Tyttö vai poika?

Keskustelun 'Maaliskuiset 2019' aloitti Uusperhesatu, 16 touko 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Mangusti_ Ihastunut foorumiin Maaliskuun äidit 2019

  N. viikko sitten näin unta, että raskaus oli paljon pitemmällä ja siinä tuli yhtäkkinen tajuaminen, että totta kai tämä on poika. Herättyäni en ollut niinkään varma. :D Mies puhuu lapsesta poikana, vaikkakin olisi yhtä onnellinen tytöstäkin.
 2. Epsu Rakastunut foorumiin Maaliskuun äidit 2019 Helmikuunmammat 2016

  Meillä esim mun vanhemmat "olettaa" että on tyttö, yrittää pohtia tytön nimiä yms :D esikoinen on poika ja mä jotenki kuvittelen et tää toinenkin on.
 3. Hidkau Tuttu foorumilla Marrasäidit 2020

  Toi on muuten "hauska" ku jotku ihmiset olettaa että kun perustetaan perhettä nii se on poika ja tyttö ja thats it. Ei voi toivoa samaa sukupuolta olevia lapsia.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 4. Clownn Tuttu foorumilla

  Meillä anoppi tuumas esikoisen synnyttyä, "nyt teidän täytyy enää pikkupoika tehdä niin on täydellistä". No jaa.. Voin kuvitella anopin pettyneen ilmeen mikäli nyt tuliskin toinen tytär.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 5. Crienne Aloittelija

  No tämä just! Tiedän, että ainakin miehen puolen vanhemmat toivovat kovasti että tämä toinen ois tyttö :shifty: Musta taas olis ihanaa jos olis veljekset!
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 6. Hankikanto Naimisissa foorumin kanssa Joulukuun äidit 2019

  Mä en tiedä kumpi, ja jos siis näistä vuodoista selvitään eteenpäin elossa niin kumpikin käy, mutta mies oli nähny viime viikolla unta että pieni poika sanoi "isi" ja kiipes syliin. :Heartred :Heartred :Heartred
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 7. Zuila Aloittelija

  Pakko päivittää tilannetta. Näytin miehelle ultrakuvaa ekalta neuvolakäynniltä ja hän sanoi saman tien, että poika tulee! :grin aiemmin sanoin että hän veikkasi tyttöä, mutta jos miehen ultrakuva meediokyky pitää paikkansa, me saadaan toinen poitsu. Saa nähdä miten käy :p
  • Hauska Hauska x 2
 8. Hempuliini Tuttu foorumilla

  Yks siel vaan ole mut eikö hän se oo poika:)
 9. Dyylia Peruskäyttäjä

  Mulla on ollu alusta asti vahva tunne tytöstä :D en tiedä miks.. Jotenkin vaan ollu. Raskaus ei poikkea hirveesti esikoisen raskaudesta, hän siis poika mutta oireet ovat selkeästi vahvemmat nyt. Näin jo untakin tytöstä, mutta niin taisin nähdä ekassa raskaudessakin. Olin ekasta aivan varma että tulee poika ja niinhän sieltä tulikin :) Saa nähdä kyllä, jännittävää!
  • Tykkää Tykkää x 1
 10. Riviera Ihastunut foorumiin Maaliskuun äidit 2019 Kesä-äidit 2020

  Mulla on tunne pojasta, mutta unissa on joka kerta pieni tyttö.

  Ihan sama kumpi sieltä tulis, kunhan vaan olisi terve.
  • Tykkää Tykkää x 2
 11. Sunflower Aloittelija

  Jostain syystä on tyttöfiilis.
 12. Kanerva89 Tuttu foorumilla Huhtikuiset 2021

  Mulla on jostain syystä tyttöfiilis. Raskausoireet ovat olleet niin erilaisia kuin esikoisesta, joka on poika. Tosin eihän se välttämättä mitään kerro. Kahdesti unissa on vauva on tosin ollut poika.
  • Tykkää Tykkää x 1
 13. hiekotuskivi Aloittelija

  Yksi on tuloillaan ja mulla alkanu pyörii vaan tyttöjen nimiä mielessä. Muutenkin ajattelen vaan vaaleanpunaisia vaatteita ja prinsessajuttuja tulevaan lastenhuoneeseen :O
 14. Kanttarelli Peruskäyttäjä

  Alkuviikkoina tytön nimeä pyörittelin huomaamattani mielessä, mutta nyt kääntynytkin ehkä poikaoloon. Käytettyjä tavaroita etsiessä netin palstoilta huomaan tyttökuosien kohdalla ajattelevani, että ei näitä voi ostaa, kun tulee poika.
 15. Rockabella93 Aloittelija

  Mulla on ollut poikafiilis pitkin raskautta, mutta pieni toive oli josko tyttö olis kuitenkin tällä kertaa ollut tulossa :) tänään nt-ultrassa sitten aika vedenpitävästi näky poika olevan tulossa :Heartred Olen tietysti onnellinen uutisesta ja uskon sen pienen tytöntyllerönkin tulevan sitten meidän perheeseen kun hänen aikansa on :) On tässä se hyvä puoli ettei tarvitse pistää koko vaatekertaa uusiksi kun olen kuitenkin esikoispojan vauvanvaatteet säilyttänyt visusti :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 16. hiekotuskivi Aloittelija

  Ainakin tämän syke- ja nub teorian mukaan meille tulee tyttö. Sellasilla fiiliksillä ollaan tässä oltukin. Vielä ei mitään värejä viitsi hankkia, mutta pian sekin selviää.
 17. Clownn Tuttu foorumilla

  Mikäs tää nub on? O:)
 18. Clownn Tuttu foorumilla

  Löysinki tuosta nubista infoa ja kuvia katsellessa näyttää vahvasti pojalta. Nt-ultrassa sanottiin että ois poika ja kiinalaisen syntymäkalenterinkin mukaan ois poika. Kai se rakenne ultrassa varmistuu :D

  No anoppi on ainaki tyytyväinen..
  • Tykkää Tykkää x 1
 19. hiekotuskivi Aloittelija

  Netistä löytyy paljon tietoa. Joku jenkkien hömpötys teoria joka toimii vain 12-14 viikolla otetussa ultrakuvassa. Vaikea itse selittää :)
 20. helmimeri Ihastunut foorumiin

  poika, se fiilis mulla on jotenki

Jaa tämä sivu