Ultra- ja neuvolakuulumiset

Keskustelun 'Laskettu aika helmikuussa 2015' aloitti Femi, 23 kesä 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. tiada92 Rakastunut foorumiin

  Sain uuden ajan sinne maanantaille,mut ne ei lähe kyl sillonkaa välttämättä sitä käynnistää.. Täst itkust ei vaan tuu loppuu.. Pakko tänää varmaa lähtee takas sinne nää kivut vie multa tätä menoo tajun..
  Last edited: 12 helmi 2015
 2. Lottie Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015 Huhtimammat 2017

  Nyt päikkäreille tiada ja sitten syöt ja keräät voimia!
 3. tiada92 Rakastunut foorumiin

  Emmä näitten kipujen kans kykene nukkuu ja mitä tää vuoto nyt on?:O
 4. Touhotin Peruskäyttäjä

  Yritä aatella positiivisesti, ne kivut kypsyttää kohdunsuuta! Ja vuoto kuuluu asiaan ronskin sisätutkimuksen jälkeen. Itellä teki myös kipeetä viimesin kontrollin sisätutkimus ja loppu ilta oli tuskaa.. Vaan ei mitään verrattavissa synnytykseen.. :O ja itsellä kohdunsuu aukes 3cm->4cm..
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. Naksu Tuttu foorumilla Helmikuunmammat 2015

  Olipa Tiada sulla pska(sori) käynti polilla :sad001 Mutta tosiaan totta tuo mitä Touhotin kirjoitti äsken, että vuoto taitaa johtua ronskista sisätutkimuksesta ja saattaa auttaa ilmeisesti synnytyksen käynnistymisessä. Mutta SILTI lääkärin pitäis lopettaa tutkimus jos asiakas sitä pyytää ja on noin kivulias! Tsemppiä paljon sulle, ja nyt vaan voimien keräilyä synnytystä varten! :Heartred
 6. tiada92 Rakastunut foorumiin

  Mä oon aivan loppu näitten olojeni kans..Edes laskiaispullat ei parantanu mieltä :sad001 Nyt sit vaan kärsitään..
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 7. Janna75 Naimisissa foorumin kanssa

  Voitko Tiada ottaa jotain muuta särkylääkettä? Jos joku lääke edes vähän helpottais kipuja. Tai auttaako lämmin tai kylmä?
 8. tiada92 Rakastunut foorumiin

  Mä en saa syödä ku tota panadolii ja kuuma suihku ei auta mitään..
 9. Mju82 Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Panadolin maksimi vuorokausi annos on aika iso aikuisille aloitusannos 500 mg paketin mukaan 1 g eli 2 tabua kerralla ja maksimiannos per vuorokausi on 4 g eli 8x500 mg tabua voisi ajatella että sisätutkimuksen kipu katoaisi jollain 1-2 g määrällä.


  Sent from my iPhone using Vau Foorumi
 10. tiada92 Rakastunut foorumiin

  Mul vuotaa verta nyt ja kaamee kipu vatsalla ja selällä nooh.. Soitin synnytys päivystykseen ja vastaus oli joo seuraile sitä vuotoa ja ota yhteys jos vuoto ja kipu ei lakkaa.. Jep jep nii ja puhelimes kai sä tiedit et voit ottaa 1 g panadolii 3 x päiväs.. Jooh tiesin ku syön niitä päivittäin!:sad001
 11. Mju82 Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  No voi onpa kurjaa :sad001 mutta sait nyt toimintaohjeet, yritä saada lepoa ja vähän rentoutua vaikka se onkin helpommin sanottu kuin tehty niin saattaa ronsu lähteä tulemaan ihan oma-aloitteisesti :)


  Sent from my iPhone using Vau Foorumi
  • Tykkää Tykkää x 1
 12. Edit Peruskäyttäjä

  Mekin käytiin neuvolassa tänään. Pissa puhdas, rr 120/67, rauta oli jollain ihmeen kaupalla noussut 120 vaikka en ole yli kahteen viikkoon syönyt Obsidania kun koira teki paketin lopusta selvää.. :O

  Terkka kiitteli että harvoin näin hyväkuntoista ja positiivista odottajaa enää tässä vaiheessa näkee. :P

  Vavella painoarvio 3300g ja tuumasi että ei tule jättiä vaikka menisi yli la:n. Pää on syvällä lantiossa joten saa mennä istuen sairaalaan. :)
  • Tykkää Tykkää x 7
 13. MadR91 Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Tiada, se käynnistys ei oo mikkää läpihuutojuttu, jos sulla paikat epäkypsät, se tod näk tulee tekemään äärimmäisen kipeetä, kestämään kauan. Eiköhän olis parempi vaan ootella ihan rauhassa vielä, et paikat kypsyy. Ja jos ronsu tulis itellään, kestäisit koko prosessin paremmin.
 14. Happy79 Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2015

  Multa jäi se hikka-asia kysymättä kun menin niin tolaltani tuolla lääkärissä! Ei tehnyt amnitestiä (lapsivesitestiä) vaan suoraan sisätutkimuksen ja sanoi "joo, kohdusta vuotaa. Lähde synnärille". Me oltiin siinä huuli pyöreenä, että nyt vai..? Kirjotti lähetteen jopa, mutta vähän ympäripyöreesti sanoi että lähdet sitten kuin siltä tuntuu...?? No soitin kotoota synnärille (tunnin ajomatka) ja ne sanoi, että kun on kerta eilisiltapäivästä kirkasta vuotoa tullut niin tänne nyt. Me oltiin tuon miehen kans taas, että apua..mihin me on ryhdytty... No se lähti hoitamaan hepat ja kohta lähdetään ajelemaan. Sisko on onneks viikonlopun vauvateholla töissä jos tirppa nyt jonkun tulehduksen ehtii saada :sad001
  • Tykkää Tykkää x 16
 15. Janna75 Naimisissa foorumin kanssa

  Iiik, se on menoa nyt Happy! :) Pidähän meidät ajantasalla. :)
 16. Happy79 Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2015

  Minä odotin selkeää vesien menoa tai supisteluja! Eilen se limainen vuoto vain pikkuhiljaa muuttui vetiseksi ja tämäkin tulee ihan eri tavalla kuin ennen. On niim tyhmä olo.
 17. masc Tuttu foorumilla

  Voi iik Happy.. Toivottavasti nyt ei mitään tulehduksia kuitenkaan! Tsempit :Heartred
 18. Mju82 Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Happy tsemppiä sinne kovasti noita ei voi tietää kai sitten ikinä etukäteen mutta hyvä että pääsette seurantaan nyt ja ihanaa kohta voi teidänkin vauva olla maailmassa :)


  Sent from my iPhone using Vau Foorumi
 19. Mju82 Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Mulla ois yliaikaiskontrolli nla 16.2 varattuna mutten millään haluis enää mennä tosin pitäis hakee vielä pari pussilakanasettiä ja ehtiä sheivaa jalat ja bikinirajat ja harrastaa seksiä ja lukea kirjaa ja tehdä kouluhommia ja vielä kiriä vähän univelkaa takas ja ja. Miksiköhän se ei vielä synny ??? :)
  Taitaa lähtee synnytys käyntiin yöllä kun päivisin on niin haipakkaa ettei ehi...


  Sent from my iPhone using Vau Foorumi
  • Tykkää Tykkää x 9
 20. Lottie Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015 Huhtimammat 2017

  Wou Happy!! Tsemppiä!!:)

Jaa tämä sivu