Tammikuun juttelut

Keskustelun 'Elokuiset 2021' aloitti Agnés, 1 tammi 2021.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Agnés Sukkela juttelija Elokuiset 2021

  Mutta noi luvuthan on kokonaislukuja, samat vaiheet niillä muillakin on ollut, ja aikaa on heillä kulunut enemmän. Eli kyllä meillä on enemmän porukkaa ja / tai aktiivisempaa.
  • Tykkään Tykkään x 1
 2. Menninkäinem Supliikin supersankari Elokuiset 2021 Huhtimammat 2017

  Meille elokuun salaisessa ryhmässä mukanaoleville näkyy luvussa mukana myös sen puolen määrä, muista kuukausista ei nähdä salaisen puolen määriä :happy: mun kaverille esim. näkyy nyt elokuusta reilu 2300 viestiä, kun mulle näkyy 3400 viestiä.

  Mutta viime vuodesta bongasin esim. meidän sairaalan synnytysosastolta tiedot, että elokuussa olisi syntynyt siellä eniten lapsia!
  • Informatiivinen Informatiivinen x 5
 3. Agnés Sukkela juttelija Elokuiset 2021

  Ahaa, tuota en tajunnutkaan että näkyy ne salaisetkin tuossa luvussa.
 4. Menninkäinem Supliikin supersankari Elokuiset 2021 Huhtimammat 2017

  Me joskus pohdittiin ja tutkailtiin sitä, kun mun ekassa la-ryhmässä näkyy mulle yli satatuhatta viestiä ja lähikuukausien ryhmissä 10.000-20.000 viestiä, että mitä ihmettä :hilarious:
  Last edited: 16 tammi 2021
 5. Amelii Sanaisen arkkunsa ammentaja Elokuiset 2021

  En hoksannutkaan tuota! Mutta ollaan nyt aktiivisia kumminkin! :smiley-bounce013
 6. Menninkäinem Supliikin supersankari Elokuiset 2021 Huhtimammat 2017

  Ollaan! Aika nopeasti julkinen puoli hiljenee, kun salainen avataan. Täällä taas taitaa olla vilkkaampaa julkisella :pompus:
 7. Minni2016 Asioista perillä oleva Joulukuun äidit 2019 Heinämammat 2018

  Ite en ainakaan ite ennen nt uskalla salaselle kun ollu huonoja uutisia aijemmin nt ultrassa.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 8. Ylliste Näppärä viestien naputtelija Elokuiset 2021

  Mukava se on kun palsta pysyy aktiivisena! Itse ainakin ennemmin luen kuin kirjoitan, joten tuo 20 viestiä tuntuu haasteelta.

  Mutta voihan aktiivisuuden syynä olla myös orastava vauvabuumi. Joka on ymmärtääkseni toistuva ilmiö kriisin aikaan. Et jotain hyvää kriiseistä!
  • Tykkään Tykkään x 3
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 9. Sundiu Näppärä viestien naputtelija

  Hei naiset,
  Meillä tosiaan oli perjantaina se eka neukku ja ultra, tuli paljon tietoa ja naureskeltiinki miehen kanssa ku ei kaikkia millään muista :hilarious: oon synnyttänyt esikoisen ulkomailla joten nämä Suomen sydeemit ei ole niin tuttuja, tuntuu kuin kaikki pitäis opetella uudelleen mitä tulee tähä odotukseeno_O
  Jäätiin miettii tuota sikiöseulontaa että miten se menee ku kumpikaan ei nyt millään muista, eli varaanko ajan ensin verinäytteeseen labraan ja tuleeko sieltä aika nt ultraan vai pitääkö sekin erikseen jostain varata:shy: neukku kirjoitti kyllä ylös että 19.1-8.3 välisellä ajalla tehdä noi molemmat mutta jäi nyt epäselväksi tuo ultra että miten sen ajanvaraus menee:wideyed:
 10. Nipanderi Luottohahmo langoilla Elokuiset 2021 Joulukuun mammat 2017

  Kovin kuntakohtaista varmaan. Me saatiin neuvolasta lähete käydä verikokeella 10+0 ja itse soittamalla varattiin äippäpolilta nt-ultraan aika viikkojen 11-13 väliin.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 11. AnniV Hyväntuulinen höpöttäjä

  Jep, vaihtelee paljon kuntien välillä. Me saatiin neuvolasta lähete sekä verikokeeseen että ultraan, ja kumpikin aika varattiin itse. Verikokeessa piti käydä viikoilla 10+0-10+6 ja ultraan meillä oli ajanvarausjärjestelmässä kai 6-7 aikaa, mistä saatiin valita. Verikokeen varaus meni Huslabin kautta, ultra Maisasta.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 12. Sundiu Näppärä viestien naputtelija

  Okei, no varaan heti huomenna ajan labraan ja vaikka kysyn sieltä että jos neuvovat mistä saan sit varattua sen ajan nt ultraan ,sinne kun kuitenkin halutaan:happy:
 13. Avelin Hyväntuulinen höpöttäjä

  Mulla aivan sama olo. Lapsi on todella toivottu mutta rehellisesti jää varmaan viimeiseksi koska väsymys ja paha olo on niin ylitsepääsemättömät. Esikoinen vielä pieni enkä kykene tekemn hänen kanssaan mitään, en voi lukea kirjoja tai jutella koska puhumisesta tulee huono olo ja alkaa pyörryttää koska happi loppuu. Toivottavasti kun oli paranee niin jaksaa innostua enemmän.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 8
 14. Avelin Hyväntuulinen höpöttäjä

  Meille syntyi maaliskuussa 2020 esikoinen eli saatiin 2019 pakkaus johon olin tosi tyytyväinen. Kaikki vaatteet meni käyttöön kun koot osui just oikeaan. Lapsilla niin pieni ikäero tulossa että ei tarvittaisi toista boksia ollenkaan. Onhan se laatikko kyllä ihana ja itse pidin tosi paljon kaikista tuotteista tuossa 2019 laatikossa, mutta meillä on esikoiselta niin paljon jo vaatteita mitä tuli laatikossa ja lahjaksi että tuskin uudelle olisi edes käyttöä.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 15. Agnés Sukkela juttelija Elokuiset 2021

  Sun lapsi on vielä niin pieni, et ei hän tuosta kärsi eikä hoksaa, ettet jaksa leikkiä, joten älä koe huonoa omaatuntoa :Heartpink Tuon ikäistä on vielä niin helppo viihdyttää, antaa tavaroita käteen / pyytää tuomaan äidille jotain ja makoilee vaan vieressä :) Tsemppiä:Heartpink
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
  • Tykkään Tykkään x 1
 16. Menninkäinem Supliikin supersankari Elokuiset 2021 Huhtimammat 2017

  Tsemppiä Avelin!
 17. Matryoshka Jostain jotain jo tietävä

  Meilläkin esikoinen syntyi viime maaliskuussa ja tykkäsin kans kovasti niistä 2019-pakkauksen tuotteista ja mielelläni käytän niitä haalareita tms nyt tulevallakin.

  Oikeastaan tuntuisi vähän haaskuulta ottaa uusi pakkaus, kun monet esikoisen tavarat ovat vielä tallella, ja kuitenkin ollaan laitettu myös paljon jo poiskin, kun muutettiin syksyllä.

  Mies tahtoisi uuden pakkauksen, kun se on niin kätevä alkuun. Itse tahtoisin hakea kirppiksiltä ne ihan pienen vaatteet, jotka ollaan jo laitettu lähes kaikki pois.
  • Tykkään Tykkään x 1
 18. Avelin Hyväntuulinen höpöttäjä

  Kiitos, tuntuu vaan pahalta kun ei vain jaksa mitään tehdä. Isoin ongelma on se että lapsi oppi kävelemään jo 8kk iässä ja juoksee ja kiipeilee nyt kaikkialla eli pitää jaksaa kokoajan olla perässä ettei satuta itseään. Toivottavasti menisi pian ohi tämä pahoinvointi.
 19. Avelin Hyväntuulinen höpöttäjä

  Meillä on vielä kaikki esikoisen vaatteet tallella niin kyllä se uusi boksi olisi vain haaskausta vaikka onhan se tottakai kivempaa saada se boksi ja hypistellä niitä uusia ihania tuotteita kuin mennä itse valitsemaan kaupasta. Meidän pitää muutenkin ostaa sitten ne tuplarattaat niin se raha menisi varmaan niihin
 20. NL Piirimestaruustason postaaja Joulukuun mammat 2017

  Uusi äitiyslaatikko olisi ihana ajatus, mutta niin turha, koska meillä on tallessa vielä paljon esikoisen vaatetta että ne riittää ensimmäisiksi kuukaisiksi (ja pidemmällekin mikäli tyttö tulee.)