Tammikuun juttelut

Keskustelun 'Elokuiset 2021' aloitti Agnés, 1 tammi 2021.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Agnés Sukkela juttelija Elokuiset 2021

  Hyvää uutta vuotta!

  Ihmeellistä ettei lapsi herännyt paukkeeseen, täällä ois lähellä hyviä paikkoja paukutella, mutta joidenkin mielestä on hyvä idea ihan tossa talon vieressä : )) Sääliksi käy naapuruston koiria, taatusti joku pelkää kovasti.
 2. jannn Seurustelun sensei Toukokuiset 2022

  Meillä ollut TV ja radio täysillä koiran takia koko illan. Mites sit ens vuonna jos vauva yrittää nukkua :wtf::rolleyes: kovemmat dropit koiralle.. voisko toi pauke jo loppua :shifty:
 3. kie-lo Näppärä viestien naputtelija Elokuiset 2021

  Meillä oli ensimmäinen uusi vuosi kissan kanssa, eikä yhtään tiedetty miten reagoi paukkeeseen. Usein jos ukkostaa, istuskelee ikkunalaudalla. Nyt kuitenkin ollut jo useamman tunnin sängyn alla, eikä ole edes syönyt. :sad001
  • Sympatiaa Sympatiaa x 5
 4. Nipanderi Luottohahmo langoilla Elokuiset 2021 Joulukuun mammat 2017

  Meillä meni koiran kanssa uskomattoman hyvin, ei reagoinut yhtään paukkeeseen. Tytärkin nukkui kuin tukki, vaikka kauhea räiske kävi. En kyllä ihan tajua kuinka ihmiset viitsii ampua satoja euroja taivaalle:rolleyes:
  • Tykkään Tykkään x 2
 5. Repo Luottohahmo langoilla Elokuiset 2021 Joulumammat 2018 Maalismammat 2017

  Mäkin oikeastaan aikaisemmin ajattelin näin. Sitten muutin maalle. Täällä on pimeää ja hiljaista. On ihan ihanaa että voidaan räiskäytellä rahaa ilmaan, että lapset saa hiukan iloa tähän pimeyteen. Mitäpä sitä ei omiensa vuoksi tekisi :rolleyes:.
  Kaupungissa siihen ei ollutkaan tarve, muut tekivät sen mun puolesta, kunhan muisti pysyä sisällä katsomassa. Ulos ei uskaltanut lapsen kanssa mennä, niitä raketteja kun saattoi lennellä vähän miten sattuu :confused:.
 6. AnniV Hyväntuulinen höpöttäjä

  Meillä oli tulevan pikkuisen kunniaksi normaalia isommat ilotulitukset. Otettiin paukkeet videollekin, niin voidaan sitten näyttää ne tälle tulevalle esikoiselle, jos hänet syliin asti saadaan :Heartred Ollaan onneksi nyt mökillä, joten ainakin toivon ettei häiritty kovin paljon muita ihmisiä/eläimiä.
  • Tykkään Tykkään x 2
  Last edited: 1 tammi 2021
 7. Avelin Hyväntuulinen höpöttäjä

  Meillä esikoinen onneksi nukkuu aina niin syvää unta että saisi olla pommituksen alla talo että heräisi. Itse valvoin melkein koko yön kun naapurissa oli bileet ja itse olen järkyttävässä flunssassa. Onneksi mies lähtee mökille esikoisen kanssa viikonlopuksi niin saan vihdoin vaan nukkua ja toivottavasti flunssakin vähän heltyisi. Ihanaa kun saa ekaa kertaa olla esikoisen syntymän jälkeen ihan yksin, syödä mitä haluaa ja katsoa leffoja.
  • Tykkään Tykkään x 4
  • Voittaja Voittaja x 1
 8. Repo Luottohahmo langoilla Elokuiset 2021 Joulumammat 2018 Maalismammat 2017

  Muistaako joku koska seuraavan äitiyspakkauksen kuosit julkaistaan?
  Joko olette miettineet valmiiksi kiinnostaako pakkaus vai raha?

  Periaatteessa meillä ei olisi tarvetta pakkaukselle, mutta koska muillekin se on otettu ja sinne säilötty muistoja vuosien varrelta, niin uskoisin että tälle viimeiselläkin se sitten otetaan pakkauksena. En vain oikein välitä tämän hetken kuoseista, ja laskeskelin että voisi ehtiä seuraavaan jakoon :grin.

  Tänään tosin on ollut lähes oireeton epäuskon päivä. Tarvitaanko tässä edes mitään pakkausta :rolleyes:. Kulu aika, kulu! Tämä on kyllä niin piinaavaa..
  • Tykkään Tykkään x 1
 9. jannn Seurustelun sensei Toukokuiset 2022

  Haluaisin ihan periaatteesta pakkauksen, oikeutta siihen on odotettu niin kauan :rolleyes:
  Ilmeisesti toukokuun paikkeilla usein vaihtuu pakkaus, toivottavasti ehditään uuteen.
  "Muistathan, että äitiyspakkaus tulee hakea viimeistään 2 kuukautta ennen laskettua aikaa." Lukee Kelan sivuilla.

  Tässä on mielenkiintoista asiaa o_O vasta 2022 on ilmeisesti laadukkaampi pakkaus ja ihmisoikeuksien mukainen valmistus...:wideyed: 2021 pakkauksessa pitäisi olla hieman enemmän esim kierrätetystä materiaalista tehtyjä tuotteita kuin 2020 pakkauksessa.
  https://finnwatch.org/fi/tutkimukset/780-aeitiyspakkauksen-vastuullisuus-etenee-pienin-askelin
  • Tykkään Tykkään x 1
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1
 10. Nipanderi Luottohahmo langoilla Elokuiset 2021 Joulukuun mammat 2017

  Esikoisesta otin pakkauksen, olihan se mahtavaa päästä hypistelmään niitä tavaroita. Pakkaus oli kuitenkin luokattoman laaduton, neppareita putoili ja saumat repsotti, kunnon diy rasia. Tuli todella vähän käytettyä niistä mitään. Boksi tuli käyttöön, tytär nukkui siinä ensikuukaudet:Heartred ja nykyään toimii säilytyslaatikkona. Älkää kivittäkö, olen kyllä sitä mieltä, että äitiyspakkaus on loistava idea, sen sisältöä toki voisi harkita:angelic:


  Ehdottomasti otan (jos niin pitkälle päästään) rahana. Saan sillä monta laadukasta, eettisesti tuotettua, kestävää vaatetta. Jos ylipäänsä tarviin mitään, kun esikoisesta on suurin osa tallessa:rolleyes:
  • Tykkään Tykkään x 2
 11. Sylvikki Puuhakas puhuja Elokuiset 2021

  Tylsää kyllä, jos pakkauksen laatu on ihan sekundaa. Mutta kyllä me se varmasti joka tapauksessa otetaan. Sentään asiaan ilmeisesti herätty, jos jatkossa laatuun panostetaan enemmän.
  • Tykkään Tykkään x 2
 12. Air4M Sanavalmis juttuseppä Elokuiset 2021 Joulukuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Otetaan luultavasti pakkaus, niinkuin edellisistäkin. Laatikoihin on säilötty muistoja ja lempivaatteita lapsilta. Mielenkiinnolla kanssa näkisin uuden boksin jo, niin tietäisi haluaisiko sitä mielummin 2020 vai 2021 boksin.
 13. jannn Seurustelun sensei Toukokuiset 2022

  Niin, kai se kuitenkin julkistetaan ennen toukokuuta :scratch täytyykin etsiä vielä jos löytäisi julkistusajankohdan
 14. Sylvikki Puuhakas puhuja Elokuiset 2021

  Kertokaas tietämättömälle, saako sen siis valita kumman vuoden pakkauksen ottaa?
 15. jannn Seurustelun sensei Toukokuiset 2022

  Viime vuonna se julkistettiin 24.4. :rolleyes: iik vielä melkein 4kuukautta!
 16. Menninkäinem Supliikin supersankari Elokuiset 2021 Huhtimammat 2017

  Yleensä touko-kesäkuussa tainnut vaihtua jaossa pakkaus uuteen.

  Meillä esikoiselle otettiin ja esikoiselle itsekin ottaisin, koska se hypistelyarvo oli jotain mahtavaa. Seuraaville rahana, kun tietää jo, mitä ja millaista tarviketta ennemmin tarvii. Meillä ulkohaalari, välihaalari, makuupussi ja pyyhe tuli käyttöön, sisävaatteet ei melkein ollenkaan. Olivat kyllä vaatelipastossa, mutta jäivät aina valitsematta käyttöön.
 17. Repo Luottohahmo langoilla Elokuiset 2021 Joulumammat 2018 Maalismammat 2017

  Mä olen kyllä jokaisesta paketista niitä vaatteita ottanut käyttöön, mutta onhan se laatu vähän sekundaa. Henkkamaukkakin on joskus parempaa. Olisikohan parempi jos olisi muutama hyvälaatuinen täysin kuositon vaate, jota voisi sitten yhdistellä omahankkimien kuosillisten kanssa. Mä olisin esimerkiksi niin onnellinen jos saisin vaikka ruskovillan valmistamia vaatteita vauvalle muutaman.
 18. Agnés Sukkela juttelija Elokuiset 2021

  Ilman muuta otetaan pakkaus. Se rahasumma on niin pieni, et en ees harkitse sitä.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 3
 19. Miimulainen Näppärä viestien naputtelija Elokuiset 2021

  Onko täällä muita, jotka ei jotenkin jaksa innostua raskaudesta tai siis kun tää paha olo, väsymys ja muu nega tuntuu vyöryvän päälle niin oikeestaan ajatus vauvastakin oksettaa!? Ainut mikä tuottaa jotain iloa on ajatus siitä että voin sanoa sitten joskus tän kaiken kokeneena, että pystyin siihen. Mut mua ihan ahdistaakin kun puoliso haluais kattoa kaikkia vauvaohjelmia ja mä jotenkin haluan sulkea koko asian mielestä ja vauvat inhottaa. Onko tää ihan normaalia, dear Eki!?
  • Sympatiaa Sympatiaa x 6
 20. Minni2016 Asioista perillä oleva Joulukuun äidit 2019 Heinämammat 2018

  Ei saa päättää. Mut jos haluaa saada 2020 poksin niin tekee hakemuksen heti kun saa raskaus todistuksen niin on ehkä viä mahis saada vanha.
  • Tykkään Tykkään x 2