Ultrakuulumisia

Keskustelun 'Laskettu aika maaliskuussa 2014' aloitti Ninni*, 15 heinä 2013.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. pinkudaa Uusi käyttäjä

  täällä tänään varhais ultra kans takana viikot vastas 8+3 ja noista ei ollu mitään havaintoo ku ollu menkkoja monee kk :D mut siel se meiä pieni sykki toivottavasti kaikki nyt vaan menee hyvin :) kolmen viiko pääst oiski sit jo np ultra :)
 2. Mami83 Uusi käyttäjä

  Täälläkin käytiin tänään (7+2) varhaisultrassa ja siellä se pieni sydän sykki :Heartred Kaikki näytti kätilön mukaan erittäin hyvältä ja itsellekin tuli paljon varmempi olo siitä, että joku pieni matkalainen sieltä haluaa kovasti maailmaan tulla :) Ehkä nyt uskallan tuohon facebook-ryhmäänkin liittyä... Täällä on muuten tullut pahoinvointi oikeastaan viime viikosta lähtien aika kiitettävästi mukaan kuvioihin ja heti aamusta saa olla jotain tunkemassa suuhunsa, ettei paha olo pääse äitymään kovin suureksi. Syöminen on kyllä kivaa, mutta tämä jumalaton turvotus ei :sad001

  Niin ja siis mullahan ei alunperin edes pitänyt mennä varhaisultraan, mutta löysin Oulusta äitiysneuvolan, jossa ultraus maksoi vaan 50e. Mielestäni ei paha hinta siitä, että näkee kaiken olevan kunnossa.
 3. Eea Tuttu foorumilla Kesäkuun äidit 2019 Marrasmammat 2016

  Onnea kaikille hyvistä ultrakuulumisista :)
 4. Perhonen* Aloittelija

  Heips! Ihana tällainen sivusto mihin pääsee jakamaan kuulumisia kun ei tässä vaiheessa kukaan läheinen vielä tiedä mistään mitään, mutta pakko päästä jakamaan varhaisultrakuulumisia joka tehtiin tänään :) Oli ihan huippulaitteet gynellä, ultras vatsan päältä ja saatiin mukaan sekä dvd että tulostetut valokuvat 3d muotoisena värikuvina :) Maksoi 90,- mutta oli sen väärti! Pikkuinen siellä kasvatti käsiä kovaa vauhtia, sydän pampatti yli 170 ja miehellekin tuli tippa silmään kun jumputus kajahti ilmoille :Heartred Vastasi 8+5 mikä kaksi päivää enemmän kuin olin luullut. Siellä se nyt on, ihan todellisesti! Aika mahtava tunne kyllä :) Maanantaina sitten hyvillä mielin ekaan neuvolaan!
 5. Anksu Aloittelija

  Kutsu ekaan ultraan tuli!
  Näkyy osuvan rv:lle 12+2 :Heartred
  Tää on edelleen niin huikeeta koko touhu :)
 6. Jensku89 Aloittelija

  Mulla kun tuo edellinen raskaus päättyi ikävästi myöhäiseen km rv21+2, niin pelko tässä uudessa raskaudessa on kamala,joten halusin ultrattavaksi jo nyt. Tänään on siis käyty ultrassa rv 6+6,mulla on ollut normia pidempi kierto tässä kuussa ja olenkin vasta rv6+1,kaikki oli kuitenkin hyvin ja pieni papu oli 5mm pitkä ja sydän pamppaili komeasti 106/min,verenkierto toimi ja kaikki oli siis loistavasti!:Heartred nyt jos uskaltaisi jo vähän nauttia ja josko sitä jo uskoisi että meille vauva tulee :) laskettuaika siirtyi siis 27.3.14:Heartred
 7. Zallieh Peruskäyttäjä

  Onnea kaikille hyvistä ultrakuulumisista! Itse pääsin YTHS:lle varhaisultraan kahden varhaisen keskenmenon takia. Pelotti ihan kamalasti, mutta alkiolla oli kaikki kunnossa. Viime torstaina oli pituutta 25,1 mm (tosin lääkäri korosti, ettei ole erikoistunut alkioiden tutkimiseen, joten voi olla jotain muutakin) :) Nyt pitäisi olla viikkoja jo 9+6. Tuo oli melkoisen myöhäinen varhaisultra, kun YTHS on koko heinäkuun kiinni.
 8. Winksu Peruskäyttäjä Maaliskuunmammat 2014

  Huh! Kylläpäs helpotti. Käytiin tänään ultrassa. Saatiin lähete neuvolasta, kun ei noista viikoista ollut varmuutta. Ensimmäisellä käynnillä ei varmuudella saatu sikiötä näkyviin. Mutta tänään näkyi kuinka pikkuisen sydän siellä sykki :love017 Nyt selvisi viikotkin ja nyt on 7+3 ja pituutta pikkuisella oli 12,5mm :)
 9. Sintin mami Aloittelija

  Ihanaa lukea tällaisia uutisia. Itsellä on huomenna eka ultra. Miehen kanssa jännitetty jo monta päivää, että mitähän sieltä löytyy. Oon nähnyt unia, että tulee kaksoset, koska molempien puolella sukuja on siis todella paljon kaksosia, mutta ei vielä yhtään meidän sukupolvessa. Lisäksi hedelmöityshoitojen sanotaan lisäävän kaksosraskauden mahdollisuutta. No, huomenna se selviää. Tänään 9+4, joten aika myöhäinen varhaisultra, mutta ei se mitään. :)
 10. ParasNaksu Uusi käyttäjä

  Minäkin kävin eilen varhaisultrassa, ja tyyppi oli oikeassa paikassa ja sykkeet näkyi hienosti. Itkuhan siinä taas tuli :)
  Nyt sitten ekaa neuvolaa odottelemaan.
 11. Sintin mami Aloittelija

  Voihan kyynelten kyynel.... Tänään käytiin ultrassa ekaa kertaa ja nähtiin Sintti huitomassa. Kaikki kunnossa ja mittaa 29milliä. Laskettu aika vahvistui 9.3. ja olo helpottui heti, kun näki, että ihan oikeasti siellä on joku. Miehen kanssa ei osata olla ihmettelemättä asiaa ja hymyilemättä. :happy093
 12. Eea Tuttu foorumilla Kesäkuun äidit 2019 Marrasmammat 2016

  Täällä käytiin torstaina ultrassa ja nähtiin pikkunen taas. Kaikki oli hyvin. Ultra oli siis verenvuodon takia. Nyt on rv 8+5 ja seuraava ultra vasta syyskuun puolessa välissä rv 13+4!!!! Piiiiitkä aika :)

  Ihanaa, että kaikki oli hyvin Sintin mami ja muut :)
 13. Perhonen* Aloittelija

  Jälleen ihania uutisia ultrassa! Täällä siis oli reilu viikko sitten kammotusta ilmassa kun verta valui kolmisen tuntia ja yöpäivystyksen ultrassa silloin todettiin että kaikki ok, mutta antoivat kuitenkin ajan nyt reilun viikon päähän jotta näkee oliko se kuitenkin km ennakointia. Mutta eipä ollut ei! :happy118 Pikkuiselle kasvanut edellisen ultrauksen jälkeen varpaatkin jotka heilui niin vimmatusti! Sain taas tarkennusta mitanneelta lääkäriltä, eli sanoi viikkoja olevan nyt jo 10+4 (ei 10+2 mikä oli ed.ultran jälkeen tulos) eli LA muuttui samalla parilla päivällä. Nyt sitten 16 päivää seuraavaan np ultraan, silloin viikkoja sit kasassa jo 12+6! Ihanaa tässä kyllä se että tämä kamala ensimmäinen kolmannes senkuin hupenee, viikon päästä kun lääkäri kuuntelee sydänäänet saa jo huokaista :happy119
 14. Eea Tuttu foorumilla Kesäkuun äidit 2019 Marrasmammat 2016

  Ihanaa Perhonen :) varmasti ihan mahtava fiilis !! Antaa itellekki toivoa näiden veristen vuotojen keskellä (taas tänään on vuotanu)... :)
 15. Nannuska Peruskäyttäjä

  Ihanaa oli omin silmin nähdä varhaisultrassa 6 mm pitkä möykky :)Sydänkin sykki selvästi :love2 Äitini oli henkisenä tukena kun mieheni ei päässyt mukaan töiden takia, äitikin oli onnellisen näköinen nähdessään tulevan lapsenlapsensa :laughing002
 16. Ninni* Aloittelija

  Mulla oli tänään niskaturvotusultra ja kaikki oli kunnossa. :love017 Pieni oli kooltaan 51mm ja vastasi viikkoja 11+6 (la 27.2.), edellisen ultran perusteella olisi pitänyt olla 11+5 mutta eihän näissä minimaalliset heitot haittaa. Niskaturvotusta oli 0,98mm eli normaali ja kaikki muutenkin kunnossa. Ihanaa oli nähdä taas pientä kun oli jo niin ihmisen näköinen aiempaan katkarapuun verrattuna. :)
 17. Lil'P Aloittelija

  :love7 Kävin myös niskaturvotusultrassa ja kaikki hyvin. Parin päivän heittoa laskettuun aikaan , mutta ultraaja sanoi, että nukkuu niin kippurassa, että parin päivän heitto tulee helposti. Tosin eihän se muutenkaan ole niin tarkkaa , kunhan nyt parin viikon sektorilla tietää missä mennään.
  Turvotus oli normaali ja raajat , aivot sekä tarvittavat luut näkyivät hienosti.(sekä syke)
  Sitten saimme jo hiukan liikettäkin eli laiskimus kääntyi kyljelleen ja ojenteli jalkojaan vähän. :Heartred
  Kieltämättä katkarapu muistutti nyt enemmän Jaska Jokusta :laughing002

  Töissä varmaan ihmettelevät kun hymyilyttää koko ajan..
 18. Perhonen* Aloittelija

  Kävin tänään neuvolalääkärillä joka ei kuullut sydämen ääniä, laittoi lähetteen polille ultraan jossa kävin nyt sitten jo neljännen kerran 11+5 kuluessa.. Eli baby on kunnossa, ultrattu nyt viikon välein viikolta 8 lähtien kaikkien vuoto-ongelmien vuoksi. MUTTA siis kaikki hyvin joten eihän silloin yksikään kuvaus ole ollut turha :) np ultra nyt ensi viikolla sitten!
 19. Nannai Aloittelija

  Voi hitsit kuinka ihanaa lukea näitä hyviä uutisia.
  Meillä on vielä viikko aikaa ultraan, en malta odottaa. Viime ultrasta on jo 3 tai 4 viikkoa aikaa, joten jännittää hurjasti onko mahassa kaikki hyvin.
 20. riinkeli Aloittelija

  Kiva lukea miten muitten raskauksissa edetään :) itse en käynyt missään varhaisultrassa vaan ensimmäinen eli np ultra on ensi viikon torstaina kun mennään jo 12+3, samana päivänä on myös toinen neuvola. Saan vaan toivoa että tuleva isä pääsee paikalle.

Jaa tämä sivu