x 1
 18. Jebsu Piirimestaruustason postaaja Tammikuiset 2021 Heinäkuunmammat 2015

  Sama hinta meillä, mutta on kaikki alennukset. Pari "lisäosaa" ajateltiin vielä ottaa mutta jää silti reilusti alle 200€ vuodessa.
 19. Annnika Kommentoinnin ninja Heinämammat 2016 Marrasmammat 2018

  Mietittiin kans, et voi sitten myöhemmin "karsia" tota vakuutusta, kun tietää miten tässä käy.
 20. Lemmy Näppärä viestien naputtelija

  Me otettiin kans varmuudeks kaikki osat kun aateltiin, että niiden lisääminen jälkikäteen ois sitten kalliimpaa, tiedä häntä. Olihan se hassua miettiä jotain vanhuusiän juttuja, mutta vakuutus kuitenkin voimassa 100-vuotiaaksi :D Otettiin samalla myös itsellemme henkivakuutukset, se ollut listalla jo pitkään.