Tuleva synnytys

Keskustelun 'Laskettu aika huhtikuussa 2016' aloitti Iltatähti79, 21 tammi 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Iltatähti79 Kommentoinnin ninja Huhtimammat 2016

  Hyvä että asia on hoidossa!
 2. winks Päivystävä dosentti Huhtimammat 2016

  Hyvä, että sait lähetteen, Esikoinen.

  Kaikissa synnytystavoissa on hyvät ja huonot puolensa - siis myös silloin kuin kaikki on mennyt hyvin (ei tuijoteta liikaa kaikkiin kauhukertomuksiin :), ne kun kuitenkin ovat poikkeuksia)
 3. Esikoinen2016 Puuhakas puhuja

  Ihana saada symppisvastauksia,kiitos :Heartred
 4. Iltatähti79 Kommentoinnin ninja Huhtimammat 2016

  Tietenkin saat ystävällisiä vastauksia, ei tässä missään vauva.fi palstalla olla :wink
  • Tykkään Tykkään x 2
  • Hauska Hauska x 2
  Last edited: 9 helmi 2016
 5. HeiNi Oman äänensä löytänyt

  Itse voin sanoa sektiosta sen verran, että esikoisen kohdalla päädyttiin kiireelliseen sektioon kun synnytys ei edennyt.. (olin siis käynnistettävänä ja aukesin 4cm ja sit ei mitään..). Olin koko toimituksen hereillä, enkä tuntenut mitään. Paitsi toki kun vauvaa autettiin ulos ja avustaja työnsi ylävatsasta jotta vauva saatiin ulos. Esikoinen syntyi 5 aikaan aamulla ja illalla nousin ekan kerran pystyyn hoitajan avustuksella. Seuraavana aamuna kävin muistaakseni ekan kerran suihkussa, jolloin kävelin jo ihan itse. Haava-alue ei ollut missään vaiheessa kipeä, toki sain panadolia ja buranaa tietyin väliajoin.. Kipein paikka oli ylävatsa josta vauvaa työnnettiin. Itsellä ei sektiosta ole pahaa sanottavaa, mutta tällä kertaa kyllä haluaisin kokea alatiesynnytyksen.
  • Tykkään Tykkään x 1
 6. Millier Sanavalmis juttuseppä

  Kyllä tuo sektio kuulostaa inhottavalle.. Ajatuskin siitä, että makaat pöydällä maha auki, alkaa heikottaa. Vaikka mua vähän tuo alatiesynnytys hirvittääkin (kun on isompi vauva) niin kuulostaa tuo sektio tuskaisemmalta ainakin jälkikäteen.. Mulla ei nyt oo mitään syytä sektiolle, mut mietinpähän vain.. :rolleyes:
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 7. Babuu Näppärä viestien naputtelija

  Mullaki aina ollu pelkona nimenomaan se, että joutuiski yllättäen leikkuupöydälle. Eli ei oo ees mulle vaihtoehto. Mut en mä täysin oo varma haluaisinko synnyttää alakauttakaan.. Riippuu niiiiiin siitä tilanteesta. Nyt jännittää ja miettii ja sit tositoimissa ei ennätä mietiä! :D
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1