Toukokuun höpinät

Keskustelun 'Laskettu aika joulukuussa 2017' aloitti Sinikka, 1 touko 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. pookkana Naimisissa foorumin kanssa Huhtikuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Aika jännää :eek: meillä terkka oikeen painottaa että ei tarvii tehdä. Muistan kyllä että joskus ollut puhetta ton valkovuodon vaikuttamisesta, mutta mulla ollut aina ihan puhtaat näytteet vaikka olis paljonkin valkovuotoa :)
 2. pookkana Naimisissa foorumin kanssa Huhtikuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Onko muilla lemmikit reagoineet raskauteen?

  Meillä on pari kissaa ja ne vahtaa mua nyt koko ajan. Tulevat puskemaan ja kehräämään syliin/mahan päälle. Viime raskaudessa oli sama juttu että kisut oli todella seurallisia mua kohtaan. :)
 3. Enska88 Tuttu foorumilla Toukoäidit 2020 Joulukuun mammat 2017

  Joo toinen kissa haluis koko ajan köllötellä mun mahan päällä. Sama oli viimeksi. Koira käy haistelemassa alavatsaa. :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Cho Peruskäyttäjä Joulukuun mammat 2017

  Huh, sainpas soitettua itelleni ajan verikokeisiin ja sokerirasitukseen. :D inhoan soittaa tommosia, mielummin hoitais kasvotusten. :D no mut nyt se on tehty!
 5. MomsteR Peruskäyttäjä Joulukuun mammat 2017

  Hyvä sä:gen014

  Mä oon samanlainen etten tykkää pahemmin mtn "virallisia" puheluja soitella,mut tääl onneks verikoe ym. ajat varataan netissä:rolleyes:
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. Tiutti Aloittelija

  Tästä on saattanut ollakin jo keskustelua, mutta en äkkiseltään löytänyt. Milloin olette kertoneet esimiehelle raskaudesta? Minulla ei ole aikaisempaa kokemusta ja mietin milloin kerron, varsinkin kun kesäloma kausi lähenee. En ole ollut sairauslomalla ja tuskin on kukaan mitn vielä huomannut kiitos löysien vaatteiden. Huomenna on ultra ja eilen neuvolassa jo kuunneltiin sydänäänet.
  Mietin lähinnä, että jatkoja voi suunnitella työpaikalla minun sijaisen kanssa. Työ on kumminkin sellaista, että joutuu ajoissa tämmöiset muutokset huomioimaan monessakin asiassa.
 7. Kuutio Tuttu foorumilla

  Oli vähän jo keskustelua joo.

  Mun pomo sai tietää jo 3vk sitten, kun oltiin yhdessä reissussa ja kieltäydyin alkoholista joka ilta (meillä ei yleensä dinnereillä syljetä kuppiin :wink ). Ajattelin sit et parempi kertoa, oon huono valehtelemaan ja ois ollut outoa etten yhtään juo.

  Ilman tätä tilannetta olisin ehkä odotellut max touko-kesäkuun vaihteeseen mutten pidemmälle. Meillä on pieni firma ja en halua ilmoittaa ihan viime tipassa..
 8. NindeOut Peruskäyttäjä

  Minä ilmoitin tänään kun nt-ultrassa vaikutti olevan kaikki hyvin. :)
 9. Kardulla Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Mä yritän salaa töissä niin kauan ku voin. Tänää vapaalla ollu niin kauhee olo, oksensin jopa päiväl, yleensä vain aamusin. Olo muuteki parina päivänä menny kauheemmaks jotenki pahaolo muuttanu muotoaan etovasta oksetusoloon :/ miettiny niin et tarvisin kiireisestä stressaavasta melkofyysisestä duunist lepoo, mutta en uskalla lähtee hakee saikkuu. Silloin sais tietää ja siit nousee kuiteki paskamyrsky jo pelkäst saikust... iha sanonko mist tää tilanne! Mutta jos hakee saikkuu ni meneekö se työterveyshuollon kautta vai neuvolaanko pitää olla yhteydessä?
 10. Kuutio Tuttu foorumilla

  Työterveyshuollon, luulisin? Ellei jollain ihan tietoa tästä. Olettaisin ettei neuvola kirjoita saikkua..
  • Käytettävä Käytettävä x 1
 11. Kardulla Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Nii en tiiä, muistan vaa et duunikaveri jäi usein saikulle ennen aikasten supistusten takia ja se ilmotti siit ain neuvolan jälkeen ku sielt pistettii.. voin olla vääräs.. pitäs kysyy, mut en haluu viel kertoo muille ni ei voi kysyy :p
 12. Kuutio Tuttu foorumilla

  Varmaan jollain täällä kokemusta!
 13. pookkana Naimisissa foorumin kanssa Huhtikuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Yleensä työterkkarin kautta, mut neuvolalääkärikin voi kirjottaa just jos raskaudessa on jotain huolta. Varmaan myös pahoinvoinnista, mut helpommin sinne työterveyteen yleensä pääsee. Itsellä kaikki viime raskauden saikut sain just työterkan kautta.
  • Tykkää Tykkää x 1
 14. Hippunen2 Ihastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017 Kesämammat 2016

  Mä sain viime raskaudessa neukusta mutta myöhemmin kun raskaus oli pidemmällä työterveyslääkäri arvioi työkyvyn.
 15. niniska Peruskäyttäjä Joulukuun mammat 2017

  Meillä on työterveyslääkäri joka testaa tietyin väliajoin meitä työntekijöitä, tyylii vuoden tai kahden välein. Kuuluu johonki tutkimukseen, mutta muuten meillä ei oo tyyöterveyshuollon kautta mitää palveluita vaan kaikki pitää hoitaa julkisella terveysasemalla tai sit mennä yksityiselle jos sairaus/raskaus/tms vaatii. :P
 16. Jenska Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Mä oon käynyt työterveyslääkärillä, mutta eilen soittivat sieltä ja sanoi että nyt ois hyvä mennä käymään neuvolassa. Lähinnä vissiin siksi että myös siellä pysyvät ajantasalla olosta/tilanteesta. Työterveydestä saa saikkua, mutta ei ne oo multa koskaan alkanu tutkimaan. Neuvolassa sitten enemmän tutkinut hemppaa/verenpainetta/sikiön sykkeitä.
 17. June83 Peruskäyttäjä Joulukuun mammat 2017

  Sekä että, aiemmassa raskaudessa oon saanut pahoinvoinninkin vuoksi työterveydestä sairaslomaa. Nyt hain terveyskeskuksesta. Neuvolastakin saa jos sinne pääsee, meillä neuvolasta ohjattiin terveyskeskukseen ihan vaan kun neuvolalääkärille ei ailoja helposti ole. Jotkut kokee ettei työterveys hoida raskauteen liittyviä asioita. Viime raskaudessa olin lopussa lähes 3kk sairaslomalla seökävaivojen vuoksi, terveyskeskuksesta ne pätkät kirjoitettiin. Samoja lääkäreitä kyllä jotka neuvolalääkärinäkin toimivat.
 18. Tiutti Aloittelija

  Joo, varmasti ollut. Ei meinaa aina puhelin vain oikein toimia, kun alkaa lataamaan sivuja taaksepäin :) Taidan itsekin kertoa ensi kuun alussa.
 19. Rita29 Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Pystyykö kookosöljyä käyttämään dopplerin kanssa? Mulla ei ole sitä varsinaista geeliä tuohon.
 20. Eevinen Peruskäyttäjä Joulukuun mammat 2017

  Oon ymmärtänyt että kaikki vesipohjaiset voiteet käy dopplerin kanssa. Itse oon käyttänyt ihan vaan vesipohjaista liukkaria. :wink

Jaa tämä sivu