Suurperheellisten pulinapalsta <3

Keskustelun 'Suurperheelliset' aloitti twisted, 8 joulu 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. marsupilami Naimisissa foorumin kanssa Maalisäidit 2020 Toukomammat 2017

  Meidän pojalla on atooppinen iho. On oma hommansa rasvailla, ja nyt aion kokeilla huudella pyykit vielä tuplaten (kaikki mahdolliset huuhtelut koneessa, mutta jos laittais sitten vielä uudestaan kaikkki mahdolliset kun kone sammunut), kun meidän pojan iho kutisee koko ajan joka paikasta, vaikkei olisi mitenkään erityisen kuiva o_O:confused:
 2. Pikkuvarpaat Ihastunut foorumiin

  Suola kääreet on hyviä tai ainakin meillä
 3. Haaveilija2020 Aloittelija

  Tääl on kp joku, ovis oli ehkä viikonloppuna tai sit ei, en ymmärrä kun en mukamas enää tiedä milloin se on. Ennen tiesin tasan milloin menkat alkaa tai on alkamatta oviksen jälkeen, mut nyt ne tulee pari pv aiemmin kun ajattelen oviksesta tai sit ovis-menkat ei oo enää 14vrk :wideyed:

  Meil köhii jatkuvasti joku, pari negatestiä haettu, kaikkia en oo kehdannut viedä tai edes pitää kotona. Eikä oo kyl soiteltu hakemaankaan :rolleyes:

  Meil on miehellä joku puolittainen jaksamattomuushomma, sitä on nyt tutkittu, et mistä johtuu kun välillä on ihan poikki eikä mikään kiinnosta ja välillä taas normaali fiilis. Jotenkin itsellekin hankala kun ei osaa auttaa eikä aina tiedä millä fiiliksellä on.. :bag:
  Jospa se selviäisi ja sais apuja tuohon...

  Itellä alkaa se vetämättömyys ja väsymys olla selätetty, vielä pitäis kk malttaa ferritiiniin mittauksen kans, B vitskut oli jo edellisissä tehonnut ok :facepalm: jotenkin itsellä on semmonen tunne, et se rauta olis imeytynyt, mut varmaan saa jatkaa pienemmällä annoksella harmaan tappiin jos vielä täs joskus raskautuukin nii taas laskee :joyful: itsellä on kyl vähän jo alkanu tulla semmonen fiilis, et mahtaako meille edes enää tulla vauvoja... :sad001 mut onnellinen oon noista neljästä ja sit pitää jotain muuta kehittää tähän. Kun ei me aateltu harmaan tappiin tehä vaan halutaan kohtuu nuorena lapset tehä (vaikka tunnenkin itseni jo vanhaksi äipäksi) :grin
  • Tykkää Tykkää x 2
 4. Gatusa Addikti

  Tsemppia haaveilija 2020. Voisiko johtua osittain stressista miehella tuo? Tama vuosi on koetellut kaikkia paljon ja olen kuullut vastaavaa tuttavilta.

  Taalla vihdoin antibioottikuuri ohi (1kk kesti), haava kiinni, kivut loppui. Nyt voisi aloitella normaalimpaa elamaa taas.
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu