Terveiset neuvolasta :)

Keskustelun 'Laskettu aika joulukuussa 2013' aloitti -Eevi-, 21 tammi 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. -Eevi- Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Meillä 3kk neuvola takana. 59,5cm ja 5300g. Itku oli aika kamala rokotuksista, mutta hyvin on päikyt maistunut vaunuissa :) sanoi että naurava ja oikein jäntevä tyttö :)
  Tääl saa kierukan ilmasiks jos on runsaat kuukautiset (kela korvaa, joten sama menetelmä varmasti koko maassa.) Itellänihän on ja hiton epäsäännölliset. Onneksi tuo ihana tätimme taas totesi että he ovat vähän helpottaneet sitä kelan hommaa ja merkkaa sinne ajanvaraukseen sen niin että ei tarvi suuria selvityksiä että sen saa ilmaseksi..
  • Tykkään Tykkään x 1
 2. Aaria Keskustelujen kuninkuusravaaja Toukoäidit 2020 Syyskuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  tääl oli sellanen että ilamiseksi saa ainoadtaan jos on niin runsaat että hoitovaihtoehtona olisi kohdun poisto :eek: että jos sairaalassa niin on arvioitu ni sitte. Pihi meininki :mad: Ei viitti kyllä millään 150e maksaa jos vaikka alle vuoden sisällä haluis toista..
 3. aarnikratti Satasella mukana keskusteluissa

  Siis Vantaalla saa ihan minkävaan. Kierukan, kapselin, renkaan tai mitä näitä nyt on nii ilmaseks, eikä mitää ehtoja sille ole, että ei se nyt näköjään ihan sama oo kaikkialla, todella outoa kyllä ja epäreilua. Mä dorka vaan en oo innostunu niistä ku kaikissa on jotain hämärää mun mielestä :D
 4. Mariya_ Hyväntuulinen höpöttäjä

  Oon aarnikratti sun kanssa ihan samaa mieltä! kaikissa on jotain hämärää…..;D
  • Tykkään Tykkään x 1
 5. annushka Hyväntuulinen höpöttäjä

  Kaikissa tosiaanki on jotain hämärää mutta kun ei millään nyt voi vahinkoa käydä pariin vuoteen :D Siks tuo 150 euroa tuntuukin niin isolta summalta laittaa siihen kierukkaan jos se ei sitten sovikaan...
 6. aarnikratti Satasella mukana keskusteluissa

  Niinpä... joku noista hämäristä keksinnöistä on siis vaan pakko valita :sad001

  Sent from my GT-I9505 using Vau Foorumi mobile app
 7. Mininen Päivystävä dosentti Kesäkuunmammat 2015

  Me varmaan vaan koetetaan onneamme, kun noi hormonihommelit on ihan nounou ja kuparikierukka todennäköisesti aiheuttaa vielä pahemmat verlöylyt kuin mulla on luonnostaan. Onneksi ei vieläkään oo menkkoja näkynyt.
 8. Mariya_ Hyväntuulinen höpöttäjä

  Tänään tyttö 4kk ja neuvolakäynti takana. Pituutta 65cm ja paino karvan vajaa 6,5kg.
  Pituus menee siis edelleen plussakäyrillä ja paino on pudonnut taas, -8 käyrälle :S

  Olinkin ajatellut aloittaa kiinteät huomenna ja neuvolatäti oli täysin samaa mieltä :)
  Kun pituus kasvaa huimaa vauhtia, mutta paino sen kun laskee, on se merkki siitä että tyttö tarvii enemmän ravintoa. Väsäsinkin tänään ensimmäiset bataattisoseet pakkaseen :)

  Muuten tyttö todettiin hyvinvoivaksi ja ikäistään kehittyneemmäksi. Meillä otetaan ihan kunnon askelia kainalosta tukien, pyritään istumaan kokoajan, käännytään selältä vatsalleen, tartutaan käsillä omiin jalkoihin ym.
  Kiva aina kuulla että kaikki on hyvin…pakko muuten hehkuttaa, tänään tuli ekat kunnon naurut useaan otteeseen kun iskä leikitytti tyttöä ja voi kun se nauru kuulosti oikeesti mahtavalta!!!:Heartred
  • Tykkään Tykkään x 2
 9. Mary^ Jostain jotain jo tietävä

  Meillä oli 3kk neuvola. Neiti oli 58.6cm pitkä ja painoa oli 5725g. Otettiin kaikki rokotukset myös. Kyllä se huuto oli aivan kamalaa, meinas äitilläkin tulla itku. :D ilta oli myös tosi itkunen ja tyttö ei ollut yhtään oma ittensä. Lämpökin niistä rokotuksista nousi. Onneksi panadol autto ja yö menikin sitten hyvin. Tänään on taas ollut ihan hyväntuulinen ja iloinen tyttö. :)

  Sent from my HTC Incredible S using Vau Foorumi mobile app
  • Tykkään Tykkään x 1
 10. Cherry87 Näppärä viestien naputtelija

  Täällä kans oli eilen 3 kk neuvola ja rokotukset :confused:. Ihan hirveä ilta oli eilen, kun poika vaan huusi ja huusi. Näki, että kaveri oli tuskissaan ja lämpö nousi. Minä idiootti olin ostanut sitä suun kautta annettavaa paracetamolia ja kaikki lääkkeet puklattiin vauhdilla ulos :confused:. Apteekki oli tietenkin jo kiinni ja mies oli töissä. Monta tuntia poika huusi, kunnes nukahti. Sain onneks tänne kaverin avuksi kantamaan välillä poikaa ja yritettiin yhdessä antaa tota lääkettä hiljalleen silleen ikeneen, jos se siittä edes hieman olisi imeytynyt. Noin 12 aikaan yöllä poika sitten nukahti ja mies tuli kotiin. Yöllä oltais varmaan nukuttu koko yö hyvin, mutta oli pakko nostaa kerran edes poika tissille, kun siitä alko oleen jo niin pitkä aika, kun oli viimeks syöny. Poika söikin sitten ihan pitkään. Aamulla ollut taas itkuinen...

  Niin ja poitsu 65 cm pitkä ja painoa 7 kg :).
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 11. Käkkiäinen16 Jostain jotain jo tietävä

  No niin, meidänkin poika saavuttanut vihdoin viime torstaina 3 kk iän. Perjantaina oli sitten neuvola pitkästä aikaa.

  Cherry87, aika saman kokoisia ovat meidän pojat. Tämä meidän jäppinen painoi 6900 g ja pituutta 63,5cm.
  Mekin otettiin rokotukset ja ihmeen hyvin meni neuvolassa rokotusten suhteen. Illalla oli sitten täälläkin huutoa ja kiukkua, rauhoittui onneksi unille Panadolin antamisen jälkeen. Nukkui sitten koko yön levollisena. Seuraavana päivänä oli myös hieman normaalia kärttyisempi. Ja tietysti miehellä 15 tunnin työpäivä niin sain sitten yksin poikaa hoitaa ja viihdyttää...
 12. S_uski Puuhakas puhuja

  Tänään oli 4 kk neuvola. Pituutta 67,3 cm ja painoa 7,1 kg! Päänympärys 41,8 cm. Tänään myös rotarokotus osa 2. Saapa kattoa millaiset oireet tulee tällä kerralla.
  Muutoinkin tyttö voi hyvin ja on kaikin puolin terve vaaveli. Kakassa on edelleen verta ja siitä soittelin TYKS:iin, sanoivat että asialle ei tehdä mitään kun veri on koko ajan vähentynyt ja kasvu ja vointi on erinomaista.
  • Tykkään Tykkään x 2
 13. TMJ Näppärä viestien naputtelija

  No niin. Nyt on Onnikin käynyt 4kk lääkärineuvolassa. Diagnoosiksi tuli tomera seuramies, joka vaikuttaa ikäistään vanhemmalta :D
  Mukavasti oli kasvua tullut taas, 4cm ja 1kg kuukaudessa lisää eli nyt oli mitat 65cm ja 7550g. Pituus meni kuulema +2 käyrää mutta senkus menee. Onni on kaikin puolin tyytyväinen pienimies :)
 14. Mirkkuli Hyväntuulinen höpöttäjä

  4kk neuvola ja kaikki mainiosti :) pieni kasvaa ja voi hyvin.
 15. P_K Hyväntuulinen höpöttäjä

  Meillä oli kans eilen 4kk (lääkäri)neuvola, vähän myöhässä kylläkin, kun tällä viikolla ikää tulee jo 4,5 kk. Mitat oli 64cm ja 7430kg. Meillä oltiin pituuskäyrällä vähän miinuksella ja painokäyrällä vähän plussalla. Muuten kehuttiin oikein iloiseksi hymytytöksi :), jolla kaikki kehityksellisesti kunnossa.
 16. emppu13 Oman äänensä löytänyt

  Meillä oli 4kk neuvola 3.4. Mitat oli 66cm ja 7610kg, painon nousu oli vähän hidastunu mutta pituutta tullut sit vähän reilummin lisää :rolleyes: Samalla olikin sit lääkärin tarkastus jossa todettiin kaiken olevan kunnossa ja ekat hampaat siellä alkaa olla tuloillaan, eivät ihan siinä näkösellä vielä mutta lähellä kuitenkin. :)
 17. Mirkkuli Hyväntuulinen höpöttäjä

  Niin juu, meidän mitat oli eilen 6,7 kg ja 62 cm :)
  Neukun jälkeen oli lekuri ja siitä mulle jäi ihan outo fiilis..oli sellasta liukuhihnahommaa
 18. Emppuli Jostain jotain jo tietävä

  Tänään oli 4kk neuvolalääkäri :) typyn mitat 62,8cm ja paino 6656g eli käyrillä mennään :) saatii alottaa antaa soseita pari kertaa päivässä :)

  Sent from my RM-875_eu_finland_208 using Tapatalk
 19. -Eevi- Sanaisen arkkunsa ammentaja

  4kk neuvola. Neukku ihmetteli, kun kerroin antavani päivässä 2x lämpöset, 2x hedelmäsoseet, iltavellin + maidot n600ml. Sit kun hän kattoi kuinka neidillä käy kädet ja jalat kokoajan, niin ei enään ihmetellyt :D Myös 5cm oli tullut pituutta lisää kuukaudessa :D Ilmankos 62cm bodyt jäi heti pieniksi! Neiti nyt siis 64,3cm ja 6130g.
 20. annushka Hyväntuulinen höpöttäjä

  Tänään 4 kk neuvola. Pituutta nyt 60,8cm ja painoa 6280g. Napakka neiti ja kaikki ok :)