Varhaisultra

Keskustelun 'Syyskuiset 2020' aloitti pikkumartta, 26 joulu 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Bellarus Rakastunut foorumiin Lokamammat 2018 Syysäidit 2020

  Esikoisesta kävin varhaisultrassa ja niin taijan käydä tästäkin. Se oli ihan hyvä siinä vaiheessa kun sikiö kasvoi liikaa ja alettiin epäillä laskettua aikaa.
 2. MuoriPippuri Aloittelija Syysäidit 2020

  Meillä pääsee ihan neuvolan puolesta varhaisultraan. Ainakin aiemmilla kerroilla olen pääsyt, ellei nyt ole mitään muutosta tullut siihen asiaan. Vielä en ole neuvola-aikaa enkä ultra-aikaa varannut. Pitää ensi viikolla varata, kun käydään vanhemman lapsen kanssa neuvolassa.
 3. Kyfi5263010 Uusi käyttäjä

  Varasin ensi viikolle, kun on menkoista laskettuna 6 +4. Ollaan lähdössä lomalle heti sen jälkeen, ja tiedän etten voisi olla stressaamatta mahdollista tuulimunaa tai jotain muuta, jos en kävisi :)
 4. Sierra Iris Tuttu foorumilla Maalismammat 2018 Syysäidit 2020

  Mä kävin jo 'pika'ultrassa, eli nopeesti lääkäri vaan tsekkas viikot. Kk laskettuna olis ollu menossa jo vko 10, mutta koska epäsäännöllisen kierto, oli vasta 6+5.
  Ensi viikolla sit varhaisultra ja pääsee varaamaan nt-ultraa keskussairaalalle.
 5. Pikkupossu93 Aloittelija

  Jouduin sairaalaan ja ultrattiin muista syistä ja samalla toki näin vauvan. Yksi oli ja vastasi viikkojaan. :Heartbigred
  • Tykkää Tykkää x 5
 6. Purpure Aloittelija Syysäidit 2020

  Varhaisultra takana ajankohtana 7+1 ja pää pyörällä. :) Kohdusta löytyi kaksi sykkivää sydäntä omissa pusseissaan. :Heartred Kooltaan toinen päivän toista vanhempi. Mennään kahden viikon päästä tarkistamaan että kaikki jatkuu ok.
  • Tykkää Tykkää x 10
  • Voittaja Voittaja x 3
 7. Purpure Aloittelija Syysäidit 2020

  NewMoon joko teillä oli varhaisultra? Toivottavasti saitte hyviä uutisia. :smiley-angelic001
 8. NewMoon Rakastunut foorumiin Syysäidit 2020

  Juu oli viime viikolla! Vastasi täysin viikkoja ja syke oli hyvä :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 5
  • Voittaja Voittaja x 2
 9. Purpure Aloittelija Syysäidit 2020

  Ihanaa! :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 1
 10. NewMoon Rakastunut foorumiin Syysäidit 2020

  Nyt vasta luin tämän! Wau, onnea sinullekin :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 1
 11. Ritva S Peruskäyttäjä Syysäidit 2020

  Oiii.... Tuplasti Onnea tuolista Purpure!! Siis tuplista!!!! :brb:
  • Tykkää Tykkää x 1
  Last edited: 31 tammi 2020
 12. Hansski Peruskäyttäjä Syysäidit 2020

  Meillä varhaisultra oli juuri äsken (7+5), kaikki hyvin ja syke löytyi ❤️ Oman mielenrauhan takia käytiin, kun edellinen meni kesken.
  • Tykkää Tykkää x 3
 13. Tirpunen Aloittelija Syysäidit 2020

  Tekisi kovin mieli mennä, mutta taidetaan kuitenkin odottaa kuukauden päivät sinne nt-ultraan. Aluksi oli ajatuksena heti 6-viikolla mennä, mutta se jäi.
 14. MuoriPippuri Aloittelija Syysäidit 2020

  Tuplaonnittelut! :Heartred :) Meillä on myös keväällä 2 vuotta täyttävät kaksoset ja tuoreessa muistissa on vieläkin ensimmäinen ultra ja oli kyllä melkoinen shokki ja pää pyörällä muutaman päivän. :grin
  • Tykkää Tykkää x 1
 15. Takkutukkainen Aloittelija

  Oli pakko käydä perjantaina kovien vatsakipujen takia varmistamassa että kaikki on hyvin. Onneksi löytyi hyvin aikoja. Kävimme perhe-artella ja on kyllä ihana paikka. Pikkuinen voi hyvin, siellä hän näkyi ja sydän sykki kovasti. Viikotkin hieman nousi mitä itse olin kuukautisista laskenut. Niin ihanaa ja jännää❤️
  • Tykkää Tykkää x 3
 16. Hilmiz Aloittelija Syysäidit 2020

  Olen ihan kahden vaiheilla käydäkö varhaisultrassa vai ei. Tekisi kovasti mieli mennä, mutta sitten toisaalta tuntuu turhalle. Ehkä jos kaikki menee hyvin, niin jätän väliin.
 17. Minttuuu777 Aloittelija

  Mietin kovasti pitäisikö käydä varhaisultrassa. Esikoisesta ei käyty. Tämä tuntuu kuitenkin jotenkin epätodemmalta nyt, kun ei ollut varsinaisesti suunniteltu juttu..
  Luulen kyllä että aika kuluu paljon nopeampaan kuin esikoisen odotuksessa, että sen puoleen jaksaisin varmasti kyllä odottaa np-ultraankin.
  Toisaalta haluaisin jo kovasti kertoa jollekin muullekin kuin miehelleni ja haluaisin tietää varmasti että siellä joku oikeasti kasvaa..
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 18. Hilimainen Peruskäyttäjä

  Täällä olis huomenna varhaisultra (neuvolan puolesta) rv 7+2. Jännittää että onko siellä mitään ja mitä siellä on..
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 19. Unisieppari Peruskäyttäjä

  Me päätettiin sitten kuitenkin varata varhaisultra ja kannatti kyllä:Heartred Semmonen jännitys kyllä lähti, kun näki, että raskaus on varmasti oikeassa paikassa ja sydän lyö. Tarkentui myös tuo laskettu aika, kun hieman heittikin kuukautisista laskettuna.
 20. Hilmiz Aloittelija Syysäidit 2020

  Pääsin neuvolan kautta tarkistuttamaan, että kaikki on hyvin ja sieltä löytyi onneksi syke ja koko oli muutaman päivän isompi kuin olisi pitänyt. Kaikki siis hyvin ja pääsen itse huokaisemaan helpotuksesta.
  • Tykkää Tykkää x 4

Jaa tämä sivu