Synnytystä ennakoivia oireita

Keskustelun 'Laskettu aika marraskuussa 2015' aloitti Annissa, 12 loka 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Devilangel616 Peruskäyttäjä

  Oletko jo Miitu paljo auki? Ja kyl ne lääkärit tietää mahtuuko tuleen perätilassa ja eipä se nykyään oo enää kauhian vaikee juttu jos tilaa on :). Ilmoitteleppa sit miten käy ja nyt koita levähtää minkä vaan voit :). Ovatko jo kipeitä supistuksia?
  Mulla loppu supistelut vuorokausi sitten. Kaupassa pari pientä kouristusta tuli tänää ku 3v neitin kans kävin pitkästä aikaa kaksin kaupassa. Yöllä meinas vaa iskiaskipua olla..Tai siis siitä johtuvaa hermosärky jalassa ja sitä pirun närästystä. Ei limaa eikä vuotoja.. Outo olla,ku ei satu yms.. Vauvaki suht hiljainen taas.
 2. Miitu Addikti Jouluäidit 2020 Marraskuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  Vasta reilu 2cm. Äsken wc käynnillä irtosi limatulppa, ei voinut erehtyä!
  Luotan myös lääkäreihin ja useampi nyt eri yksiköistä puhunut alatien puolesta. Mulla oli todella reilut mitat lantiossa, yli keskiarvojen ja vauva on pieni ja siro, seurattukin koonsa puolesta. Jos nämä asiat olisi jotenkin toisin olisin saattanut päätyä sektioon.

  Äsken laitettiin murunen ja ootellaan että peppu laskeutuis alemmas jolloin kalvot voitaisiin puhkaista. Supistuskäyrä kyllä näyttää isoja lukemia mutta eivät ole tällä hetkellä kipeitä.

  Devilangel, Ehkä sulla on nyt tyyntä ennen myrskyä vaihe! :wink Kyllä se masentaa kun supistukset laantuvat ja taas saa odotella vaivojen kanssa.. :sad001 Sullakin niin lupaavan kuulosta ollut jo viikkoja!
 3. Devilangel616 Peruskäyttäjä

  Siitä ne äkäsesti muuttuu,ku kalvot puhkastaan. Paitsi jos sulla on todella hyvä ja korkea kipukynnys :). Ja siltä kuulostaa,et on :). No noilla tiedoilla hyvin menee vaikka perätilassa onkin :). Ja aina alatiesynnytys parempi mitä sektio..Varsinkin jos on pieniä kotona..Nii moni sanoo ainaki ja ite en ainakaa hakua sektiota... Pelkään kaikkia leikkaukseen liittyvää :-D.
  Toivottavasti.. Kyllähän tää ollu taas sellaista soutamista ja huopaamista... Huomenna meen sinne koko arvioon josta sit laittavat käynnistykseen jos on iso.. Tai ainaki äippäpolille lähetteen. Toisaalta mulla ei oo kiire enää.. Kotona mahatautia liikkeellä ja jotenki vaa tullu parin pvän aikana nii kova pelko ja ahdistus jättääkö ukko taas pulaan....yöhoidoissa.. nuorimman vauva aika on tuoreessa muistissa taas ja ukko näyttänyt taas merkkejä,et yksin saan valvoa taas :'(. Sillo äkkiä on mononjälki perseessä jos näin käy :-D. Ja muutenki nyt loppua kohti alkanu miettii kaikkia... Ihme juttujaki :-D.
 4. Onninmanninen Tuttu foorumilla Toukokuun äidit 2019 Marraskuunmammat 2015

  Onnea matkaan Miitu! :)

  Täällä nyt pari yötä supistellut muutamia tunteja suht säännöllisesti, osa jo kipeitäkin. Mutta päiväksi loppuvat kyllä. Viime yönä tuli tosi paha olo ja oksennus lensi minkä jälkeen meni myös vatsa sekaisin. Hetken jo ajattelin kun samaan aikaan supisteli että jos se nyt alkaisi mutta eiiii, meni sitten ohi ja tänään vointi on ollut aika hyvä. Ajoittain voi sanoa että niinkin hyvä ettei muista mitään vauvaa mahassa olevankaan. Nyt loppuiltapäivästä taas alkanut harkkasupistukset ja vauva on ollut tosi aktiivinen. Ensi yö oletettavasti menee sitten taas valvoessa.
 5. Kiipeli Aloittelija

  Moikka! aikas nopeestikin voi alkaa tapahtua ensisynnyttäjälläkin...mä kun täällä kirjoittelin aiemmin epäilleeni lapsiveden lorisevan, niin sitähän se oli vaikkakin päivystyksen tikku näytti negaa. Onneksi kohdunkaulan tilannetta kurkattiin , eikä kalvoja enää ollut. No siitä ei mennyt kuin muutama tunti kun tehtiin comeback muutaman minuutin välein tulevien suppareiden vuoksi, ja yhtäkkiä olinkin sitten jo 4cm auki...olisi varmaan syntynyt neljässä tunnissa sairaalaan tulosta, ellei epiduraali olisi myöhästynyt (ja epäonnistunut, koska mulla se vei supistustuntemukset aivan täysin eli en tiennyt, milloin ponnistaa).
  • Tykkää Tykkää x 2
 6. Cut-ting Aloittelija

  Täällä on ollu useampana päivänä vihlomisia, etenki tänään. Nyt illalla tuli kovat vatsakrampit, maha ainaki tyhjeni täysin... Paitsi vauva sinne vielä jäi. Tuli useampi kramppi, ja nyt oottelen jos vielä tulee niin ei voi kyllä olla enää suolisto joka temppuilee. Vauva on ollu tänään superaktiivinen. Voi ku syntyis jo!
 7. Miitu Addikti Jouluäidit 2020 Marraskuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  Mies passitettiin yöksi kotiin lepäileen kun oli täyttä ja ei vielä tarpeeksi auki ollut eilen. Yöllä sain onneksi nukutuksi. Vauva on melko alhaalla ja sain äsken cytotecin suun kautta tehostamaan. Tilanne etenee! :nailbiting:

  Sellainen väliaika päivitys tällä kertaa!
  • Tykkää Tykkää x 10
 8. Annissa Peruskäyttäjä Marraskuunmammat 2015

  Tsemppiä Miitu, toivottavasti ei mee enää kauan ja teillä on vauva sylissä. :)
 9. Nepala Ihastunut foorumiin Lokakuun äidit 2019 Marraskuunmammat 2015

  Miitulla jännät paikat, eiköhän se vauva ala jo olemaan masun ulkopuolella! Toivottavasti :)

  Menkkamaista juilintas etenkin aamupäivisin, jollon myös rusehtavaa vuotoa. Voi kun tulisi nyt ens viikolla :Heartred Vaikka eihän tuo vuoto nyt vielä mikään suuren suuri merkki ole. Jotain siellä tapahtuu kuitenkin. Parempi kun ei mitään!
 10. Irismaria Aloittelija Marraskuunmammat 2015

  Heippa pitkästä aikaa! Täälläkin synnytys lähestyy, nyt 38+6. Harkkasupistuskia on ollut paljon, eilen oli ekoja tuntuvia suppareita alavatsalla. Eka mietin liittyykö ne hyvin levottomaan vauvaan (liikkeet), mutta ei. Parisen tuntia ne kesti ja sitten rauhoittui. Ristiriitainen fiilis - haluais jo synnyttää, mutta sitten iskee hirvee paniikki että onko pakko. Voin kertoa että kyllä pelottaa...
 11. Mammeli83 Peruskäyttäjä Marraskuunmammat 2015

  Joo täällä kans viime yönä valvottu kun oli puolitoista tuntia harkkasuppareita jotka tuntui jo selässä asti..ja sit ne loppui...arghh ..
 12. ninni15 Uusi käyttäjä

  Onko muilla vähentyneet vauvan liikkeet ennen synnytystä? Tänään on jo kolmatta päivää paljon hiljaisempaa eloa ja täytyi käydä jo varmistamassa äitipolilla, että onhan kaikki hyvin. Hyvin siellä voitiin kuitenkin :) syke- ja supistuskäyrää seuratessa sain sitten ihan ensimmäiset oikeat supistukset, ja oli kyllä uskomatonta kun ei olleet menkkakipua kummoisemmat ja käyrä näytti parhaimmillaan yli 100 ja useamman kerran piteli yli 70:ssä. :O
  LA kuun viimeisenä päivänä, niin ei välttämättä ihan vielä tarvisi tulla koska on vähän pienipainoinen (2700g), vaikka itse olisin kyllä olojen puolesta jo valmis pääsemään tästä mahasta eroon :D
 13. Hattara90 Tuttu foorumilla Marraskuunmammat 2015

  Ninni15: ennen synnytystä vauva oli n viikon verran todella rauhallinen ja jouduin useaan otteeseen päivien mittaan herättelemään. Silloinkin sain muutaman muljahdukseb kun jalkaa tai takapuolta hiukan siirrettiin toiseen kohtaan. Sittenpä oikeestaan sinä päivänä kun synnytys käynnistyi niin en liikkeitä edes saanut bongattua supistusten välistä.
 14. Sohwia Rakastunut foorumiin Marraskuunmammat 2015 Elomammat 2017

  Jos tuo vauvan rauhallisuus viittaa tosiaan siihen, että synnytys on lähtetymässä, niin mä en synnytä vielä hetkeen. Meidän vauva nimittäin potki ja liikkui niin kovasti ettei oo ikinä aikaisemmin varmasti noin kovasti liikkunut. :D
  • Tykkää Tykkää x 1
 15. Amalialainen Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020 Marraskuunmammat 2015

  Meillä myös möyritään kuin viimeistä päivää! Potkuja ei enää niinkään ole tullut mutta puolelta toiselle maha heilahtelee kun kaveri mönkii, varsinkin yöllä kun olisi kiva nukkua :)
 16. ccix Ihastunut foorumiin

  Täällä on möyritty kans huolella, mutta eilen oltiin tosi hissukseen. Huolestuin kyllä vasta illalla ku ei tullutkaan perus ilta bailandoja - ei mitään. Yö meni kuulostellessa, en siis lähtenyt mihinkään ku esikko teki samat maha-aikanaan. Eli oli puolvuorokautta liikkumatta. Aamullakaan ei liikkeitä kuulunut ja asetin takarajaksi 12:00 - onneksi nyt on elonmerkkejä. Mut siis aika rauhallista normiin verrattuna. No la perjantaina, siihen tähdätään... mikäs ois parempi syntymäpäivä ku 13. perjantai :D
 17. Devilangel616 Peruskäyttäjä

  Täällä kans oltu varmaa kolme pvää tosi hiljaista poikaa... Yöt antanut siltä osin nukkua. Sen verra liikkeellä on,et en huolehdi. Toki välil mietityttää... Mut tää on sitä loppu ajan rauhallisuutta. Joillakin jatkuu synnytykseen asti hiljaiselo ja joillakin rauhoittuu muutamaksi pväksi ja noin vuorokausi ennen syntymää alkaa kauhia myllerrys. Näin on tutut kertoneet. Vaikka monta tehny, nii en omista muista miten käyny.
  Supistukset ainaki taas rauhoittunut..... Oonki tänää ollu pahan tuulinen ja turhautunut... Pelottaa tää vauvan koko kui isoksi pääsee kasvaan... On nii todella raskas olo jo...
 18. Miitu Addikti Jouluäidit 2020 Marraskuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  Mulla oli niin että vauva oli äärimmäisen vilkas ennen alkavaa synnytystä. Mies vitsailikin että kai se on jo tuloillaan sieltä ilmeisemmin masun lävitse. :) Sitten vuorokausi ennen h-hetkeä oli tooodella rauhallinen. Keräili varmaankin voimia tulevaan koitokseen!
  • Tykkää Tykkää x 1
 19. Devilangel616 Peruskäyttäjä

  Armon aikaa annettiin ke asti... Sit oyssii miettiin miten vauva saahaan ulos ennenku kasvaa iha liia isoksi. Just tehtiin häätölenkki ukon kans ja kyllä supisteli.... Nyt polttaa mahaa ja selkää ja välil supistaa.. Huomenna haaparantaan toivossa,että lähtis syntyyn. Nyt rääkätä kunnolla ittiä. Kyl jännittää.. Hyi.. Apua. Mut tällä viikol kuulema vauva sylissä tavalla tai toisella :)
 20. Sohwia Rakastunut foorumiin Marraskuunmammat 2015 Elomammat 2017

  Meidän vauva aloittaa just yötä vasten aina noi möyrimiset, saa nähdä minkälainen yökyöpeli vauva on sitten syntyessään. Mä en vaan meinaa saada unta ennen puoltayötä, kun muutenkin hikeä pukkaa ja sitten kun pissalla pitää ravata, niin välillä meinaa vähän väsyttää, kun en taas osaa aamulla nukkua pitkään.

Jaa tämä sivu