Varhaisultra

Keskustelun 'Syyskuiset 2020' aloitti pikkumartta, 26 joulu 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. pikkumartta Tuttu foorumilla Syysäidit 2020

  Aiotteko mennä? Yksityiselle vai pääsettekö oman neuvolan kautta?

  Mä varasin itselleni viikolle 6+5 ultran yksityiselle (Helsingin Perhe-arteen) ja sen jälkeen varaan neuvolan jos kaikki on ok. Jännittää ihan kamalasti ja pakko mennä oman mielenrauhan takia, edellinen raskaus meni kesken viikolla 5+4 spontaanisti joten ultraan en ehtinyt. Esikoisesta kävin myös, tokasta en. Ultra olisi 11.1.
 2. Karoliiina Aloittelija

  Haluan mennä yksityiselle heti tuossa rv6-7, kun neuvolan ultra saattaa olla vasta rv10. Esikoisesta ei menty yksityiselle ja silloin kunnallisella ultra oli 8+5.

  Pitää huomenna soittaa Perhe-Artelle ja kysyä, että saako esikoisen ottaa ultraan mukaan.. Luulisi, että yksityiselle saisi?
  Last edited: 26 joulu 2019
 3. Serafia Tuttu foorumilla Marrasmammat 2018 Syysäidit 2020

  Me käytiin esikoisesta Perhe-Arten varhaisultrassa. Ja kiinnostaa kyllä mennä tästä toisestakin, koska kunnallisella ei pääse. Kerro Karoliina sitten, mitä sanovat esikoisen mukaantulosta.
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Karoliiina Aloittelija

  Tänään soitin ja varasin ajan 6+3. Sanoivat, että tottakai voi tulla esikoinen (2v) mukaan, mutta koska ultrataan alakautta, niin isä yrittää sitten kiinnittää lapsen huomiota muualle siinä. Ettei sit ihmettele ja hämmenny mitä äidille tehdään :happy: oli tosi ystävällinen nainen puhelimessa, niin jäi kyllä hyvä mieli siitä.
 5. Serafia Tuttu foorumilla Marrasmammat 2018 Syysäidit 2020

  Kiva kuulla! Niin voi hyvillä mielin mennä sinne esikoisen kanssa. Meidän 1v tuskin huomaisi mitään, mutta täytyy pitää tiukasti isänsä sylissä ihan sen takia, ettei ehdi aiheuttaa täystuhoa siellä huoneessa. :jimlad:
  • Hauska Hauska x 1
 6. Nannu Tuttu foorumilla Syysäidit 2020 Tammikuunmammat 2016

  Milloin kannattaa varhaisultra varata? Kävin esikoisesta v. 2015 Femedassa gynekologin varhaisultrassa muistaakseni rv 7+2, näimme sylleen ja 1cm pitkän murun. Oli sen verran kallista (jotakuinkin 200e), että ajattelin nyt varata ajan kätilön ultraan juuri tuonne Perhe-Arteen.

  Voisiko jo 6+-viikolla nähdä sykkeen? En jaksaisi millään odottaa kuukautta, tänään on vasta 3+6. Varsinkin nyt lomalla on kaikki aika maailmassa vauva-asioiden ajatteluun.

  Meillä ei tulisi kuuloonkaan ottaa esikoista mukaan, koska hän on jo 4v. Voin vaan kuvitella, millaisia kysymyksiä tutkimus herättäisi, varsinkin, kun emme vielä halua kertoa hänelle vauvasta. Yksi-kaksivuotiaan kanssa tuo varmasti onnistuisi hyvin!
 7. Karoliiina Aloittelija

  Ajanvarauksesta sanoivat, että siinä 6+4 alkaen voi tulla, mut mulle varas kuitenkin 6+3 sen ultran, kun siinä oli sopiva aika. Mut jotkut mennyt jo jopa 6+0 ja syke näkynyt silloinkin.
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1
 8. pikkumartta Tuttu foorumilla Syysäidit 2020

  Mä pääsen onneksi ilman lapsia kun sattui olemaan sopiva lauantai-aika vapaana ja olen silloin Helsingissä. Mies ei pääse mukaan mutta saan kyllä kaverin tueksi :) oviksen mukaan toi ultra olis 6+5, km-vuodosta laskettuna 7+0 eli luulis sykkeen näkyvän.
 9. Serafia Tuttu foorumilla Marrasmammat 2018 Syysäidit 2020

  Mä yritän jaksaa odottaa jonnekin 7+ viikoille asti oviksesta laskettuna. Mun ovis oli myöhässä, niin se on viisi päivää myöhemmin kuin menkoista laskettuna. Odotan siksi, että olisi sitten varmasti informatiiviset näkymät siellä.
 10. Nannu Tuttu foorumilla Syysäidit 2020 Tammikuunmammat 2016

  Varasin nyt ajan, tasan kolmen viikon päästä olisi ultra raskausviikolla 7+2 eli tismalleen sama kuin esikoisesta. Huh, onneksi "pääsen" torstaina töihin, niin menee aika toivottavasti nopeammin :grin
 11. Hubbalo Peruskäyttäjä Syysäidit 2020

  En ole aiemmissa raskauksissa käynyt ja en ajatellut mennä nytkään vaikka olisihan se ihana päästä kurkkaamaan jo aiemmin. On vaan niin älyttömän hintaisia. Helsingissä vois käydäkin kun edullinen, mutta ei ole sinne asiaa nyt hetkeen.
 12. Tirppaliina Aloittelija Syysäidit 2020

  Minä pääsin esikoisen aikaan kunnalliselle puolelle varhaisultraan viikkojen täsmentämiseksi, kun alla oli keskenmeno. Nyt olen kallistunut sille kannalle, että odottelen sinne ensimmäiseen ultraan, vaikka sinne tuntuukin olevan vielä aivan liian pitkä aika. Ja voihan se mieli vielä muuttua, kun alkaa kuulla tiedän muiden varhaisultran kuulumisia :)
 13. NewMoon Rakastunut foorumiin Syysäidit 2020

  Varhaisultra varattu vajaan kolmen viikon päähän, silloin on vkot 7+1
 14. Mel Peruskäyttäjä Lokaäidit 2020

  Aion mennä, luultavasti 7+ viikolla. En vielä varannut, mutta ehkä tänään varaan, kunhan saan päätettyä minne ja milloin.

  Lähetetty minun CLT-L29 laitteesta Tapatalkilla
 15. Eem Aloittelija Syysäidit 2020

  Aiomme mennä, takana edellisestä kierrosta kemiallinen raskaus ja kesältä keskenmeno. Esikoisesta emme olleet mutta nyt koen, että varhaisultra toisi mielenrauhaa odotukseen. Luultavasti pääsemme vielä neuvolan kautta, koska kiertoni on niin epäsäännöllinen etten ole varma lasketusta ajasta.:bored:
 16. pikkumartta Tuttu foorumilla Syysäidit 2020

  Olikos jollain muullakin jo tällä viikolla ultra? Mulla on lauantaina ja hitsi että jännittää :eek: menispä nää päivät nopeasti!
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 17. Zeero Peruskäyttäjä Syysäidit 2020

  Hirveesti houkuttais varata varhaisultra, mut hinta on kyl esteenä. Toki ekaa ultraa ei oo sinänsä pitkä aika enää, mut tuntuis kamalalle saaha vast sillo tietää et kaikki ei ookkaa hyvi :bored:
 18. Vauva2020 Aloittelija

  Mulla on ensi viikon keskiviikkona, viikot tällöin 6+6. Jännittää. Nyt parinä päivänä tullut hieman rusehtavaa vuotoa pyyhittäessä.:sad001
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 19. pikkumartta Tuttu foorumilla Syysäidit 2020

  Höh Vauva2020, noi vuodot on kyllä tosi inhottavia. Mulla tullut kerran verta vessakäynnin yhteydessä ja se säikäytti pahasti. Toivottavasti sullakin on kaikki hyvin ja vuoto loppuu.
 20. Nannu Tuttu foorumilla Syysäidit 2020 Tammikuunmammat 2016

  Olen kuullut monilta, että rusehtava vuoto on aika tavallista. Ruskea verihän on vanhaa verta, joten ei se välttämättä tarkoita mitään. Toivottavasti vauvoilla on kaikki hyvin :Heartred

  Mun äidillä tuli mun veljeä odottaessa vuotoa monta viikkoa alkuraskaudessa, eikä sille mitään syytä löytynyt. Ihan hyvin sujui raskaus ja terve poika syntyi :happy: Tämä oli kyllä 90-luvulla.

  Täällä olisi tasan 2 viikkoa ultraan, miten tämä aika voikin madella.. Latasin puhelimeenkiin sovelluksen, joka näyttää, montako päivää ja tuntia ultraan on.

Jaa tämä sivu