Tuhruvuoto

Keskustelun 'Laskettu aika helmikuussa 2017' aloitti Bianca_1986, 30 touko 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Arctic Vasta-alkaja

  Moikka! Tein uuden ketjun jo tästä asiasta mutta huomasinkin sitten tämän keskustelun joten siirrän tekstini tänne ja poistan tuon aloittamani ketjun :) elikkä kyse tuosta rusehtavasta tuhru vuodosta alkuraskaudessa ja voimakkaasta kirkkaan verisestä vuodosta

  "moikka!
  Hirmun huono olen kirjottamaan tälläisille palstoille mutta itselle pieni toivon kipinä tälläisistä keskusteluista heräsi, joten päätin alkaa kirjoittaa omaa tarinaani (joka vielä hyvin alkuvaiheessa) jos siitä olisi apua ja helpotusta jollekkin muulle
  Tällä hetkellä itsellä menossa rv 11+5 ja toinen lapsi kyseessä. Ensimmäinen on kyllä jo kohta 10v joten tuntuu ihan siltä kuin olisi esikoinen, koska ei mistään enään mitään muista. Itse olen tällä hetkellä 30v. Ensimmäinen raskaus sujui hyvin ilman minkään näköisiä ongelmia ja siksi tämä toinen onkin ehtinyt peläyttää jo monta kertaa. Np-ultra on vasta viikon päästä joten vielä tietysti jännitystä riittää mutta tulen sitten päivittämään vielä tilanteen. Mutta mennään itse asiaan

  Rv 7+5 alkoi pieni rusehtava tihuttelu vuoto. Aluksi huomasin vuodon vain vessassa käydessä ja pyyhkiessä. Mutta loppu päivästä alkoi vuoto tulla hiukan enemmän. Paniikki tietenkin iski ja olimme mökillä ja oli vielä juhannus joten eipä voinut soitella neuvolaan yms. No onneksi on Google ja monesta keskustelusta selvisi että tällänen vuoto voi olla normaalia. Vuotoa kesti muutaman päivän ja ensimmäinen neuvola käynti oli onneksi rv8+1, eli montaa päivää ei siihen enään ollut.

  Rv 8+1 ensimmäinen neuvola ja Mehiläisessä ar-ultra. Kaikki hyvin, pikkuisen sydän löi eikä mitään vuotoa ollut eikä näkynyt mistä olisi johtunut. Käski olla huolissaan vasta jos vuoto olisi voimakasta ja kirkasta verta.

  Rv 8+5 pe-la välisenä yönä seksin aika alkoi todella voimakas veren vuoto. Verta oli joka paikassa ja todella paljon. Seisoin suihkussa puolen yön aikaan varmaan puoli tuntia ja verta vaan tuli ja tuli... Myös pieniä hyytymiä mutta ei mitään isompaa. Eikä myöskään minkään näköisiä kipuja. Olin täysin varma että keskenmeno tuli.
  Aamulla päivystykseen jossa ei mitään asialle tehty vaan käskettiin ottaa maanantaina yhteyttä neuvolaan jos vuoto vielä jatkuu. Koska ei ole kipuja ei välttämättä tarkoita että olisi mennyt kesken. Suht samanlaista vuotoa kun menkkojen aikana jatkui koko päivän.

  8+6 Sunnuntaina vuoto oli muuttunut tummemmaksi vereksi mutta edelleen sitä vuosi suht voimakkaasti ja aamulla pönttöön tuli iso hyytymä, tämä viimeistään kertoi itselleni että keske on mennyt. Edelleen sairaalassa käskettiin ottaa yhteyttä neuvolaan maanantaina ellei kivut ala sitten jo aikasemmin jolloin voi päivystykseen tulla hakemaan kipulääkkeitä. Mutta ei kipuja alkanut.

  9+0 maanantai vuoto taas pientä rusehtavaa tihuttelua ja neuvolasta lähete äitiyspolille ultraan ja ajan sain seuraavaksi päiväksi.

  9+1 ultraan jossa kerroin lääkärille tilanteen ja sen ettei siellä enää mitään ole. No ei muuta kun pöydälle ja katsomaan ja siellähän se meidän sintti vielä heilutteli ❤️ Tunne oli ihan käsittämätön. Vuotoa ei enää ollut eikä he meille syytä osanneet kertoa, tälläistä voi kuulemma aina välillä olla...


  Oli ehkä yksi elämäni rankimmista vkl... Olimme jo kaikille ketkä asiasta tiesivät ilmoittaneet että keskenmeni ja itkeneet asiaa 3pvä. Noh vielä tietty ollaan todella alussa joten ei koskaan voi tietää miten asiat menee mutta ehkä taas viikon päästä olemme vähän viisaampia ja toiv edelleen kaikki masussa on hyvin. Kirjottelen tänne kyllä sitten vielä kuulumisia sieltä ultrasta. Lähinnä halusin tämän kirjoittaa jo nyt jos kirjoitus toisi jollekkin edes pientä toivoa jos samassa tilanteessa on"
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
  • Tykkään Tykkään x 1
 2. rbck Näppärä viestien naputtelija Helmimammat 2017

  Tänään tuhruttaa.. Laskin et jos ajattelis karkeesti 32 päivän kierrolla ni pitäs olla menkat näihin aikoihin. On aina tasaseen tahtiin tiputtanut sillon tällön. Sitä fiilistä nyt ehkä vaan lisää se et ku muutenki sais suojaa pitää :S
  14+0
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 3. lambi Kunnioitettu kommentaattori Toukokuunmammat 2014

  Eikö pikkuhousunsuoja riitä tuohon tuhruttamiseen rbck? Sitten vaan sidettä kehiin. Varmaan aika piinaavaa-kovasti voimia tuonkin vaivan kestämiseen. Sitä niin olettais että raskaana ei ainakaan vuotoja tarvitse sietää:cwm.

  Kuinkas sulla on mennyt Arctic?
 4. rbck Näppärä viestien naputtelija Helmimammat 2017

  Lambi, juu riittää semmonen mut sitä tarkotin et ku muutenki on tavallista kosteempaa tuolla ja siihen pieni suttu päälle ni on iso ero normaaliin :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 5. Miukuli83 Hyväntuulinen höpöttäjä Helmimammat 2017

  Pientä tihuttelua ollut nyt viime viikolla eli rv 13-14 mutta kaiketi vaaratonta ja tuplaraskaudessa yleisempää vielä ku yhtä ootellessa mut pelästytti silti
 6. -tuike- Satasella mukana keskusteluissa

  Täällä säikäytti yksi yö oikein kunnolla, kun hulahti oikein kirkasta verta pöksyjen läpi ja reilusti.:sad001 Äitipolille päästiin onneksi aamulla tarkistuttamaan tilanne. Vuodon syynä joko polyyppi tai se, että istukka on osittain kohdunsuun päällä ja aiheuttaa vuotoa. Pikkusella onneksi kaikki hyvin :) ja vuotokin hellitti aamua kohti.
  • Tykkään Tykkään x 1