Terveiset neuvolasta :)

Keskustelun 'Laskettu aika joulukuussa 2013' aloitti -Eevi-, 21 tammi 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. annushka Hyväntuulinen höpöttäjä

  Meillä myös tänään 6kk neuvola ja tänään tuli myös tuo 6kk täyteen. Mitat oli 7025g ja 65,5cm (päänymp. 43,1). Omilla käyrillään kasvaa vaikka paino oli hiukan taas jäänyt jälkeen, mutta sehän on tässä vaiheessa ihan tavallista.
 2. Käkkiäinen16 Jostain jotain jo tietävä

  Täälläkin oli tänään 6 kk neuvola. Puolen vuoden iän poika saavuttaa perjantaina. Poitsun kasvu on tasaantunut, pituuttaa nyt 69,8 ja painoa 8060. Neuvolatäti laittoi ylimääräisen neuvolan heinäkuun loppuun kun hän haluaa vähän seurailla pojan kasvua, se on siis hidastunut. Ei ole siis kasvanut juurikaan yhtään 4-6 kuukauden iässä.
 3. Mininen Päivystävä dosentti Kesäkuunmammat 2015

  Neuvolasta päivää! Täällä elelee potrahko poika 69cm ja 8900g, päänympärys jotain 44cm ja risat. Painon kipuaminen on kuitenkin jo rauhoittunut. Viime kuukausina tullut n. 400g/kk, kun ekat 3 kk kasvettiin 1kg/kk-vauhtia. :)
 4. Mininen Päivystävä dosentti Kesäkuunmammat 2015

  Mä oon unohtanut kirjoitella meidän (8kk) lääkärineuvolasta, kun se oli niin älyttömän pikainen visiitti. Mitat otettiin: 9,4kg ja 72 senttiä. Pääkin oli kasvanut, mutta neuvolakortti on toisessa huoneessa, jossa vauva nukkuu päikkäreitä... Meille ei kyllä syömismääristä puhuttu yhtään mitään. Sanottiin vaan, että hyvin näyttää kasvavan ja kun lääkärintarkastuksessa kaikki oli niin kuin pitää, niin vasta vuoden ikäisenä on seuraava neuvola. Tuntuupa kyllä aika hassulta, ettei siellä neuvolassa enää ravata alituiseen.
 5. annushka Hyväntuulinen höpöttäjä

  Meilläkin tosiaan oli tuo 8kk neuvola perjantaina ja mitat oli aika ennalta arvattavat 8075g ja 69,2cm. Päänympärys oli 44,3cm.
  Tosi nopea visiitti oli eikä juuri taitoja kyselty. Kuulo testattiin ja lääkäri totesi, että neiti kasvaa hienosti. Hapanmaitotuotteet ruokavalioon sitten parin kuukauden päästä.
  Hassua kyllä, että nyt ei sitten enää neuvolassa käydä kuin kerran vuodessa. Onhan siellä nyt viimesen vuoden aikana ravattua niin ahkeraan :)
 6. Käkkiäinen16 Jostain jotain jo tietävä

  Meidän poitsu samankokoinen kuin Minisen poika, pituutta 72 ja painoa 9300. Aika köllikkä jo on, oli siis 8 kk lääkärineuvola. Me mennään seuraavan kerran 10 kk kun pojalla on noita iho ongelmia ja ruokaherkkyyksiä. Nyt vaan siedätyshoitoa (esim. viljoille) täytyy enemmän harrastaa. Muuten kaikki oli kunnossa.