Tyttö vai poikaolo? (Ei käytössä!!)

Keskustelun 'Laskettu aika huhtikuussa 2016' aloitti Nanaa_, 23 elo 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Tiltti Puuhakas puhuja

  Täällä tyttöolo minkä tajusin siitä et kun kuvittelen vauvan niin kuvittelen sen tytöksi. Mutta johtuisiko siitä että on kokemusta jo 2 tytöstä niin se on tuttu ja turvallinen tapa ajatella vauvaa :D yhden vauvaunen oon nähnyt jossa vauva oli poika. Aika yllättynyt oon jos poika tulee. Oireiden puolesta veikkaisin myös tyttöä. Hedelmät ja makea maistuu (tälläkin kertaa)

  15+5
  • Tykkään Tykkään x 1
 2. Tiltti Puuhakas puhuja

  Täällä kans vauvan syke ollut 150-160 tietämillä vaikka alkuraskaudessa taitaa aina olla korkeampi. Näin ainakin neuvolatäti sanoi. Missäköhän vaiheessa tasaantuu?
  Jos hedelmöittymisen perusteella pitäis veikata niin ois poika tulossa kun ovispäivänä puuhailtiin. Mut tiedä näistä :)
 3. Maatu Sanaisen arkkunsa ammentaja Huhtimammat 2016

  Tänään käytiin vaateostoksilla, mä vetäydyin sinne poikavaatteiden luo ja mies haaveili prinsessamekoista. Tiedä häntä. Mä en oo yhtään perillä noista muista myyteistä paitsi ruokahimot, suolainen vai makea. Mulla ainakin menee mielummin tomaattikeitto kun suklaalevy, mikä ei ennen olisi tullut kuuloonkaan :)
 4. Rumpnisse Hyväntuulinen höpöttäjä

  Rumpnisse / poika (60%) / Ei selvitetä / ?

  Miehen suvussa kaikki tuntuu saavan vaan poikavauvoja, joten siitä syystä ehkä tuntuu enemmän siltä että poika olisi tulossa. Itsellä tosin perheessä on aikamoinen naisvalta, joten tiedä sitten. :) Myös siitä arvuuttelisin poikaa, että mun tekee enemmän mieli suolaista kuin makeaa, vaikka ennen raskautta olin varsinainen sokerihiiri.
 5. Ruusa# Supliikin supersankari Huhtimammat 2016 Elomammat 2017

  Ihana lukea näitä tyttö/poika-arvailuja :) Ja mielenkiinnolla odotan pitääkö nuo makeaa/suolaista enteet paikkaansa!
  • Tykkään Tykkään x 1
 6. Pihla Varmaotteinen viestittelijä Marraskuiset 2021 Huhtimammat 2016 Kesäkuunmammat 2014

  Pihla / Tyttö (70 %) / ? / ?

  Esikoisesta oli ihan poikaolo ja poikahan se oli. Nyt en tiedä tuntuuko enemmän tytöltä vaan siksi kun ehkä ajattelen nyt olevan tytön vuoro. Mutta veikataan noin.
 7. iiikku Näppärä viestien naputtelija

  iiikku/poika 60% /?/?

  Jotenkin vaan on vaan poika olo. kiinalaisen syntymäkalenterin mukaan tyttö ja mies on kanssa tyttö kannalla :) saas nähä kumpi tulee!
 8. siripiri_79 Sukkela juttelija

  Siripiri_79/tyttö (95%)/?/?

  Mulla oli ekassa raskaudessa selkeä linea negra ja tyttö sieltä tupsahti :)
 9. Babuu Näppärä viestien naputtelija

  Mulla kääntynyt poikaolo hieman tytöksi.. Pojan aikaan tuli se viiva mahaan.. Pahoinvoinnin puute taas oli pojan juttu mut mut.. On tää oottelu vaan niin!!! Ja huomaan vaatteita katsellessa, että tyttöjen jutut kiinnittää enemmän huomiota.. Oon kyl muutenki semmonen että väreistä tykkään..
 10. eloisamami Hyväntuulinen höpöttäjä

  Muk tyttöolo on vaihtunu ihan poikaoloksi.. Oon tässä jo pari viikkoa pähkäillyt ja nyt veikkaankin että poika olisi tulossa.. Ru vasta vajaa 3vk päästä rv 21.. Mulle saa siis vaihtaa arvaukseksi poika 69% :D
 11. Maatu Sanaisen arkkunsa ammentaja Huhtimammat 2016

  Ru takana ja tyttöä luvattiin! Ihanaa!
  • Tykkään Tykkään x 9
 12. Daisy Kommentoinnin ninja Huhtimammat 2016 Lokamammat 2017

  Daisy / poika (70 %) / ? / ?

  Poikaolo on lähinnä sen takia, että meillä kummallakin on vain veljiä. Toki molemmat on yhtä ihania ja halutaan kyllä ru:ssa tietää kumpi on tulossa (jos vaan näkee). Jotenki aattelisin, että muuttuisi konkreettisemmaksi koko toukka ja olisi kiva katsella vaatteita sukupuolen mukaan, miettiä lastenhuonetta ym. :)
 13. Camillainen Sukkela juttelija Huhtimammat 2016

  Munkin täytyy ehkä kirjata veikkaukseni ennen joulukuista rakenne-ultraa. Vahva olo kumpaankaan suuntaan ei ole mutta toivotaan tyttöä pojan seuraksi. Ihan erilainen raskaus kun pojan odotus. Oon myös nähnyt unta että tyttö syntyi, mun äiti myös tytön kannalla (ehkä myös toiveajattelua).

  Camillainen / tyttö (60%) / ? / ?
 14. Kyfixfix Seurustelun sensei Toukokuunmammat 2014

  Kyfixfix / Poika 80% /?/?

  Tyttöä vähän toivon, kun kaksi poikaa jo täällä viipeltää, mutta kyllä melkoinen poika olo on, vaikken tyttö oloista mitään tiedäkään :joyful: Toisaalta taas raskaus on ollu aika erilainen ku kaks edellistä, mutta kaikki testit yms. viittaavat poikaan. Hedelmöittymisestä en oikein osaa sanoa, kun se ei taida uä:n laskelman mukaan ihan pitää paikkaansa, joten uskon, että siellä on vaan taas joku isompi möhkäle :p Viikko sitten ultrattiin lääkärissä ja haarukset siinä kyllä vilahti, mutta en tiedä kummat ne oli :wideyed: Odotellaan RU:ta..!
 15. napiainen Sukkela juttelija

  17+2 menossa ja ei mitään tuntemuksia kumpi voisi olla.. :p ehkä hieman poikaan kallistun, mutta se selviää ru:ssa neljän viikon kuluttua.

  napiainen / poika (60%) / ? / ?
 16. huhtivauva16 Näppärä viestien naputtelija

  Mun tyttöfiilis ei oo kadonnu minnekään... Laitoinkohan jopa 95% :) noh.. Huomenna se selviää! :) toivottavasti!
 17. winks Päivystävä dosentti Huhtimammat 2016

  Linea negra ja matala syke oli edellisellä kerralla ja poika tuli. Makeanälkä oli normaalilla asteella = korkea. Ja happamat tuotteet ovat aina kelvanneet, kuten myös suolaiset.

  Onks kukaan kuullut sanonnasta tyttö vie äidin kauneuden raskauden aikana?
 18. Ruusa# Supliikin supersankari Huhtimammat 2016 Elomammat 2017

  On kuultu kauneuden viemisestä :D Mulla iho kukkii näppylöitä ja ultran mukaan pitäis sanonta paikkansa. Normaalista pienentyneen makeannälän perusteella oisin veikannu poikaa. Lieväoireinen oon ollu muutenkin. En ole oksentanutkaan kertaakaan. Mahan muodosta vielä vaikea päätellä...
 19. Tiltti Puuhakas puhuja

  Mulla kaksi tyttöraskautta takana ja ei ole vienyt kauneutta (ei ollut näppyjä tms). Maha ollut poikamaha.
 20. Pähkinä80 Keskustelun kolmiottelija Huhtimammat 2016

  Tää on jännää aikaa, parin viikon päästä se selviää!!

  Veikkaan 80/20 poikaa.

  Ei ole tuntemuksia puoleen eikä toiseen. Pojan puolesta puhuisi hyvä vointi raskauden aikana ja ihokin on ollut kuulas. Sikiön syke tasaisesti 150+ joka mittauksella.

  Tytön puolesta taas kertoisi hirveä makeanhimo ja vatsakin tuntuu leviävän ainakin tässä vaiheessa sivulle.