Ultrakuulumisia

Keskustelun 'Laskettu aika maaliskuussa 2014' aloitti Ninni*, 15 heinä 2013.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. piia84 Ihastunut foorumiin

  Tänään aamulla käyty np-ultrassa ja jännitti ja pelotti kyllä niin vietävästi! Ultraaja oli kuitenkin aivan mahtava :Heartred kertoi kaiken tarkasti ja osasi muutenkin ottaa tulevat vanhemmat hyvin huomioon. Siellä se pieni ihmisen alku köllötteli ja pyöri ja touhasi minkä kerkesi. Kaikki oli ok. nt oli sen millin ja kun niihin seulontoihin osallistuttiin niin 1:17 000 oli vastaus. Saatiin jo samantien aika myös rakenneultraan ja se onkin sitten lokakuun 23. päivä. :Heartred nyt tässä vain odotellaan masun kasvua ja juostaan neuvolassa :D
 2. Laura.P Uusi käyttäjä

  Voi onnea teille kaikille jo ultrassa poikenneille! Näistä onnellisista viesteistä saa itsekin voimaa. :love017 Meillä np ultra ens viikolla tiistaina. Tuntuu pitkältä ajalta odottaa sinne asti. Onnea kaikille odotukseen.:)
 3. amint Aloittelija

  :) Ekassa ultrassa käyty. Siellä se pikkunen tyytyväisenä nukkui ja vähän kun tökittiin niin venytteli ja pyöriskeli asentoaan. Uninen tyyppi ja ihan ihminen! Kaikki vaikutti olevan hyvin, niskaturvotuskin vain puoli milliä. Nenä ja vahva leuka näkyi selvästi, kaikki raajat ja viis sormea. Sydän sykki villisti. Huh, hurja tunne kyllä nähdä että tuollainen siellä nyt sitten on!
 4. miius Aloittelija

  Viime menkkojen perusteella ois pitäny olla tänään 11+4 ja oli se eka ultra :) Meni hyvin ja siellä se oli, mutta vastas viikkoja 11+0 , joten ku kävin aikasemmin sikiöseulannas siel verikokeis (sillon luultiin et oli 9+3 vissii että menny yli sen 9 viikon ) niin sillon olikin ollu vasta 8+6 elikkä päivästä kii et huomen uudestaa sit verikokeisiin ku on nyt menny kuitenkin sen yli 9 viikon :D Ei haittaa vaikka on pistelty nyt niin tiuhaan tahtiin ku oon maannu 3 tiputukses ku ollu tosi rajut pahoinvoinnit :sad001 mut oli nii ihana nähä et pikkusel oli kaikki hyvin :Heartred uus ultra varattiin jo ja ei malta kyl oottaa ku se on sitten isompi taas :Heartred kiva lukia et kaikil muillaki on menny hyvin ja tsemppi jatkoo !
 5. Nannai Aloittelija

  Tänään oli ultra. Sieltä löytyi oikein eläväinen tyyppi, pomppi minkä kerkesi. Kaikki näytti hyvältä. Ja vastasi viikkojaan 12+4.
  Ensin ultrattiin vatsan päältä, mutta siitä niskaturvotusta ei saatu mitattua.
  Joten ultrattiin myös alateitse ja sillonhan tyyppi masussa oli just käynyt nukkumaan, eikä suostunut millään vaihtamaan asentoa. Niskaturvotusta ei siis saatu mitattua, olen vähän pettynyt.
  Ensi viikoksi on sitten uusi aika, jospa sillon sitten näkyisi. Ultraaja tosin sano, että jos siellä niskassa jotain suurta turvotusta olisi ollut niin se olisi noissakin kuvissa näkynyt. Mutta mä haluan olla varma ja saada sikiöseulonnan tulokset. Edelleen pitää siis hieman jännätä.

  Mulle jäi tosta ultrasta jotenkin epätodellinen ja outo olo. Tuntu, että olisin katsellut jonkun toisen vauvaa. Olen toki onnellinen, että kaikki näytti hyvältä, mutta tää on vaan jotenkin epätodellista. En ikinä olisi voinut uskoa kaikkien keskenmenojen jälkeen olevani nyt tässä ja raskaana.
 6. Pömpylä Peruskäyttäjä

  Nannai, ihanaa kuulla kuulumisia :) Mä jännäilen perjantaihin... huh! Mut silti kaikkien kirjottamat kuulumiset ilostuttaa ja saa itsessä aikaan odotuksen tunteita. Muutenhan tää on just niin epätodellista aika ajoin :happy093
 7. +Mymmeli+ Tuttu foorumilla Maaliskuunmammat 2014

  Tänään oli vihdoin ja viimein myös meidän ultra. Kaikki oli miten pitääkin :Heartred
  Niskaturvotus oli niin pieni, ettei tahtonut edes saada mitatuksi. Vastasi viikkoja 12 (neuvolan kk mukaan laskettuna olisi 11+5). Sydän sykki ja kaikki näytti muutenkin todella hyvältä :Heartred
 8. Eea Tuttu foorumilla Kesäkuun äidit 2019 Marrasmammat 2016

  Täälläkin jännäillään omaa huomista ultraa, HUI :)

  Ihania ultrakuulumisia teillä, jes! Oon onnellinen teidän puolesta.
 9. riinkeli Aloittelija

  Eea minullakin on ultra huomenna :) vielä pitää reilu 13h jännäillä.

  Nannai oli tosi ihana lukea ultrakuulumisiasi :)
 10. Anksu Aloittelija

  Täälläkin ultraillaan huomenna ja jännitys on valtaisa, vähän jopa pelottaakin...
 11. Laura.P Uusi käyttäjä

  Nannai olipa ihana tarina. Ja mahtava lukea teidän muidenkin iloisia ultrakuulumisia. Meilläkin oli np-ultra tiistaina, ja kaikki näytti olevan hyvin. Pikkuisen isäkin koki pienen shokin kuullessaan ensimmäisen kerran masuasukkimme sydänäänet. En ole moista valoa aikaisemmin mieheni silmissä nähnyt, vaikka avioliittovuosiakin on takana jo 3. :love017 Aluksi pikkuinen torkkui, mutta alkoi sitten ensin vähän potkia ja kääntyillä, ja lopulta hän esitteli meille myös, kuinka masussa tehdään kunnon voltti. :)
 12. Perhonen* Aloittelija

  Kävin myöskin eilen np-ultrassa ja pieni maiskutteli lapsivettä, heitti seinämästä vauhtia ponnistaen komean voltin ja liikutteli kaikkia raajojaan, joten kaikki pienellä hyvin :Heartred ..Mutta edelleen on ikävyyksiä täällä, eli 3 viikon takainen kova vuotelu on paljastunut kohdun sisäiseksi hematoomaksi joka on jälleen viikossa kasvanut. Nyt määräys jäädä töistä pois vähintään viikoksi jotta veren virtaus hematoomaan saataisi loppumaan, päivittäinen ruskea vuotaminen loppuisi ja hematooma koteloituisi. -mitään muuta ei ilmeisesti ole tehtävissä joten aika avuton olo on. Pahimmillaan hematooma voi levitä istukan alle jolloin on riski että se irrottaa koko istukan ja tulee km. :sad001 Pelottaa mutta minkä teet..
 13. Perhonen* Aloittelija

  Kävin myöskin eilen np-ultrassa (12+4) ja pieni maiskutteli lapsivettä, heitti seinämästä vauhtia ponnistaen komean voltin ja liikutteli kaikkia raajojaan, joten kaikki pienellä hyvin :Heartred ..Mutta edelleen on ikävyyksiä täällä, eli 3 viikon takainen kova vuotelu on paljastunut kohdun sisäiseksi hematoomaksi joka on jälleen viikossa kasvanut. Nyt määräys jäädä töistä pois vähintään viikoksi jotta veren virtaus hematoomaan saataisi loppumaan, päivittäinen ruskea vuotaminen loppuisi ja hematooma koteloituisi. -mitään muuta ei ilmeisesti ole tehtävissä joten aika avuton olo on. Pahimmillaan hematooma voi levitä istukan alle jolloin on riski että se irrottaa koko istukan ja tulee km. :sad001 Pelottaa mutta minkä teet..
 14. Zallieh Peruskäyttäjä

  Onnea kaikille hyvistä ultrakuulumisista! Kiva lukea teidän juttuja.

  Meillä oli myös - viimeinkin! - tiistaina np-ultra, jota olin ehtinyt odottaa ja pelätä kamalasti. Pienellä näytti olevan kaikki kunnossa, niskaturvotus ok ja oli hereillä. Päästiin jopa näkemään, kuinka lapsivettä juodaan :) Kätilö löysi jopa munuaiset, joita yleensä päästään hänen sanojensa mukaan tarkastelemaan vasta rakenneultrassa. Viikoiksi merkattiin 13+0 ja la tarkentui: 5.3.

  Kolmen viikon päästä neuvolaan ja siitä neljä viikkoa toiseen ultraan! Sain virallisen luvan jo iloitakin, kun kysyin keskenmenon todennäköisyydestä. On tämä niin kummallista, kun ei näy eikä tunnu oikein mitään, tuntuu epätodelliselta.
 15. Nannai Aloittelija

  Perhonen kurja kuulla, mutta hyvä että sait lomaa niin saat rauhassa lepäillä. Toivotaan, että kaikki sujuu teillä lopulta hyvin.
 16. Anksu Aloittelija

  Terkkuja nt-ultrasta! Kaikki hyvin, vahva syke, vastattiin viikkoja ja turvotustakin vain 1,1mm :)
  Kätilön sanoin "kaikki niin hyvin kuin ihmislapsella voi olla".
  ImageUploadedByVau Foorumi1377772676.845857.jpg
 17. Nannai Aloittelija

  Voi ihanaa Ansku! Loistavaa, että sait vain hyviä uutisia.
  Ihana kuva, osaisinkohan mäkin laittaa tänne ultrakuvan...
 18. riinkeli Aloittelija

  Nyt on täälläkin ultra takana ja löytyihän sieltä yks nukkuva pirpana :love017 vastasi viikkoja 12+3 kuten kuukautistenkin mukaan eli LA pysyy samana ja niskaturvotus oli vain 1,3mm. Pituutta pirpanalla oli 5,8cm ja kaikki raajat ja elimet mitä tässä vaiheessa pitääkin olla, löytyi kyllä. Oltiin ensin lääkärineuvolassa ja lääkäri ei löytänyt sydänääniä niin onneksi oli ultra heti perään, vaikka sydämenlyöntejä ei ultrassa päästy kuulemaan niin pääsimme näkemään ne ruudulta ja siellä se kivasti pamppaili :) Rakenneultra onkin sitten lokakuun lopussa.
 19. Eea Tuttu foorumilla Kesäkuun äidit 2019 Marrasmammat 2016

  Jeeeee! Mahtavia kuulumisia kaikilla :)

  Täälläki kaikki vallan mainiosti. Vastasi viikkoja 11+4, eli päivä enemmä, ku menkoista laskettuna. Oviksen mukaan onki ollu koko aja tuo päivä enemmä :wink

  Niskaturvotus 1.3 ja kaikki oli muutenki mallillaa. Oli vikkelä tyyppi ja liikku kovasti. On se kumma ettei tuommosta vempuilua muka tunne!! Oon niiiiiiin onnellinen ja helpottunut!!!! Sunnuntaina (mittojen mukaan) olis 12 vk täynnä!!!! Hui. 46,8 mm oli pituus.

  Meilläki rakenneultra lokakuun lopussa. :) nyt huokasen! Ainaki yritän :)

  ImageUploadedByVau Foorumi1377783133.460652.jpg
 20. Nannai Aloittelija

  Eilen käytiin toisen kerran ultrassa ja nyt se niskaturvotus saatiin mitattua, eikä ollut kuin 1,3. Nyt voin oikeasti huokasta ja nauttia.
  Mahassa otettiin kyllä niin rennosti taas, hän tykkää makailla kohdun seinäämää vasten joten mittaaminen oli taas hankalaa. Mutta onneksi hänet saatiin lopulta vähän liikkumaan.
  Tällä kertaa ultraaja oli paljon mukavampi kuin viimeksi, ei voi kuin toivoa, että hän olisi meillä rakenneultrassakin.

Jaa tämä sivu